Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Aké priority má Pellegrini ako budúci prezident? Konflikty s vládou chce riešiť za dverami

V politike začínal ako poslanecký asistent exministra dopravy Ľubomíra Vážneho, pred 18 rokmi bol prvýkrát zvolený za poslanca. Peter Pellegrini zastával za svoju kariéru viacero významných postov, Robert Fico sa naňho mohol spoliehať ako na ministra školstva po odchode Dušana Čaploviča, krátko potom nahradil odstupujúceho Pavla Pašku vo funkcii predsedu parlamentu. Z rovnakého dôvodu predsedal aj vláde po […]
Menej ako 1 min. min.

V politike začínal ako poslanecký asistent exministra dopravy Ľubomíra Vážneho, pred 18 rokmi bol prvýkrát zvolený za poslanca. Peter Pellegrini zastával za svoju kariéru viacero významných postov, Robert Fico sa naňho mohol spoliehať ako na ministra školstva po odchode Dušana Čaploviča, krátko potom nahradil odstupujúceho Pavla Pašku vo funkcii predsedu parlamentu. Z rovnakého dôvodu predsedal aj vláde po vražde Jána Kuciaka a odchode Roberta Fica v roku 2018. 

Po sobotnej inaugurácii sa hlavou štátu stane Peter Pellegrini, ktorý na poste vystrieda Zuzanu Čaputovú. Aké budú jeho priority v úrade? Ktoré témy sa budú spájať s jeho mandátom?

Domáca politika

Ešte ako predseda Hlasu označoval Pellegrini ak…

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie