Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

64-ročná žena sa už 3 roky riadi pravidlom 90/10 a podarilo sa jej nielen „zhodiť brušný tuk“

13.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@harrahbrown). Harrah Brownová má 64 rokov a svoje dobrodružstvo s fyzickou aktivitou začala vo veku 61 rokov. Stala sa živou inšpiráciou pre mnohé ženy. Aké je tajomstvo jej mladistvého vzhľadu a vyšportovanej postavy? Všetko je to o pravidle 90/10. Harrah Brownová má 64 rokov a svoje dobrodružstvo s fyzickou […]
Menej ako 1 min. min.

13.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@harrahbrown).

Harrah Brownová má 64 rokov a svoje dobrodružstvo s fyzickou aktivitou začala vo veku 61 rokov. Stala sa živou inšpiráciou pre mnohé ženy. Aké je tajomstvo jej mladistvého vzhľadu a vyšportovanej postavy? Všetko je to o pravidle 90/10.

Harrah Brownová má 64 rokov a svoje dobrodružstvo s fyzickou aktivitou začala vo veku 61 rokov
Foto: tiktok.com/@harrahbrown

Harrah Brownová pochádza zo Spojených štátov a je matkou štyroch dospelých detí. Američanka je aktívna na sociálnych sieťach, kde sa teší pozornosti miliónov divákov. Delí sa s nimi o recepty, cvičenia a tipy, ktorými motivuje ostatné ženy k zmene životného štýlu a dokazuje, že pre ne nikdy nie je neskoro.

Pravidlo 90/10. 64-ročná Harrah Brownová sa riadi diétou, ktorú si obľúbili fitnes tréneri.

Brown začal cvičiť až vo veku 61 rokov. Ukázalo sa, že tajomstvom jej postavy a mladistvého vzhľadu je pravidlo 90/10, jednoduché stravovacie pravidlo, ktoré spočíva v kombinácii zdravej stravy s pôžitkami, aj keď nie vždy zdravými. V popise k videu, v ktorom ukazuje svoje týždenné nákupy, 64-ročná žena zdôrazňuje:

Tu sú druhy potravín, ktoré kupujem každý týždeň. Riadim sa pravidlom 90/10: 90 % potravín bohatých na živiny, keď sa stravujem doma, a 10 % chutných potravín, keď sa stravujem vonku.

Mamička štyroch detí tvrdí, že táto forma stravovania v kombinácii s pravidelným cvičením jej pomohla „zbaviť sa brušného tuku v období menopauzy a stať sa štíhlejšou a silnejšou“. Vďaka tomu sa môže pochváliť nielen štíhlejšou postavou, ale aj lepšou kondíciou.

Kľúčové produkty v jedálničku 64-ročného muža. Tieto nechýbajú na jej nákupnom zozname

Vo svojom videu na TikToku odhaľuje svoje nákupy potravín, prezrádza jedno pravidlo, ktoré jej pomáha vyzerať a cítiť sa mladšie, a zároveň ukazuje, ktoré produkty v jej jedálničku nechýbajú. Na jej nákupnom zozname sú:

čučoriedky a maliny,

olivový olej,

pistácie,

mandľové mlieko,

losos, halibut,

arašidové maslo,

uhorky,

koriander,

rímsky šalát,

kapusta.

@harrahbrown

These are the types of foods I buy each week. I practhe 90/10 rule. 90% nutrient dense foods while eating at home and 10% fun foods when going out to eat. #groceryhaul #healthyfood #over50women #over50 #over50andfabulous #aginggracefully #agingwell #agingbackwards

♬ Instrumental – Vibe – pedrin cria

Okrem toho Harrah Brownová priznala, že zo svojho jedálneho lístka úplne vylúčila sladkosti akéhokoľvek druhu. – Všimnite si, že nekupujem žiadne sladkosti, koláče, zákusky, pochutiny ani zmrzlinu, spracované potraviny, vymenovala. Šesťdesiatštyriročná žena tiež zdôrazňuje, že dodržiavanie pravidla 90/10 by nebolo také úspešné bez pravidelného pitia vody a fyzickej aktivity. Pred drastickými zmenami v jedálničku sa nezabudnite poradiť so svojím lekárom alebo odborníkom na výživu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Má 27 rokov a je ikonou fitness. Neuveríte, koľko toho dokáže dvihnúť

Schudla 50 KILOGRAMOV a zúčastnila sa súťaže v bikini fitness. Američanka sa zmenila na nepoznanie

The post 64-ročná žena sa už 3 roky riadi pravidlom 90/10 a podarilo sa jej nielen „zhodiť brušný tuk“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie