Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako nosiť sivé vlasy? Vyberte si tieto tri účesy. Budete vyzerať mladistvo a sviežo aj bez farbenia

8.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/golden_ladies_stylee). Niektoré ženy robia všetko pre to, aby zamaskovali svoje šediny. Iné ich nosia s hrdosťou a myslia si, že im pridávajú na kráse. Tu sú tri dokonalé účesy pre ženy so striebornými vlasmi. Nezostarnú, ale zvýraznia vašu krásu. Módne účesy pre sivé vlasy.Foto: instagram.com/golden_ladies_stylee Spájajú sa vám sivé […]
Menej ako 1 min. min.

8.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/golden_ladies_stylee).

Niektoré ženy robia všetko pre to, aby zamaskovali svoje šediny. Iné ich nosia s hrdosťou a myslia si, že im pridávajú na kráse. Tu sú tri dokonalé účesy pre ženy so striebornými vlasmi. Nezostarnú, ale zvýraznia vašu krásu.

Módne účesy pre sivé vlasy.
Foto: instagram.com/golden_ladies_stylee

Spájajú sa vám sivé vlasy s nudou a nedostatkom možností úpravy? Nič nemôže byť ďalej od pravdy! V súčasnosti je prirodzenosť v kurze. Čoraz viac žien sa vzdáva zakrývania svojich strieborných vlasov farbením a necháva ich voľne rásť. Sivé vlasy neznamenajú, že vaša hlava musí vyzerať nudne. Vyskúšajte tieto tri účesy a hneď sa budete cítiť krásne a sebavedomé.

Elegantné šediny. Umelecký neporiadok

Za sivé vlasy sa už netreba hanbiť. V súčasnosti si aj mladé dievčatá zámerne farbia vlasy na túto farbu, aby vynikli a upútali pozornosť. Prirodzený strieborný odtieň je veľmi príťažlivý pre krátke a rozstrapatené účesy.

V ideálnom prípade by mali byť pramene rôznej dĺžky, pričom najdlhšie pramene by mali byť vpredu a siahať po bradu. Takýto umelecký neporiadok okamžite dodá objem a odvráti pozornosť od vrások. Priame, rovnomerné strihy nebudú dobrou voľbou, pretože strieborné pramene budú pôsobiť preriedene a ochabnuto.

Módne účesy pre sivé vlasy. Šedý blond

Ak majú vaše vlasy tmavú šedú farbu, môžete ich trochu zosvetliť. V tomto prípade budú perfektne fungovať blond melíry. Melír by mal byť jemný, blízky vašej prirodzenej farbe a len na vrchnej vrstve vlasov. Vďaka tomu budete vyzerať mladšie a žiarivejšie. Je to skvelé pre ženy, ktoré si nechcú farbiť celé vlasy, ale napriek tomu chcú zmeniť svoj vzhľad. Melír stačí obnoviť raz za niekoľko mesiacov.

Módne dámske účesy. Krátke sivé vlasy

Príliš dlhé šedivé vlasy vás môžu urobiť staršou. Zaťažujú tvár a pridávajú roky. Sivé vlasy vyzerajú skvele so strihom pixie, ktorý sa vyznačuje kratšími vlasmi po stranách a nad zátylkom a dlhšími vlasmi vpredu. Majú voľne padať nad čelo a tvoriť miernu ofinu.

Pixie cut je dobrou voľbou účesu pre sivé vlasy.
Foto: shutterstock/Anatoliy Karlyuk

Nebojte sa experimentovať a skúšať ostré strihy. S týmito účesmi zvýrazníte svoj krk a podčiarknete oči. Nezabudnite, že všetky vlasy budú vyzerať lepšie, keď budú dobre upravené. Raz za čas si môžete vlasy umyť fialovým šampónom pre chladné blond odtiene. Zabezpečíte tak dlhú trvanlivosť a hĺbku svojej sivej farby.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Každý večer si lepí pásku na čelo. Je to trik, ktorý používala jej prababička v roku 1889. „Mám 41 rokov a ešte som nepoužila botox“

Chyťte si vlasy a zabaľte ich do bublinkovej fólie. Ani kaderníci tomu neveria, ale funguje to

The post Ako nosiť sivé vlasy? Vyberte si tieto tri účesy. Budete vyzerať mladistvo a sviežo aj bez farbenia appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie