Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

A zase Syřané v Německu: Tentokrát tlupa napadla mladou dívku, sexuálně ji obtěžovala a zbila

Není dne, abychom nečetli o nějakém napadení ze strany těch, které pozvala svého času Merkelová – a Scholz s tím už jen pokračuje. Byli to přece právě Syřané, koho v roce 2015 Merkelová pozvala. Tato 7členná banda mladých muslimů sexuálně napadla 21letou ženu a bila ji. Byla samozřejmě coby nezahalená v hidžábu považována za lovnou […]
Menej ako 1 min. min.

Není dne, abychom nečetli o nějakém napadení ze strany těch, které pozvala svého času Merkelová – a Scholz s tím už jen pokračuje. Byli to přece právě Syřané, koho v roce 2015 Merkelová pozvala.

Tato 7členná banda mladých muslimů sexuálně napadla 21letou ženu a bila ji. Byla samozřejmě coby nezahalená v hidžábu považována za lovnou zvěř. Kdo ví, jak by oběť dopadla, kdyby její volání o pomoc neslyšeli svědci. I tak byl jeden z nich napaden a – podobně jako dívka – lehce zraněn.

Chemnitzská policie identifikovala v sobotu večer několik podezřelých (15, 16, 17, 19, 23) po předchozím sexuálním přečinu a nebezpečném ublížení na zdraví.

Žena (21) seděla v sobotu večer na louce nedaleko zahrádky, když k ní podle policejní zprávy přistoupilo sedm mladých mužů, kteří ji uráželi. Posléze byla zasažena do obličeje a spadla na zem.

Podezřelí se poté pokusili 21letou dívku znehybnit. Prý ji proti její vůli osahávali.

Žena proti tomu hlasitě a vehementně bojovala. Její křik slyšel známý (22), který byl na nedaleké zahradě. Když přispěchal na pomoc 21leté dívce, sedm násilníků ho také zbilo.

Situace se uklidnila, až když zraněným přišli na pomoc další svědci a podezřelí pachatelé utekli. Oba v důsledku napadení utrpěli lehká zranění.

Svědci, kteří si toho, co se děje, všimli, okamžitě zavolali policii. Na základě popisů osob pak zalarmovaní policisté nedaleko místa činu vypátrali pět ze sedmi podezřelých. Jsou to občané Sýrie. Pětice byla dočasně zatčena a převezena na policejní stanici.

Kriminální policie Chemnitz nyní prověřuje podezření ze sexuálního napadení a nebezpečného ublížení na zdraví.

Po identifikaci pachatelů byli na příkaz státního zástupce propuštěni muži ve věku 17, 19 a 23 let. Dva další podezřelí Syřané (15, 16) byli postaveni před soudce okresního soudu v Chemnitzu.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie