Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Aktuálne spravodajstvo

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aktuálne spravodajstvo

Menu

Máte svoj blog s RSS kanálom?

Pridajte sa zdarma na SIA NEWS!

Link Building cez RSS FEED ktorý je publikovaný na SIA NEWS podporuje vaše WHITE HAT SEO a Content Marketingové Aktivity. SIA NEWS je automatizovaná platforma, ktorá umožňuje zdielať články z vášho blogu automaticky, bez nutnosti kopírovania obsahu. Váš obsah publikovaný na SIA PRESS je automaticky zdielaný na TelegrameGoogle News. Váš RSS Feed musí obsahovať NÁZOV, HLAVNÝ OBRÁZOK (.png, .jpg a pod) a CELÝ ČLÁNOK (nie len krátky popis). Vo vašich článkoch vo feede si môžete vytvoriť toľko spätných odkazov koľko potrebujete. Tak isto by bolo vhodné na konci článku uviesť váš názov (nieco.sk) ako zdroj.

 
DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE: 
Ak má web stránka verejne dostupný RSS FEED , môže každý používateľ internetu (osoba, rss čítačka, rss web stránka, rss agregátor (SIA NEWS)bez obmedzenia zdieľať obsah rss kanála vašej web stránky.
 
“RSS Agregátor je pri agregovaní (zdieľaní) Cudzieho obsahu povinný dodržiavať všetky zákonné pravidlá, najmä však zobrazovať a uvádzať Cudzí obsah tak, aby jednoznačne navádzal užívateľov navštíviť stránku Zdroja obsahu. RSS Agregátor nesmie zobrazovať stránku Zdroja obsahu v rámoch (i-frame) resp. oknách na svojom Serveri ani využívať identifikačné resp. grafické znaky stránky Zdroja obsahu spôsobom, ktorý by mohol navodiť dojem, že sa používateľ nachádza na stránke Zdroja obsahu.”
 
 

Pridajte svoj RSS kanál na SIA NEWS zdarma!

Často kladené otázky