Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Advokát Lindtner: Spor medzi Jaroslavom Naďom a Ľubošom Blahom nie je právny, ale politický

www.slovanskenoviny.sk/rss Spor medzi Jaroslavom Naďom a Ľubošom Blahom nie je právny, ale politický, povedal na súde Blahov obhajca David Lindtner. Podľa neho boli výroky Blahu o vlastizradcovi štandardnou politickou konfrontáciou a Blahova kritika vecnou kritikou, pričom použil len hyperbolu, ktorá nemôže byť podľa Lindtnera v demokratickom štáte obmedzovaná. To, čo sa podľa Lindtnera deje Naďovi, si spôsobuje […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Spor medzi Jaroslavom Naďom a Ľubošom Blahom nie je právny, ale politický, povedal na súde Blahov obhajca David Lindtner.

Podľa neho boli výroky Blahu o vlastizradcovi štandardnou politickou konfrontáciou a Blahova kritika vecnou kritikou, pričom použil len hyperbolu, ktorá nemôže byť podľa Lindtnera v demokratickom štáte obmedzovaná.

To, čo sa podľa Lindtnera deje Naďovi, si spôsobuje sám neúctou k ľuďom a vyjadreniami, od ktorých neupustil ani po dvoch volebných debakloch. „Naše youtubové videá majú viac vzhliadnutí, ako dosiahli Demokrati vo voľbách,“ dodal advokát.

Lindtner povedal, že Naď sa snaží svoju frustráciu z trvalého politického neúspechu preniesť na súd vo viere, že sa jeho žaloba stretne s pochopením u niekoho, kto má rovnaké politické názory ako on a zdieľa jeho škodlivý progresivistický pohľad na svet.

Advokát povedal, že nie Blaha, politici či ľudia, ale „ľudská arogancia a nekompetencia“ Naďa sú príčinou jeho politického úpadku a toho, že sa ocitol na smetisku politických dejín.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Advokát Lindtner: Spor medzi Jaroslavom Naďom a Ľubošom Blahom nie je právny, ale politický je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie