Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

2035: Zavedení práva šaría v Německu

V Německu je nyní šířen článek, který možná ještě o něco víc přispěje k posílení AfD a úpadku vládních stran, které i nadále pokračují v dovozu muslimských obohacovačů, rozdávání rekordního počtu občanství (zejména Syřanům) a slučování muslimských rodin. Upozorňuje totiž na směr, kterým se země – podobně jako i zbytek EU – před lety vydala. […]
Menej ako 1 min. min.

V Německu je nyní šířen článek, který možná ještě o něco víc přispěje k posílení AfD a úpadku vládních stran, které i nadále pokračují v dovozu muslimských obohacovačů, rozdávání rekordního počtu občanství (zejména Syřanům) a slučování muslimských rodin.

Upozorňuje totiž na směr, kterým se země – podobně jako i zbytek EU – před lety vydala.

Mezitím již v nejmladší generaci na mnoha místech převládají jedinci z obohacujících kultur a generace, kde výrazně převládá původní obyvatelstvo, postupně vymírá. Stále více Němců se odhodlává k emigraci.

Rok 2035, který si autor stanovil jako onen rok, kdy by měl být z Německa chalífát, se tedy zdá docela reálný. Za 11 let přijdou do země další miliony muslimů, další miliony se narodí, zatímco Němci se téměř nerodí a spíš vymírají.

A nezapomeňte: tento chalífát máme za humny, další se nám rýsuje z jihu. Bude jen velmi těžké odolat stejnému osudu, obzvlášť s většinovým voličstvem, které v tvrdém spánku stále podporuje probruselskou politiku.

Politiku přesně té organizace, která má v plánu vybudovat stejný chalífát i u nás. A ani migrační pakt nebude zapotřebí, Novoněmci se budou mít možnost legálně stehovat kamkoli v rámci území EU…

Nyní tedy následuje článek, který má zřejmě Němce probudit, aby si uvědomili, že směřují rychlým krokem do chalífátu. Připomínám, že děj je zasazen do roku 2035:

V roce 2024 chodilo v neděli do kostela pouze 5 % Němců. Obránci víry prakticky neexistovali. Tento liberální postoj měl své důsledky. Dnes chodí v pátek do mešity 100 % mužů, protože je to povinné. Tisíce mešit již byly postaveny, kostely byly přeměněny v mešity.

V Německu došlo k tomuto politicko-náboženskému obratu překvapivě rychle. V předčasných federálních volbách v září 2035 získala strana podporující právo šaría 45 % hlasů a je v koalici se Zelenými, kteří získali 6 %.

Nikdo nechtěl věřit Haldenwangovi

Obzvláště alarmujícím příkladem tohoto vývoje bylo prohlášení německého šéfa Úřadu pro ochranu ústavy Haldenwanga v roce 2024. Požadavek chalífátu považoval za „myslitelnou formu vlády,“ což je prohlášení, které se vztahuje na svobodu projevu.

Toto prohlášení nechalo německé obyvatelstvo přinejmenším v rozpacích. Nikdo ale nebral jeho narážku vážně.

 

Zákazy od 1.10.2035


Okamžitě zakázané činy: Vepřové maso je zakázáno, prodej klobás byl zastaven. Řezníci mohou prodávat pouze halal maso ze skopového, hovězího a kozího masa. Po zavedení práva šaría byl okamžitě zakázán také prodej a konzumace alkoholu a drog.

Zakázány byly také aktivity považované za neislámské, jako jsou hazardní hry a některé druhy hudby a umění. Veřejná náklonnost mezi nesezdanými páry je nyní přísně zakázána a přísně trestána. Ženy se mohou pohybovat mimo domov pouze v doprovodu mužských příbuzných.

Omezená lidská práva: Svoboda projevu už v Německu prakticky neexistuje. Zavádí se zákon o podpoře islámu. Kritika islámu nebo vlády je přísně trestána, často dlouhými tresty odnětí svobody nebo dokonce tělesnými tresty.

Náboženská svoboda je také přísně omezena a její výkon je monitorován. Ženy ztratily významná práva a často jsou vystaveny diskriminaci a pronásledování. Ti, kteří konvertují k islámu, mají zvláštní práva. Poměrně dost poslanců prokazuje svou flexibilitu a konvertuje.

Změny v policii: Byla zřízena náboženská policie Mutawa, která nyní dohlíží na dodržování práva šaría. Tato policie má rozsáhlé pravomoci, včetně prohledávání domů a zatýkání lidí bez zatykače. Všeobecná islámská policie nyní stále více spolupracuje s náboženskou policií při stíhání morálních deliktů.

Restrukturalizace soudů: Soudy byly restrukturalizovány a byli jmenováni soudci šaría, kteří soudí podle islámského práva. Tělesné tresty, jako je bičování a amputace, byly znovu zavedeny za některé trestné činy a jsou pravidelně vykonávány.

Tyto tvrdé tresty mají sloužit jako odstrašující prostředek a mají vynucovat dodržování nových zákonů.

Zločin a trest: Šaría zásadně změnila trestní právo. Trestné činy, které se dříve trestaly podmíněnými tresty nebo krátkými tresty odnětí svobody, se nyní trestají tvrdými tělesnými tresty. Krádež může vést k amputaci ruky.

Cizoložství se trestá ukamenováním, což je trest, který se provádí veřejně, aby měl odstrašující účinek. Homosexualita je považována za závažný zločin a trestá se smrtí, často veřejnou popravou. Praktikuje se shazování obviněných z vysokých budov a následným kamenováním.

Reorganizace škol: Vzdělávací instituce byly zcela reorganizovány. Islámské vzdělávání je nyní povinné ve všech školách a genderová segregace je přísně vynucována. Výukové materiály, které nejsou v souladu s právem šaría, byly zakázány. Dívky a chlapci se učí v oddělených třídách a učební osnovy byly odpovídajícím způsobem upraveny.

Omezení volného pohybu: Na plážích a ve veřejných bazénech nyní platí přísná pravidla oblékání. Ženy musí nosit burkiny a existují genderově segregované oblasti. Svoboda pohybu, která byla kdysi ochrannou známkou Německa, zmizela. Ženy již nesmějí řídit a vlastnit auto. Reklama na spodní prádlo byla zakázána.

Změny v oblékání žen: Ženy se musí zcela zahalit. Mohou být zahaleny jakkoli – od hidžábu až po úplné zahalení, jako je nikáb nebo burka. Tresty pro ženy, které nedodržují tato pravidla oblékání, jsou tvrdé, od vysokých pokut až po tělesné tresty.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie