Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Aká bude druhá polovica júna pre jednotlivé znamenia zverokruhu?

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Druhá polovica júna prináša mnoho astrologických zmien, ktoré ovplyvnia náš citový život, financie a náladu. Venuša vstupujúca do znamenia Raka nás urobí sentimentálnejšími a Merkúr prechádzajúci do toho istého znamenia môže vyvolať nostalgiu a túžbu spomínať na minulosť. Čaká nás búrlivé obdobie v oblasti lásky alebo možno […]
Menej ako 1 min. min.

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Druhá polovica júna prináša mnoho astrologických zmien, ktoré ovplyvnia náš citový život, financie a náladu. Venuša vstupujúca do znamenia Raka nás urobí sentimentálnejšími a Merkúr prechádzajúci do toho istého znamenia môže vyvolať nostalgiu a túžbu spomínať na minulosť. Čaká nás búrlivé obdobie v oblasti lásky alebo možno finančnej stability? Zistime, aké prekvapenia si pre nás hviezdy pripravili v horoskope na koniec júna.

Druhá polovica júna prináša mnoho astrologických zmien, ktoré ovplyvnia náš citový život, financie a náladu.
Foto: shutterstock/Billion Photos

Baran

17. júna vstúpia Merkúr a Venuša do štvrtého domu, čo znamená začiatok mierneho reštartu. Využite tento čas na bilancovanie toho, ako ďaleko ste sa dostali a venujte viac času rodine a blízkym priateľom, najmä okolo letného slnovratu o niekoľko dní neskôr.

Barani by mali tento mesiac uprednostniť seba a svoje potreby a dočkajú sa mnohých pozitívnych zmien. Počúvajte svoju intuíciu a robte to, po čom už tak dlho túžite.

Býk

Mars je 9. júna vo vašom znamení a prináša nový prílev energie, ktorý môžete využiť realizáciou plánu, ktorý zahŕňa všetko, čo chcete uskutočniť. Máte v sebe viac odvahy, než si uvedomujete a jún je ideálny čas, aby ste si to pripomenuli.

Blíženci

Keďže koncom júna sa začína obdobie Raka, nenechajte sa odradiť, ak sa váš spoločenský život trochu zastaví. Namiesto toho využite tento čas na trochu introspekcie. Počúvajte hlas svojho srdca a snažte sa pochopiť, ktoré potreby by ste mali naplniť, aby ste sa cítili o niečo lepšie.

Rak

Začiatok mesiaca sa vám môže zdať pomalý a ospalý, ale počkajte, kým 20. júna nezačne letný slnovrat, ktorý sa zhoduje s obdobím Raka. Je to váš čas, aby ste sa zbavili šedivosti zimy a využili všetky možnosti, ktoré vám leto ponúka – najmä obdobie narodenín.

Merkúr a Venuša vstúpia 17. júna do znamenia Raka, takže dni pred vašimi narodeninami sú ideálne na romantický výlet s vašou polovičkou.

Lev

Obdobie od začiatku júna do konca leta je vaším časom, kedy môžete zažiariť. Pamätáte si na príslovie o húsenici, ktorá sa vyliahne z kukly ako motýľ? Tento mesiac ste to presne vy. V júni budete žať ovocie z kontaktov, ktoré ste nadviazali v uplynulých mesiacoch.

Keď Merkúr a Venuša 20. júna vstúpia do vášho vysnívaného dvanásteho domu, zistíte, že možno budete potrebovať chvíľu na dobitie spoločenských batérií, takže to určite urobte, aby ste zvyšok leta mohli stráviť obklopení ľuďmi, ktorých máte radi.

Panna

Ak ste prvú polovicu mesiaca strávili bojom s problémami v komunikácii, určite vás poteší, že druhá polovica tohto mesiaca má tento tlak zmierniť. Zamerajte sa na konkrétne úlohy a využite výhody svojej usilovnosti.

Keď Merkúr 14. júna zasiahne váš desiaty dom, vstúpia do vás nové tvorivé sily. Je to ideálny čas na to, aby ste vzali osud do vlastných rúk a uskutočnili svoje najodvážnejšie sny.

Váhy

Od 14. júna sa vám naskytne stály prísun príležitostí na nadväzovanie kontaktov a rozvíjanie vedomostí vo zvolenej oblasti. Po letnom slnovrate 20. júna sa začne vo vašej kariérnej oblasti vyvíjať veľká planetárna aktivita, preto sa neustále sústreďte na svoje osobné ciele.

Ak existuje rozdiel medzi tým, kde sa nachádzate a tým, kde chcete byť, zamerajte sa na veci, ktoré môžete urobiť, aby ste zmenili realitu.

Aké prekvapenia si pre nás hviezdy pripravili v horoskope na koniec júna?
Foto: shutterstock/sarayut_sy

Škorpión

Jún bude ideálnym obdobím na prehodnotenie niektorých vzťahov. V posledných júnových týždňoch konečne ustúpia ťažké zážitky, s ktorými ste sa v poslednom čase vyrovnávali. Usporiadajte si večeru s obľúbenými priateľmi a nechajte si úľavou vydýchnuť. To najlepšie vás ešte len čaká.

Strelec

Začiatok mesiaca vám priniesol niekoľko pracovných výziev. Práve v druhej polovici júna môžete očakávať množstvo príležitostí, ktoré by ste mali prijať s otvorenou náručou.

Keď sa 20. júna začne obdobie Raka, vtedy sa vám skutočne otvoria nové dvere, len nezabudnite neupadnúť do starých vzorcov, ktoré môžu blokovať požehnanie, ktoré sa snaží naplniť váš život. Zostaňte otvorení a vďační za to, čo ste už dostali a šťastie vám samo zaklope na dvere.

Kozorožec

Po slnovrate 21. júna vstúpi Kozorožec do splnu, ktorý prinesie do vášho života zlom. Možno pôjde o každodenný rituál, ktorý ste sa snažili zaviesť, alebo o dôležitý projekt. Jedno je isté, koniec júna prinesie úspech v oblasti, na ktorej ste tvrdo pracovali, preto si nájdite trochu času na oslavu.

Vodnár

Čokoľvek si tento mesiac zaumienite, dokážete to. Najviac to platí pre dlho zanedbávaný milostný život. Dňa 19. júna sa Vesta presunie do znamenia Leva, čo bude pre všetky vzťahy, o ktoré môžete usilovať, mimoriadnym požehnaním. Hľadáte spätnú väzbu? Tento mesiac vám prinesie viac než len odpoveď od niekoho, kto vás zaujal.

Ryby

Vplyv Saturna bol v druhom júnovom týždni veľmi citeľný. Bude však narastať s blížiacim sa 29. júnom, keď bude Saturn vo vašom znamení retrográdny. Možno teraz nebudete mať toľko príležitostí, koľko by ste chceli a to môže spôsobiť, že sa budete cítiť trochu uzavretí. Vyhraďte si pre seba trochu viac času.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Prinášajú prosperitu a šťastie. Každé znamenie zverokruhu by ho malo nosiť so sebou

5 signálov, ktoré vám prezradia, že máte pri sebe anjela strážneho. Takto sa vás snaží varovať

The post Aká bude druhá polovica júna pre jednotlivé znamenia zverokruhu? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie