Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako reagujú znamenia zverokruhu na neveru? Zistite, čo môžete očakávať

11.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/conrado). Nevera vo vzťahu je vždy ťažká a ešte ťažšie je o nej povedať partnerovi. Ako bude reagovať, znamená to koniec vášho vzťahu alebo je ešte šanca na odpustenie? Zistite, ako budú na neveru reagovať jednotlivé znamenia zverokruhu. Každé znamenie zverokruhu reaguje na zradu inak.Foto: shutterstock/conrado Kozorožec Kozorožci si […]
Menej ako 1 min. min.

11.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/conrado).

Nevera vo vzťahu je vždy ťažká a ešte ťažšie je o nej povedať partnerovi. Ako bude reagovať, znamená to koniec vášho vzťahu alebo je ešte šanca na odpustenie? Zistite, ako budú na neveru reagovať jednotlivé znamenia zverokruhu.

Každé znamenie zverokruhu reaguje na zradu inak.
Foto: shutterstock/conrado

Kozorožec

Kozorožci si najviac cenia stabilitu a istotu. Dobre sa cítia vo vzťahoch, kde je všetko jasné a usporiadané. Zrada môže obrátiť ich svet naruby. Dokážu však odpustiť, hoci zášť si budú uchovávať veľmi dlho, čo určite ovplyvní ich dôveru v partnera alebo partnerku.

Vodnár

Vodnári znášajú správu o zrade prekvapivo dobre, ale ukáže sa, že je to len ticho pred búrkou. Jeho perfekcionizmus a lojalita mu nedovolia odpustiť. Hoci nevybuchne ani nebude robiť prehnane emotívne scény, zrada je klincom do rakvy vášho vzťahu. Nezostane vám nič iné, len si zbaliť kufre.

Ryby

Nevera len zhorší nízke sebavedomie rýb. Ryby budú brať správu o nej ako urážku a budú hľadať chybu skôr v sebe ako v partnerovi. To však neznamená, že odpustia chvíľkovú slabosť. Ich predstava o ideálnej láske neprijíma kompromisy a pre zradu v nej nie je miesto.

Baran

Keď sa Baran dozvie o zrade, vybuchne ako dlho spiaca sopka a v priebehu niekoľkých minút povie, čo si o situácii myslí, často s miernym zveličením. Ich impulzívna povaha zabráni pokojnému rozhovoru. Spočiatku sa nemáte čo spoliehať na odpustenie alebo zhovievavosť, hoci táto situácia sa môže časom zmeniť.

Býk

Býci budujú trvalé vzťahy s veľkým odhodlaním a nasadením, preto správa o zrade môže byť pre nich zničujúca. Tieto znamenia tiež nemajú rady zmeny, takže sú schopné odpúšťať, len aby si udržali zaužívaný poriadok. Nečakajte však citové zúfalstvo, Býci to budú brať pokojne a radšej budú v tichosti trpieť.

Blíženci

V počiatočnom štádiu vzťahu je pravdepodobnejšie, že Blíženci budú podvádzať skôr ako ich partner. Blíženci sú temperamentní a majú radi nezáväzné flirtovanie. V dlhodobých a ustálených vzťahoch potrebujú Blíženci neustále zbožňovanie, takže možnú zradu vycítia oveľa skôr. Hoci na správu o zrade môžu reagovať ľahostajne, v hĺbke duše sa budú cítiť porazení.

Rak

Rak neodpúšťa neveru. Nadovšetko si cení vernosť a lojalitu, ktorou obdarúva aj druhú osobu. Pri správe o zrade nepočítajte s odpustením a vedzte, že vaša známosť už dávno upadla do zabudnutia. Rakom bude trvať dlho, kým sa z toho spamätajú. Keď sa však rany zahoja rovnakým spôsobom, budú trpezlivo a úprimne hľadať puto s druhou osobou.

Lev

Zrada tvrdo zasiahne Leva v jeho pýche. Doteraz apodiktický a panovačný sa stane ľadovým blokom, nepreniknuteľným a neúprosným. Levy pravdepodobne neodpustia, pokiaľ partner alebo partnerka neprejavia ľútosť a neľahnú im k nohám; úplne sa podriadia vôli a príkazom zrazeného. Potom bude kráľovská pýcha Leva príjemne polichotená.

Ako reagujú na neveru jednotlivé znamenia zverokruhu?
Foto: shutterstock/Andrey_Popov

Panna

Panny sú vyrovnané a praktické, vo vzťahu si tiež kladú vysoké nároky. Postupne a trpezlivo budujú vzťah, v ktorom jednoducho nie je miesto pre zradu. Keď sa Panny dozvedia správu, určite celý vzťah dobre zanalyzujú, vyvodia z neho klady a zápory a na základe toho sa rozhodnú, či je šanca vzťah obnoviť. Vo väčšine prípadov si už môžete zbaliť kufre.

Váhy

Váhy sú veľmi zhovievavé. Hoci v láske hľadajú tú dokonalú, v ktorej nie je miesto pre zradu, dokážu ju odpustiť. Vždy hľadajú v druhom človeku to najlepšie, takže chvíľková slabosť nemusí znamenať koniec vzťahu. Ak sa to však stane, Váhy sa vďaka svojej sentimentalite môžu dlho spamätávať.

Škorpión

Ak vzťah po zrade prežije, nepočítajte s ľahkým životom. Škorpión vám túto zradu opäť pripomenie v najmenej očakávanej chvíli. Škorpióni dlho pochovávajú zášť a na krivdy nezabúdajú. Takže vzťah so Škorpiónom po zrade určite nebude patriť k tým najpríjemnejším. V krátkodobom horizonte sa pravdepodobne aj tak rozpadne.

Strelec

Keď sa Strelci dozvedia o zrade, nešetria slovami, ale dokážu sa rýchlo zbaviť urážky a pokračovať v známom každodennom živote. Strelci nechovajú zášť a sú bezstarostní, čo môže spôsobiť, že si zradu ani nevšimnú.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Znamenia zverokruhu, ktoré sa dožívajú vysokého veku. Ste na zozname?

Klinčeky pre Barana, šalvia pre Strelca. Šťastné bylinky pre každé znamenie zverokruhu

The post Ako reagujú znamenia zverokruhu na neveru? Zistite, čo môžete očakávať appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie