Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Aké nechty na leto? Dávajte pozor, pretože tento trend je späť! Manikúra, ktorú vám budú mladšie kolegyne závidieť

29.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Oleg Gekman). Aj keď v oblasti krásy už bolo povedané azda všetko, nikto nepovedal, že minulé trendy sa nedajú reinterpretovať. Presne to sa stalo v prípade tejto módnej inšpirácie na leto. O tejto technike ste už určite počuli, ale takéto nechty ste ešte nemali. Premýšľate, aké nechty si urobiť […]
Menej ako 1 min. min.

29.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Oleg Gekman).

Aj keď v oblasti krásy už bolo povedané azda všetko, nikto nepovedal, že minulé trendy sa nedajú reinterpretovať. Presne to sa stalo v prípade tejto módnej inšpirácie na leto. O tejto technike ste už určite počuli, ale takéto nechty ste ešte nemali.

Premýšľate, aké nechty si urobiť toto leto?
Foto: shutterstock/Oleg Gekman

Premýšľate, aké nechty si urobiť toto leto? Ak áno, prichádzame vám na pomoc. Tento trend momentálne kraľuje. Všetko nasvedčuje tomu, že s nami zostane dlhšie. Táto manikúra bude hitom!

Najmódnejšie nechty na leto

Starý kozmetický trend je opäť v kurze. Je ním „ombre manikúra“. Hoci sa tento typ farbenia nechtov donedávna spájal s nevkusnými a staromódnymi nechtami, teraz sa vracia v obnovenej a sviežej verzii.

Skôr ako ich opäť začneme používať, je dôležité si niečo objasniť. Nevracia sa ombre, ale svetlá manikúra vo francúzskom štýle. To znamená, že môžeme zabudnúť na žiarivé farby a pozdraviť elegantné a šik nechty.

Svetlé ombre vládne v letných kabátoch

Aké farby práve teraz dominujú? Ak snívate o žiarivom ombre, vyberte si farby ako perleťová, mliečna alebo mierne béžová biela. Francúzska manikúra je čistá elegancia, vďaka ktorej ruky vyzerajú upravene, ale aj zoštíhlene.

Tento efekt poskytuje oveľa zaujímavejší a menej predvídateľný povrch.
Foto: shutterstock/fizkes

Teraz však namiesto klasického francúzskeho štýlu volíme ombre štýl. Ten sa líši tým, že biela línia na vrchu nechtu nie je jasne oddelená, ale postupne farebne prechádza. Tento efekt preto poskytuje oveľa zaujímavejší a menej predvídateľný povrch.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chcete najtrendovejšie nechty v roku 2024? S touto manikúrou prekonáte všetkých

Je čas sa rozlúčiť s baby boomer a požiadať svoju manikérku o dopamine nails. Malá vec, ale šťastná vec

The post Aké nechty na leto? Dávajte pozor, pretože tento trend je späť! Manikúra, ktorú vám budú mladšie kolegyne závidieť appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie