Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako prirodzene stmaviť obočie? Potrebujete 2 prísady a 15 minút. Navždy sa vzdáte henny

13.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB). Starostlivo upravené obočie je vizitkou každej ženy. Nanášame na ne hennu, aby sme chĺpky stmavili a dodali im charakter. Pekne zvýrazní oči a dodá im definíciu. Existuje skvelý trik, ako si rýchlo stmaviť obočie doma. Vezmite si dve ingrediencie a môžete začať. Ako stmaviť obočie bez heny? […]
Menej ako 1 min. min.

13.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB).

Starostlivo upravené obočie je vizitkou každej ženy. Nanášame na ne hennu, aby sme chĺpky stmavili a dodali im charakter. Pekne zvýrazní oči a dodá im definíciu. Existuje skvelý trik, ako si rýchlo stmaviť obočie doma. Vezmite si dve ingrediencie a môžete začať.

Ako stmaviť obočie bez heny?
Foto: shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB

Tónovanie obočia je obľúbená kozmetická procedúra, ktorú si robíme sami doma, napríklad pomocou heny. Ak ju aplikujeme správnym spôsobom, upraví naše chĺpky a urobí ich tmavšími. Ak sa chystáte von a práve ste si ju zabudli kúpiť v drogérii, nič nie je stratené. Ukazuje sa, že v našej kuchyni máme ingrediencie, ktoré dokážu zázraky.

Ako stmaviť obočie bez heny? Zmiešajte dve zložky

Naše kuchynské skrinky sú plné ingrediencií, ktoré môžeme použiť ako prírodnú kozmetiku. Keď máme vedomosti o tom, ako ich použiť, môžeme ušetriť veľa peňazí a času stráveného nakupovaním v drogérii. Ak ste si práve upravili doma obočie a nastal čas ho stmaviť, tu je riešenie.

Ak ste si práve upravili doma obočie a nastal čas ho stmaviť, tu je riešenie.
Foto: Shutterstock/dimid_86

Vezmite si čajovú lyžičku medu, čerstvo zomletú kávu a čistý štetec na očné linky.

Ponorte štetec do medu tak, aby ho pokryl zo všetkých strán, obalte ho v káve a prečešte obočie.

Robte to pomaly a precízne, aby tónovacia pasta pokryla všetky chĺpky a nechajte pôsobiť 15 až 17 minút.

Po uplynutí tejto doby ju zmyte pomocou vatových tampónov a jemného tekutého prípravku, napríklad micelárneho a tešte sa zo zvýrazneného obočia až niekoľko dní.

Ako si rýchlo stmaviť obočie? Získajte dokonalý vzhľad líčenia pomocou tohto triku

Existuje pomerne veľa spôsobov, ako rýchlo stmaviť obočie, ale tento si zaslúži osobitnú pozornosť. Vďaka nemu sa nestane, že by ste sa stretli so situáciou, keď jedno obočie vyzerá inak ako druhé. Používateľ @blusher, ktorý prevádzkuje kanál s tipmi pre krásu na TikToku, ukázal geniálny patent na dosiahnutie rovnomerného líčenia obočia.

Jednoducho natrite koniec pinzety očnou linkou a prejdite ňou pozdĺž línie obočia. Vytvoríte tak symetrické línie, ktoré definujú tvar vášho obočia. Potom pomocou štetca rozotrite očnú linku v smere rastu chĺpkov a máte hotovo.

TIP: Lícenku môžete rýchlo zmyť čistiacim prostriedkom, takže sa nemusíte obávať, ak sa vám to nepodarí na prvýkrát. Na zdokonalenie tohto umenia stačí trochu cviku.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sada na laminovanie obočia? Domáci trik za pár centov skrotí vaše chĺpky. Budú husté a ani sa nepohnú

Ako si upraviť obočie sama? Triky, ktoré vášmu obočiu dodajú dokonalý tvar

The post Ako prirodzene stmaviť obočie? Potrebujete 2 prísady a 15 minút. Navždy sa vzdáte henny appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie