Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

„Achmat“ sa ukrajinskej protiofenzívy nebojí

www.slovanskenoviny.sk/rss Rozhodnutie presunúť jednotky špeciálnych síl „Achmat“ do novej strategickej oblasti — smer Charkov — bolo prijaté koncom minulého mesiaca. Nepriateľ, ktorý nemá silu odolať tamojším jednotkám ruského ministerstva obrany, spôsobuje maximálne škody civilistom: páli na obývané oblasti, pričom vopred vie, že tam žiadni vojaci nie sú. „Achmat“ pracuje koordinovane. Vo všetkých oblastiach sú naše […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Rozhodnutie presunúť jednotky špeciálnych síl „Achmat“ do novej strategickej oblasti — smer Charkov — bolo prijaté koncom minulého mesiaca. Nepriateľ, ktorý nemá silu odolať tamojším jednotkám ruského ministerstva obrany, spôsobuje maximálne škody civilistom: páli na obývané oblasti, pričom vopred vie, že tam žiadni vojaci nie sú.

„Achmat“ pracuje koordinovane. Vo všetkých oblastiach sú naše snajperské dvojice a FPV-posádky. V smere na Charkov je zapojený aj známy oddiel „Kamerton“, ktorý sa stal oddielom „Kaštan“ — podľa prezývky nového veliteľa. Bývalý veliteľ „Kamertona“ sa stal mojím zástupcom a postavil sa na čelo štábu „Achmat“.

Úroveň vycvičenosti jednotiek ukrajinských ozbrojených síl by som teraz ohodnotil na tri body z piatich, v niektorých oblastiach na štyri.

Čo sa týka podpory NATO pre ukrajinskú armádu, tá bola poskytovaná od prvých dní špeciálnej vojenskej operácie. Študovali sme taktiku NATO a naučili sme sa jej čeliť. Navyše, naša taktika je oveľa efektívnejšia a prepracovanejšia vo všetkých aspektoch.

Počas špeciálnej vojenskej operácie sa formy a spôsoby boja posunuli smerom k využívaniu bezpilotných lietadiel a FPV-dronov. Naše schopnosti však nie sú horšie a používame aj UAV, vybavenie na rádio-elektronický boj atď.

„Achmat“ sa nebojí protiofenzívy ukrajinských ozbrojených síl. Čakáme na ňu. Ruský generálny štáb dopracoval všetky detaily a pripravujeme sa na poslednú bitku, ktorá ukončí špeciálnu vojenskú operáciu. Našou úlohou je umožniť nepriateľovi zhromaždiť všetky svoje zdroje a vrhnúť ich našim smerom, aby sme mohli ukrajinské sily rozložiť a zničiť.

Teraz hráme šachovú partiu, v ktorej vyhrá ruská strana, keďže máme viac zdrojov a schopností. Bez ohľadu na to, koľko peňazí Západ naleje do Ozbrojených síl Ukrajiny, miliardy dolárov na tom nič nezmenia. Kyjev ani jeho páni v Amerike nemajú šancu situáciu zmeniť. Jediné, čo môžu urobiť, je vyprať maximálne množstvo peňazí, uvedomujúc si, že toto pranie speje k svojmu logickému záveru.

Apti Alaudinov, RT

/ news-front.su /

Príspevok „Achmat“ sa ukrajinskej protiofenzívy nebojí je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie