Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

3 účesy po 60-tke pre tenké vlasy. Omlaďte sa až o 15 rokov. Moderné a trendy

21.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anna Zhuk). Máte jemné vlasy a hľadáte nápad na zaujímavý, omladzujúci účes? Prichádzame vám na pomoc! Tu sú tri módne návrhy, ktoré sú ideálne pre dámy po šesťdesiatke. Tri módne návrhy, ktoré sú ideálne pre dámy po šesťdesiatke.Foto: shutterstock/Anna Zhuk Dobrý účes, rovnako ako líčenie, dokáže zázraky. Preto nie […]
3 min.

21.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anna Zhuk).

Máte jemné vlasy a hľadáte nápad na zaujímavý, omladzujúci účes? Prichádzame vám na pomoc! Tu sú tri módne návrhy, ktoré sú ideálne pre dámy po šesťdesiatke.

Tri módne návrhy, ktoré sú ideálne pre dámy po šesťdesiatke.
Foto: shutterstock/Anna Zhuk

Dobrý účes, rovnako ako líčenie, dokáže zázraky. Preto nie je prekvapením, že často hľadáme možnosť, ktorá nielen výrazne zlepší náš vzhľad, ale vďaka ktorej sa budeme aj lepšie cítiť. Ktoré strihy budú najlepšie vyhovovať dámam po šesťdesiatke? Máme pre vás niekoľko zaujímavých návrhov.

Účesy po 60-tke pre tenké vlasy. Clavi cut

Tenké, nevýrazné vlasy sú častým problémom. V takýchto prípadoch okrem správnej starostlivosti pomáhajú aj účesy. Prvá možnosť je pre dámy, ktoré sa cítia najpohodlnejšie s trochu dlhšími vlasmi. Ide o jednoduchý a veľmi štýlový strih, ktorý siaha po kľúčne kosti. Môže sa nosiť vlnitý alebo rovný. Okrem iného si tento účes nedávno zvolila aj samotná španielska kráľovná Letizia.

Účesy po 60-tke pre tenké vlasy. Asymetrický bob

Asymetrický bob (a-line bob) je určený pre dámy, ktoré nemajú rady dlhé vlasy, ale nechcú sa rozhodnúť pre veľmi krátky strih. Je vhodný najmä pre dokonale rovné vlasy. Považuje sa za jednu z najzaujímavejších variácií klasického boba. Ako vyzerá? Vlasy vzadu sú výrazne kratšie ako vpredu. To opticky zoštíhľuje tvár.

Účesy po 60-tke pre tenké vlasy. Klasický pixie cut

V našom zozname sme nemohli vynechať návrh pre dámy, ktoré milujú krátke strihy. V týchto prípadoch sa oplatí zvoliť klasiku. Jednou z najobľúbenejších možností v posledných rokoch je strih pixie. Pixie strih dodáva vlasom objem vďaka výraznému vrstveniu a rozdielu dĺžky medzi stranami (kratšími) a prednou časťou (dlhšou).

Starostlivosť o tenké vlasy. Čo môžete urobiť?

Nie je žiadnym tajomstvom, že na vzhľad našich vlasov má veľký vplyv domáca starostlivosť. Čo môžeme urobiť pre tenké pramene? Prvým bodom je používanie jemných šampónov a kondicionérov, ktoré vlasy nezaťažujú. Dôležitou súčasťou starostlivosti o vlasy je aj pravidelné čistenie pokožky hlavy. Toto ošetrenie pomáha okysličovať a čistiť korienky, ktoré sú „zanesené“ kozmetikou. Odstraňuje tiež odumretú pokožku a stimuluje krvný obeh. Vlasy tak získajú väčší objem.

TIP! Je dobré pravidelne si robiť peeling pokožky hlavy. Vždy si však pozorne prečítajte informácie o frekvencii na obale kozmetických výrobkov.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako si samej ostrihať vlasy? Držte sa pravidla 4C. Vyhnete sa tak efektu „na hrnček“

Omladzujúci účes pre ženy po 40-tke. Nosí ho Jennifer Aniston

The post 3 účesy po 60-tke pre tenké vlasy. Omlaďte sa až o 15 rokov. Moderné a trendy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie