Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako klame TASR?!? Prečo hovorí o štyroch, keď Putin vyhlásil sedem podmienok na mier Ruska s Ukrajinou?

. Slovensko, 18. jún 2024 (AM) – V piatok 14. júna ich uverejnili ruské médiá, keď ich ohlásil prezident Vladimír Putin počas stretnutia s vedením MZV RF. “Podtrhnem hlavné. Podstata nášho návrhu nespočíva v nejakom dočasnom prímerí alebo v zastavení paľby, ako to chce Západ, aby nahradil straty, prezbrojil kyjevský režim a pripravil ho na […]
Menej ako 1 min. min.

.

Slovensko, 18. jún 2024 (AM) – V piatok 14. júna ich uverejnili ruské médiá, keď ich ohlásil prezident Vladimír Putin počas stretnutia s vedením MZV RF.
“Podtrhnem hlavné. Podstata nášho návrhu nespočíva v nejakom dočasnom prímerí alebo v zastavení paľby, ako to chce Západ, aby nahradil straty, prezbrojil kyjevský režim a pripravil ho na nový útok. Nehovorí sa tu ani o zmrazení konfliktu, ale o jeho konečnom riešení,” podtrhol ruský prezident.

 

 

Podmienky, vyhlásené V. Putinom, na ktorých bude Moskva trvať!
1. Ukrajina musí získať mimoblokový a neutrálny štatút. Čiže žiadne pripojenie sa k NATO alebo k iným vojensko-politickým štruktúram.
2. Nejadrový štatút Ukrajiny. Krajina sa musí navždy vzdať zámerov vlastniť alebo rozmiestňovať na svojom území jadrové zbrane.
3. Musí byť uskutočnená demilitarizácia a denacifikácia Ukrajiny. “Toto je náš principiálny postoj, – zdôraznil Putin. – O to viac, že tieto parametre boli celkovo odsúhlasené už počas Istanbulských rozhovorov v roku 2022. Bolo v nich napísané aj o demilitarizácii, dokonca o počtoch tankov, o všetkom sme sa dohodli”.
4. Musia byť zrušené všetky sankcie, zavedené Západom proti Rusku.
5. Musia byť ruskými priznané územia Krymu, Sevastopoľu, DĽR, LĽR, Záporožskej a Chersonskej oblasti. Pričom tento štatút musí byť zafixovaný v medzinárodných dokumentoch.
6. Ukrajina musí vyviesť svoje vojská zo všetkých území Donbasu a Chersonščiny so Záporožím. “Len čo Kyjev začne reálne vyvedenie svojich vojsk z týchto regiónov, a oficiálne upovedomí NATO o odmietnutí svojho vstupu do aliancie, z našej strany bude bez meškania vydaný rozkaz na zastavenie paľby a na začiatok rozhovorov. My to urobíme bez meškania. Prirodzene, zaručujeme bezpečné a bezprekážové odvedenie ukrajinských útvarov a zväzkov,” sľúbil Putin.
7. “Nepochybne musia byť v plnej miere zabezpečené práva, slobody a záujmy rusky hovoriacich občanov na Ukrajine,” dodal Putin.

 

 

Štátna TASR a potom aj napr. pravda.sk však hovoria len o štyroch Putinových podmienkach. Prečo? Dokonca to ešte aj falošne ohlásili! Že “Putin nadiktoval štyri podmienky pre začiatok rokovaní s Ukrajinou.”
Konkrétne TASR uviedla len toto:

“Ruský prezident Vladimir Putin podľa agentúry TASS označil stiahnutie ukrajinských vojakov z východu a juhu Ukrajiny za podmienku pre rozhovory s Kyjevom. Ukrajinské jednotky musia podľa šéfa Kremľa opustiť Doneckú, Luhanskú, Chersonskú aj Záporožskú oblasť, teda regióny, ktoré Rusko čiastočne okupuje. Akonáhle Kyjev začne vojská sťahovať a zaviaže sa nevstúpiť do NATO, Moskva preruší paľbu a bude pripravená na rokovanie, cituje TASS ruského vodcu.”

 

 

Čo teda TASR zamlčala a v čom falzifikuje vyhlásenie TASS?
Napr. podmienku, že Ukrajina musí získať mimoblokový štatút…

(bod 1); že musí získať nejadrový štatút;

(bod 2); že musí byť uskutočnená demilitarizácia a denacifikácia Ukrajiny;

(bod 3); že musia byť zrušené všetky sankcie, zavedené Západom proti Rusku…

Nehovoriac o tom, že TASR sa úplne vyhla téme Krymu a zamlčala aj požiadavku zaručenia práv rusky hovoriacich ľudí na území Ukrajiny. Takto klame a podvádza dnešná TASR. A bude tak robiť dovtedy, kým nebude rozohnaná!

Vladimír Mikunda

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Ako klame TASR?!? Prečo hovorí o štyroch, keď Putin vyhlásil sedem podmienok na mier Ruska s Ukrajinou? appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie