Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Agent CIA: S Gatesem a WEF jsme vynalezli mRNA jako biologickou zbraň

CIA vynalezla mRNA technologii ve spolupráci s Nadací Billa a Melindy Gatesových, Světovým ekonomickým fórem a Rockefellerovou nadací, jak vyplývá z bombastického svědectví agenta CIA, který přiznává, že vakcíny proti Covid byly vyvinuty jako biologická zbraň k ovládnutí lidstva. Podle agenta a uniklých přísně tajných dokumentů byla Covid plandemie psychologickou operací vedenou CIA s cílem […]
Menej ako 1 min. min.

CIA vynalezla mRNA technologii ve spolupráci s Nadací Billa a Melindy Gatesových, Světovým ekonomickým fórem a Rockefellerovou nadací, jak vyplývá z bombastického svědectví agenta CIA, který přiznává, že vakcíny proti Covid byly vyvinuty jako biologická zbraň k ovládnutí lidstva.

Podle agenta a uniklých přísně tajných dokumentů byla Covid plandemie psychologickou operací vedenou CIA s cílem přimět lidstvo k totálnímu dohledu a mRNA vakcíny proti Covid nebyly vyvinuty během operace Warp Speed, ale byly připraveny a čekaly na nasazení nejméně 10 let před plandemií.

Všechna tato odhalení jsou podložena plně ověřitelnými dokumenty a zdroji a budou znamenat zkázu pro elitu, pokud se nám podaří tyto informace rozšířit mezi dostatečný počet lidí.

Před třemi lety se Klaus Schwab otevřeně pochlubil, že Světové ekonomické fórum a jeho globalistické subjekty jsou na nejlepší cestě k tomu, aby do roku 2030 zcela ovládly lidstvo.

Jak moc se mýlil.

Naneštěstí pro globalistickou elitu jejich autoritářská vize mikročipů, věznic pod širým nebem, CBDC a povinného očkování ustupuje rychleji než linie vlasů Noema Yuvala Harariho.

Lidé na světě se probouzejí a elita nyní propadá panice a děsí se, že se jí dostane spravedlnosti za její zločiny proti lidskosti.

Nejde jen o Gatese. Schwab se stal globální nenáviděnou postavou, protože obyčejní lidé se konečně probudili a pochopili jeho plán na zotročení lidstva.

Globální elita se chová jako krysy zahnané do kouta a naším úkolem je zajistit, aby neutekly.

Až se historici budou ohlížet za letošním rokem, budou si jej pamatovat jako okamžik, kdy globalistická elita odhalila své karty a začala ztrácet kontrolu nad mocí.

Každý týden nyní dostáváme na této frontě další dobré zprávy.

Světová zdravotnická organizace byla nucena pozastavit spuštění své kontroverzní „pandemické smlouvy“ kvůli odporu milionů občanů, kteří požadují spravedlnost za zločiny spáchané elitou během pandemie.

Je mi líto, Tedrosi, ale lidé povstávají proti tvé globalistické vizi a odmítají tvé plány na Agendu 2030 a Nový světový řád. Ale nemysli si, že se stáváš bezvýznamným. Uvidíme vás na Norimberském procesu 2.0, kde se budete zodpovídat ze svých zločinů proti lidskosti.

Ještě lepší zprávou je, že seznam pachatelů, kteří se budou zodpovídat v Norimberku 2.0, se právě rozšířil díky svědectví agenta CIA, který přiznal, že Covid pandemie a mRNA vakcíny byly léta dopředu naplánovanou psy-op CIA.

Tom Renz je právník z Ohia, který se stal právní silou v boji za pohnání globální elity k odpovědnosti. Renz vypracoval právní případ proti EcoHealth Alliance, v němž tvrdí, že se podílela na vytvoření SARS-CoV-2 společně s ČKS a laboratoří ve Wuhanu.

Na nejasných počátcích plandemie se nepodílelo jen ministerstvo obrany a CIA. Jsou to všichni obvyklí podezřelí, kteří tvoří globální elitu.

V roce 2021 si společnost Moderna najala a pověřila údajně novou farmaceutickou výrobní společnost Resilience, aby masově vyráběla jejich mRNA vakcíny proti Covid-19 a rozšířila je do celého světa.

Společnost má více jmen než P Diddy, včetně Nanotherapeutics, Nanosphere Inc, Ology Bioservices a Government Resilience Services. Nemáte dojem, že se snaží něco skrývat?

Jak uvádí Destiny Rezendesová, společnost Resilience je plná střetů zájmů, zejména ve vztahu ke zpravodajské komunitě.

Mezi investory společnosti Resilience patřily společnosti Google, Lux Capital, Magnetic Ventures a 8VC a provozní ředitel společnosti působil podle databázového webu Crunchbase také jako hlavní poradce společnosti Pfizer.

Rezendesová odhalila, že mezi členy představenstva a investory spjaté s těmito společnostmi patří členové Rady pro zahraniční vztahy, člen představenstva Nadace Billa a Melindy Gatesových, pobočky CIA, Merrill Lynch a Rockefellerova univerzita.

Kromě toho byl členem představenstva společnosti Resilience bývalý komisař FDA Scott Gottlieb.

„Společnost Nanosphere a Nanotherapeutics AKA Resilience má také nespočet smluv s vládou týkajících se biologických zbraní a specifických genových senzorů, které si vyžádalo ministerstvo obrany,“ poznamenala Rezendesová.

Aby toho nebylo málo, společnost Resilience byla dokonce vybrána Světovým ekonomickým fórem, aby vedla panel o kybernetické bezpečnosti v Davosu. Oni si opravdu myslí, že jsme hloupí.

„Biofarmaceutická společnost o kybernetické bezpečnosti? Dobře, jasně, běžte si pro ten Moderna Booster! – pokud si troufáte,“ napsala Rezendesová.

Nezapomínejte, že CIA podle několika agenturních informátorů podplatila svůj vlastní tým, který se zabýval původem COVID-19, aby odmítl teorii o úniku z laboratoře ve Wuhanu.

Není cesty zpět.

Mnozí z elity prchají jako krysy opouštějící potápějící se loď, zatímco jiní buší na tlačítko paniky v zoufalé snaze nahradit předáky a pokračovat ve své ďábelské touze po krvi.

Měli bychom jim odpustit a zapomenout, udělit jim amnestii a umožnit jim přeskupit se a změnit značku?

Nebo je čas na Norimberk 2.0?

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Agent CIA: S Gatesem a WEF jsme vynalezli mRNA jako biologickou zbraň first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie