Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako premeniť 10 eur na jeden milión – Takto funguje zázrak investovania

Investovanie už dávno nie je len pre vyvolených, ale je dostupné pre každého. A čo je najlepšie, investovať môžete začať už od pár eur a nepotrebujete k tomu vysoký vstupný kapitál. V tomto článku si budeme ilustrovať, ako by ste z bežnej mesačnej investovanej sume mohli dosiahnuť viac ako 1 milión eur. Zázrak investovania spočíva […]
Menej ako 1 min. min.

Investovanie už dávno nie je len pre vyvolených, ale je dostupné pre každého. A čo je najlepšie, investovať môžete začať už od pár eur a nepotrebujete k tomu vysoký vstupný kapitál. V tomto článku si budeme ilustrovať, ako by ste z bežnej mesačnej investovanej sume mohli dosiahnuť viac ako 1 milión eur.

Zázrak investovania spočíva v zloženom úročení. Pointou je, že sa vám úročí nie len vklad, ale aj úroky z predošlých období. Takže jednoducho povedané, čím dlhšie investujete, tým viac sa vám zhodnocujú peniaze. A všeobecne platí, že posledné roky sa vám kapitál zhodnocuje najrýchlejšie.

Poďme sa spolu pozrieť na to, ako vie takmer každý Slovák investovať do kapitálového trhu a o desiatky rokov inkasovať obrovský majetok. Príklad 1 milióna je len ilustračný a každý sa môže rozhodnúť sám koľko bude investovať.

Zložené úročenie. Zdroj: shutterstock.com/Graphic and Photo Stocker

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

The post Ako premeniť 10 eur na jeden milión – Takto funguje zázrak investovania appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie