Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako rýchlo zmyť samoopaľovací prípravok? Pridajte lyžičku cukru a votrite na škvrny. Zídu raz dva

24.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Leto je už za dverami, no nie každý má čas a príležitosť nachytať nejaké slnečné lúče a opáliť sa. V takejto situácii prichádza na rad samoopaľovací prípravok, ktorého použitie si však vyžaduje veľkú zručnosť, inak zanechá na pokožke nepekné šmuhy. Ako odstrániť samoopaľovací prípravok doma? Samoopaľovač tak […]
Menej ako 1 min. min.

24.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív).

Leto je už za dverami, no nie každý má čas a príležitosť nachytať nejaké slnečné lúče a opáliť sa. V takejto situácii prichádza na rad samoopaľovací prípravok, ktorého použitie si však vyžaduje veľkú zručnosť, inak zanechá na pokožke nepekné šmuhy. Ako odstrániť samoopaľovací prípravok doma?

Samoopaľovač tak rýchlo zmyjete.
Foto: súkromný archív

Častým problémom je nesprávna aplikácia samoopaľovacieho prípravku. Oranžové fľaky a hnedé šmuhy nie sú len doménou nováčikov. Ako zmyť samoopaľovací prípravok? Ukazuje sa, že to nie je vôbec ťažké. Stačia vám produkty, ktoré má väčšina z nás doma.

Ako zmyť samoopaľovací prípravok? Nevzhľadné škvrny môžete odstrániť aj doma

Samoopaľovací prípravok je požehnaním pre ľudí, ktorí si chcú užiť bronzovú pokožku, no nevedia sa prirodzene opaľovať. Na nanášanie prípravku je najlepšie použiť špeciálnu rukavicu, vďaka ktorej sa vyhneme pruhom a rozložíme ho rovnomerne. Čo robiť, keď už je neskoro a máme na pokožke škaredé fľaky?

Citrónová šťava prichádza na pomoc, pretože má rozjasňujúci účinok a kyselina v nej obsiahnutá by mala rozpúšťať nečistoty. Stačí pruh potrieť plátkom ovocia a zafarbenia sa rýchlo zbavíte. Do nádoby môžeme vytlačiť aj citrónovú šťavu a pridať lyžičku cukru. Takto pripravený peeling má ešte silnejší bieliaci účinok.

Ako odstrániť pruhy po samoopaľovaní? Na nohy a väčšie časti tela budete potrebovať kávu a cukor

Ako zmyť samoopaľovací prípravok? Sóda bikarbóna má tiež účinok na zosvetlenie pokožky. Stačí nasypať pár lyžičiek do nádoby, pridať vodu a premiešať, aby ste získali pastovú konzistenciu. Takto pripravenú zmes naneste na zafarbenia a urobte rýchlu masáž a pokožka by mala získať pôvodnú farbu.

Na väčšie plochy tela sa oplatí použiť kávový a cukrový peeling. Kávu zmiešame s cukrom a pridáme trochu kokosového oleja. Zmiešajte a krúživými pohybmi naneste na pruhy.

Pred použitím vyššie uvedených metód však nezabudnite vykonať test na alergiu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

V roku 2000 to bol skutočný hit a teraz je späť. Deťom sa to páči a lekári bijú na poplach

Vyberte z kredenca, zmiešajte s vodou a naneste na vlasy. Nové vyrastú ako huby po daždi

The post Ako rýchlo zmyť samoopaľovací prípravok? Pridajte lyžičku cukru a votrite na škvrny. Zídu raz dva appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie