Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

50-tničky, vyhoďte to oblečenie zo skrine. Je nemoderné, zle sedí na postave a vyzeráte o 10 rokov staršie

15.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/michaelheim). Jar je ideálny čas na zmenu šatníka. Svoje oblečenie by si mali prezrieť najmä dámy po päťdesiatke. Niektoré strihy vám opticky pridávajú roky a skresľujú vašu postavu. Ktorých kusov oblečenia by sa mali ženy po päťdesiatke vzdať? Aké oblečenie nás starne?Foto: shutterstock/michaelheim Každých pár mesiacov je dobré urobiť […]
Menej ako 1 min. min.

15.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/michaelheim).

Jar je ideálny čas na zmenu šatníka. Svoje oblečenie by si mali prezrieť najmä dámy po päťdesiatke. Niektoré strihy vám opticky pridávajú roky a skresľujú vašu postavu. Ktorých kusov oblečenia by sa mali ženy po päťdesiatke vzdať?

Aké oblečenie nás starne?
Foto: shutterstock/michaelheim

Každých pár mesiacov je dobré urobiť revíziu šatníka a zbaviť sa oblečenia, ktoré sa nám už nepáči alebo v ňom nevyzeráme dobre. Jar je ideálny čas na prípravu šatníka na novú sezónu. Päťdesiatničky by si mali vyberať oblečenie z prírodných tkanín, ktoré neurýchľujú potenie. Stavte na klasiku: džínsy, jednoduché tričká, vzdušné košele a elegantné šaty.

Jarná móda pre 50-tničky. Aké oblečenie nás starne?

Ak chcete nosiť niečo čierne, použite túto farbu v spodných kusoch šatníka. Tmavé môžu byť nohavice, sukňa a topánky.
Foto: shutterstock/wrangler

Správny štýl vás môže omladiť a zbaviť kíl. Dôležité sú farby aj strihy. Samozrejme, nie ste povinní vyhodiť všetko zo svojho šatníka a skompletizovať si šatník od základov, ale niektoré oblečenie sa oplatí nahradiť lepšími alternatívami. Predovšetkým sa vzdajte čierneho oblečenia. Je to univerzálny odtieň, ale u žien po päťdesiatke zostruje črty, zvýrazňuje nedokonalosti tváre a pridáva roky.

Ak chcete nosiť niečo čierne, použite túto farbu v spodných kusoch šatníka. Tmavé môžu byť nohavice, sukňa a topánky. To isté platí pre tmavomodrú, tmavosivú a bordovú. Vyberajte si tlmené farby a doplňte to jednou výraznou farbou, napríklad oranžovou, modrou alebo ružovou.

Čo by 50-ročná žena nemala nosiť? Tieto položky už dávno vyšli z módy

Najlepšie farby pre dámy po päťdesiatke sú béžová, karamelová, lámaná biela, svetloružová. Tvár vďaka nim vyzerá sviežo a žiarivo.
Foto: shutterstock/Anna Zhuk

Nenoste brošne, ťažké náušnice, ktoré zaťažujú uši, dlhé náhrdelníky z farebných korálok a perál. Tieto predmety vás robia staršou, než v skutočnosti ste. Veľké kvetované blúzky a košele s volánmi sú tiež zlou voľbou. Zaťažujú celý vzhľad a ešte viac vyostrujú črty. Taktiež nenoste trendy z minulých rokov: bolerko, vlnenú vestu, ažúrovú blúzku. Aj keď boli kedysi hitom, dnes sa považujú za módny prešľap. Namiesto toho si vyberte dobre padnúce saká, kabáty s opaskom, kardigány a vzdušné šály. Najlepšie farby pre dámy po päťdesiatke sú béžová, karamelová, lámaná biela, svetloružová. Tvár vďaka nim vyzerá sviežo a žiarivo.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Takéto rifle nosili už naše babičky. Dnes sú opäť v módnych reťazcoch a na uliciach

Nielen opasky zoštíhľujú. Vyberte si toto oblečenie. Po pneumatike nebude ani stopy

The post 50-tničky, vyhoďte to oblečenie zo skrine. Je nemoderné, zle sedí na postave a vyzeráte o 10 rokov staršie appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie