Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

3 altcoiny, ktoré si môžete kúpiť, než Ethereum (ETH) dosiahne 10 000 USD

PR článok Rollblock. Kryptomena Render (RNDR) nedávno vydala aktualizáciu týkajúcu sa budúcnosti svojho ekosystému, v ktorej sa zakladateľ siete Render vyjadril k budúcemu úsiliu o decentralizáciu a demokratizáciu umelej inteligencie (AI). Popri tom sa na rastový trend vydala aj kryptomena Arbitrum (ARB), ktorá oznámila, že používatelia siete 1inch môžu využívať ich integráciu s funkciou 1inchPortfolio. Ďalšou […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Rollblock. Kryptomena Render (RNDR) nedávno vydala aktualizáciu týkajúcu sa budúcnosti svojho ekosystému, v ktorej sa zakladateľ siete Render vyjadril k budúcemu úsiliu o decentralizáciu a demokratizáciu umelej inteligencie (AI). Popri tom sa na rastový trend vydala aj kryptomena Arbitrum (ARB), ktorá oznámila, že používatelia siete 1inch môžu využívať ich integráciu s funkciou 1inchPortfolio.

Ďalšou kryptomenou, ktorá dominuje rebríčkom vďaka svojmu jedinečnému modelu zdieľania výnosov, je Rollblock (RBLK) a dnes si prejdeme cenovú výkonnosť všetkých troch projektov, aby sme zistili, prečo sú top výbermi, skôr než Ethereum (ETH) dosiahne 10 000 USD. Na konci zistíme, ktorý z altcoinov je jedným z najlepších na investovanie v roku 2024 a neskôr.

Render stúpa nad 10 USD – ako ďaleko môžu zájsť v roku 2024?

Tím Render (RNDR) nedávno zverejnil správu o budúcnosti decentralizovanej umelej inteligencie, DePin a celkovej siete Render. Zakladateľ Jules Urbach a Emad (@EMostaque) v nej uviedli, ako sa vyvíja úsilie o rýchly pokrok, decentralizáciu a demokratizáciu AI.

Výsledkom je, že kryptomena Render by sa čoskoro mohla dočkať oveľa vyššieho využitia a príťažlivosti zo strany obchodníkov v celosvetovom meradle.

Pokiaľ ide o výkonnosť ceny Renderu, kryptomena počas týždňa prekonala hlavnú cenovú bariéru 10 USD a dosiahla svoj vrchol na úrovni 10,84 USD. V dôsledku toho je sentiment ohľadom budúcnosti býčí a podľa predpovede ceny Renderu môže krypto ukončiť 4. štvrťrok 2024 na úrovni 15,20 USD.

Cena Arbitrum na vzostupe, keďže sieť 1inch Network uskutočňuje bezproblémovú integráciu

Arbitrum (ARB) je tiež na vzostupe, keďže sieť 1inch Network z neho urobila hlavnú súčasť svojej platformy. Konkrétne podľa oznámenia môžu používatelia kryptomeny Arbitrum využívať výhody bezproblémovej integrácie s funkciou ich portfólia. Vďaka tomu môžu získať prístup k podrobnej analytike a správe portfólia, pričom môžu inteligentne spravovať aktíva vo všetkých vrstvách.

Sentiment ohľadom budúcej výkonnosti ceny Arbitrum je teraz býčí, keďže v uplynulom týždni prekonala cenovú bariéru 1,13 USD a posunula sa na 1,13 USD. Jeho body RSI a MACD sú teraz býčie a podľa predpovede ceny Arbitrum môže táto kryptomena ukončiť 4. štvrťrok 2024 na úrovni 1,65 USD.

Rollblock (RBLK) sa stáva jedným z najlepších altcoinov s jedinečným modelom zdieľania výnosov

Rollblock (RBLK) je kryptomena v predpredajnej fáze, ktorá je zároveň súčasťou plne funkčnej a licencovanej online platformy, využívajúcej technológiu blockchain na zlepšenie funkčnosti a transparentnosti. To znamená vopred zavedenú platformu s významným potenciálom rastu v rozvíjajúcom sa odvetví GambleFi.

Odstránením kontrol KYC Rollblock uspokojuje medzeru v rámci DeFi, ktorá si uvedomuje súkromie, tento strategický krok rozširuje ich príťažlivosť pre používateľov, ktorí hľadajú kontrolu nad svojimi údajmi, čím sa RBLK umiestňuje ako líder v oblasti DeFi zameraný na súkromie. Okrem toho projekt využíva aj nemennú účtovnú knihu blockchainu, ktorá zaručuje trvalé a overiteľné záznamy o transakciách, čo podporuje vyššiu úroveň transparentnosti, ktorá je v tradičných online platformách podobného druhu neporovnateľná. Kryptografické transakcie umožňujú rýchly priebeh a minimálne poplatky, čo má za následok rýchlejšie vklady, takmer okamžité výbery a nákladovo efektívnejší zážitok pre hráčov.

Rollblock zavádza jedinečný model zdieľania výnosov, v rámci ktorého sa až 30 % týždenných ziskov používa na spätný nákup tokenov RBLK, pričom druhá polovica sa spaľuje. To vytvára nedostatok tokenov a v dôsledku toho bude cena potenciálne dlhodobo rásť. Zostávajúca polovica sa potom rozdeľuje ako odmeny za stávkovanie, čím sa motivujú dlhodobé investície držiteľov RBLK. Tento inovatívny prístup vytvára symbiotický vzťah medzi platformou a jej investormi.

Kryptomena sa teraz ponúka za 0,014 USD, čo predstavuje nárast o 40 % oproti počiatočnej hodnote, a predpredaj presiahol 720 000 USD v získaných prostriedkoch. Týmto tempom môže do konca mesiaca dosiahnuť 1 milión získaných dolárov a analytici predpokladajú 100-násobný nárast po jeho uvedení na burzu, najmä preto, že sa stane dominantnou silou na trhu GambleFi, ktorý má do roku 2028 dosiahnuť 744 miliárd dolárov, čo z neho robí jeden z najlepších altcoinov na investovanie.

TOP altcoiny na rok 2024

Render a Arbitrum vykazujú na grafoch býčiu cenovú výkonnosť a pri tomto tempe sú pripravené na oveľa výraznejšie zisky. Medzitým všetka pozornosť smeruje k Rollblocku, pretože je považovaný za jeden z najlepších altcoinov na nákup pred tým, ako Ethereum dosiahne 10 000 USD.

Vďaka svojej jedinečnej tokenomike, zameraniu na súkromie používateľov a už teraz živej platforme môže v roku 2024 a neskôr dominovať v priestore GambleFi, pričom mnohí odborníci naznačujú, že 5-násobný výnos je viac než dosiahnuteľný.

Web Rollblock

Webová stránka: https://presale.rollblock.io/

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post 3 altcoiny, ktoré si môžete kúpiť, než Ethereum (ETH) dosiahne 10 000 USD appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie