Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

93-ročný Rupert Murdoch absolvoval PIATU SVADBU! Nová manželka miliardára bola predtým spájaná s oligarchom (FOTO)

04.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kathy Hutchins). Piatou manželkou Ruperta Murdocha je Elena Zhukova, bývalá manželka ropného magnáta a bývalá svokra Romana Abramoviča. Na internete sa objavili fotografie novomanželov. Rupert Murdoch je už roky na zozname najbohatších ľudí sveta.Foto: shutterstock/Kathy Hutchins Rupert Murdoch je austrálsko-americký vlastník tlačovej, televíznej a vydavateľskej spoločnosti News Corporation. Tento […]
Menej ako 1 min. min.

04.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kathy Hutchins).

Piatou manželkou Ruperta Murdocha je Elena Zhukova, bývalá manželka ropného magnáta a bývalá svokra Romana Abramoviča. Na internete sa objavili fotografie novomanželov.

Rupert Murdoch je už roky na zozname najbohatších ľudí sveta.
Foto: shutterstock/Kathy Hutchins

Rupert Murdoch je austrálsko-americký vlastník tlačovej, televíznej a vydavateľskej spoločnosti News Corporation. Tento 93-ročný muž je už roky na zozname najbohatších ľudí sveta, keďže jeho majetok sa odhaduje na 9 miliárd dolárov.

Rupert Murdoch má dynamiku nielen pri zveľaďovaní svojho majetku. Miliardár sa môže pochváliť aj mimoriadne bohatým milostným životom. Podnikateľ napriek zrelému veku neprestáva hľadať tú pravú. Dôkazom toho je aj fakt, že v marci, len rok po rozpadnutých zásnubách s Ann Lesley Smith, požiadal o ruku Elenu Zhukovú – 67-ročnú molekulárnu biologičku na dôchodku z Ruska.

93-ročný miliardár sa oženil. Toto je jeho piata manželka

Ako sa ukázalo, milenci zašli o krok ďalej a už sú manželia. Svadobný obrad sa konal v sobotu na miliardárovej vinici v Bel Air v Kalifornii. Fotografiu mladomanželov zverejnili mj. na instagramovom profile magazínu Tatler. Vidíme Ruperta v obleku a teniskách a Elenu v mliečnych šatách a zodpovedajúcich vysokých podpätkoch.

POZRITE TIEŽ AJ: Pre peniaze sa dala dokopy so starším mužom. Po rokoch sa priznáva: Zaľúbila som sa

Súkromný život Ruperta Murdocha a jeho novej manželky

Pripomíname, že je to už piata Murdochova svadba. V roku 1956 sa oženil s Patriciou Booker, v roku 1967 s Anne Tõrv, v roku 1999 s manželkou Wendi Deng a v roku 2016 povedal „áno“ Jerry Hall – bývalej manželke Micka Jaggera. S manželkou mal miliardár celkovo šesť detí. Zhukova je zasa bývalou manželkou Alexandra Zhukova – ropného magnáta a bývalého agenta KGB. Exmanželia mali spolu dcéru Darju.

42-ročná žena je bývalá modelka, filantropka a podnikateľka, ktorá, čo je zaujímavé, spolu s Wendi Deng (Murdochova bývalá manželka) investuje do webovej stránky Artsy. Okrem toho vedie klebetnú stránku Spletnik.ru a spolu s Christinou Tang vedie odevnú spoločnosť Kova & T. Do roku 2017 bola vydatá za Romana Abramoviča, s ktorým mala dve deti. V súčasnosti je vydatá za Stavrosa Niarchosa, s ktorým má syna.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vojvodkyňa Kate sa objaví na kráľových narodeninách pod jednou podmienkou

Jennifer Lopez a Ben Affleck, v rozpakoch z prítomnosti paparazzov, sa držia za ruky, keď kráčajú so svojimi deťmi do školy. Pominula kríza? (FOTO)

The post 93-ročný Rupert Murdoch absolvoval PIATU SVADBU! Nová manželka miliardára bola predtým spájaná s oligarchom (FOTO) appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie