Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako sa bude Bitcoin správať v júli? Renomovaný kryptoanalytik v tom má jasno

Blíži sa mesiac júl a mnoho investorov sa zaujíma o blížiacu sa situáciu na trhu s kryptomenami. Eric Crown, renomovaný kryptoanalytik, v nedávnom videu na platforme YouTube poskytol divákom svoje predpovede a analýzy pre Bitcoin na júl 2024, ktoré by mohli ovplyvniť stratégie traderov po celom svete. 97% Zarábaj aj ty na raste kryptomien. Začni […]
Menej ako 1 min. min.

Blíži sa mesiac júl a mnoho investorov sa zaujíma o blížiacu sa situáciu na trhu s kryptomenami. Eric Crown, renomovaný kryptoanalytik, v nedávnom videu na platforme YouTube poskytol divákom svoje predpovede a analýzy pre Bitcoin na júl 2024, ktoré by mohli ovplyvniť stratégie traderov po celom svete.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Bitcoin čaká pokojný mesiac, tvrdí analytik

Crown v analýze poukazuje na to, že júl bol historicky pozitívnym mesiacom pre Bitcoin. To naznačuje pravdepodobnosť pozitívneho záveru mesiaca viac ako 64 %. Priemerný výnos pozitívnych mesiacov dosahuje 19 %. Priemerná strata v negatívnych mesiacoch sa pohybuje okolo 9 %.

Minimálne cenové výkyvy

Podľa Crownových predpovedí by sa Bitcoin, ak bude pokračovať v konsolidácii, mohol pohybovať v pásme medzi 60 000 a 70 000 dolármi.

Kľúčovým momentom pre trh bude, či sa Bitcoin udrží nad minimami z mája. To by mohlo naznačovať ďalší potenciálny vzostup, hoci to nie je istota vzhľadom na júnový výkon.

Crown poznamenáva, že jún bol pokojným mesiacom s minimálnymi cenovými výkyvmi. To naznačuje možné predĺženie konsolidačného obdobia počas leta.

Crown zdôrazňuje výraznú volatilitu altcoinov

Altcoiny podľa analytika dramaticky reagujú na menšie pohyby ceny Bitcoinu, čo môže prispievať k negatívnemu sentimentu v celom sektore. Pozitívnym znamením je, že oproti minulému roku je Bitcoin obchodovaný za viac než dvojnásobok svojej hodnoty.

Pokiaľ ide o ďalší vývoj, Crown predpokladá, že Bitcoin zatvorí jún s cenou okolo 65 000 dolárov. Crown upozorňuje aj na možné riziká, ak Bitcoin neudrží úroveň 60 000 dolárov. To by mohlo signalizovať potenciálne nebezpečenstvo poklesu.

Investori sa pýtajú, prečo Bitcoin nerastie

Toby Cunningham, takisto známy z YouTube, vysvetľuje, prečo cena Bitcoinu nedávno nepreukázala výrazný rast a stále sa drží okolo 65 000 dolárov. Podľa neho nie je toto obdobie stagnácie ničím nezvyčajným, keďže Bitcoin už v minulosti prechádzal podobnými fázami.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Cunningham zdôrazňuje, že nedávne kroky nemeckej vlády alebo vyšetrovania firiem nemajú významný vplyv na cenu Bitcoinu. Skôr ukazuje na vysokú úroveň otvoreného záujmu na trhu, ktorý indikuje veľké množstvo páky a tým trh robí náchylným na manipuláciu zo strany veľkých hráčov, tzv. veľrýb.

Je to ako vzorec

Podľa údajov analytičky Kelly Kellamovej Bitcoin po každom znížení odmeny za ťažbu vstupuje do podobných období stagnácie trvajúcich 40 až 150 dní.

 

Cunningham radí investorom, aby zostali trpezliví a sústredili sa na základy Bitcoinu, než aby sa unáhlili na základe krátkodobých pohybov ceny.

The post Ako sa bude Bitcoin správať v júli? Renomovaný kryptoanalytik v tom má jasno appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie