Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako sa líčiť v lete? S týmito spôsobmi váš make-up prežije horúce dni

27.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Myroslava Malovana). S príchodom horúceho počasia si mnohé ženy kladú otázku, ako sa denne líčiť, aby im make-up vydržal a vyzeral dobre až do večera. Ak chcete, aby vaše líčenie bolo svieže a prirodzené, musíte nielen správne pripraviť svoju pleť, ale aj vybrať správne prípravky. Tu je niekoľko tipov, […]
Menej ako 1 min. min.

27.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Myroslava Malovana).

S príchodom horúceho počasia si mnohé ženy kladú otázku, ako sa denne líčiť, aby im make-up vydržal a vyzeral dobre až do večera. Ak chcete, aby vaše líčenie bolo svieže a prirodzené, musíte nielen správne pripraviť svoju pleť, ale aj vybrať správne prípravky. Tu je niekoľko tipov, ako sa nalíčiť v lete, aby ste vyzerali bezchybne.

Na čo nezabúdať pri letnom líčení?
Foto: shutterstock/Myroslava Malovana

Horúce počasie je pre našu pokožku skutočnou výzvou. V horúcich dňoch sa často stáva, že chvíľu po tom, ako vyjdeme z domu, náš make-up už nevyzerá dobre. Našťastie to môžeme napraviť, ak použijeme správnu bázu, budeme sa o svoju pleť starať a vyberieme si kozmetiku, ktorá je na leto najvhodnejšia. Zistite, ako si vytvoriť dlhotrvajúci letný make-up, ktorý bude vyzerať skvele po celý deň.

Letné líčenie – alebo aké líčenie? Na čo nezabudnúť

V lete by sme sa rozhodne mali vyhýbať ťažkému make-upu. Je pravda, že krycí make-up je skvelý na vyrovnanie tónu pleti, ale nie je dobrou voľbou na horúce dni, pretože pleť pokrytá ťažkým make-upom bude produkovať viac oleja.

Vzhľadom na to je oveľa lepším nápadom ľahké letné líčenie. V takom prípade dobre funguje ľahký podkladový krém alebo BB krém. Najmä počas veľmi teplých dní sú BB krémy dobrou voľbou, pretože nezaťažujú pleť a zároveň zakrývajú malé nedokonalosti. Často obsahujú aj ochranu pred slnečným žiarením.

V lete by sme sa rozhodne mali vyhýbať ťažkému make-upu.
Foto: shutterstock/Tatiana_I

Nezabudnite však na BB krém naniesť púder. Vďaka tomu zostane produkt na tvári 8-10 hodín. V lete vyskúšajte ryžový púder pre matný vzhľad. Okrem toho by sme mali mať vždy po ruke zmatňujúce papieriky na odstránenie prebytočného oleja.

Letné líčenie nevylučuje ani líčenie očí či kontúrovanie tváre. V tomto ročnom období je však lepšie zvoliť jemné a decentné líčenie očí, aby sa počas horúčav nerozmazávali. Z rovnakého dôvodu je v lete najlepšie používať vodoodolnú riasenku.

Okrem toho môžeme zvýrazniť prirodzené črty tváre použitím bronzeru alebo rozjasňovača, aby sme zvýraznili lícne kosti a dodali pleti slnečný vzhľad.

Čo zabezpečuje trvanlivosť make-upu? Nevynechávajte tieto produkty

Ak chcete, aby vám letné líčenie vydržalo, musíte sa uistiť, že máte správny podklad pod kozmetiku. Počas letnej dovolenky je veľmi dôležité pleť pravidelne hydratovať. Navyše, správna podkladová báza môže mať veľký vplyv na to, ako dlho váš make-up vydrží.

Počas horúcich dní nepoužívajte ťažké krémy na báze oleja, pokiaľ nemáte veľmi suchú pleť. V lete bude oveľa lepšie fungovať kozmetika s ľahkým zložením. V tomto prípade sa oplatí zvoliť hydratačné sérum alebo jemný krém. Mnohí ľudia tiež odporúčajú používať pod make-up gél z aloe vera.

Ak váš podkladový krém alebo BB krém neobsahuje SPF, mali by ste pod make-up použiť opaľovací krém s vysokým SPF.
Foto: shutterstock/Vach cameraman

A samozrejme, nezabúdajme na ochranu pred slnkom. Ak váš podkladový krém alebo BB krém neobsahuje SPF, mali by ste pod make-up použiť opaľovací krém s vysokým SPF. Vyberte si prípravok s ľahkou, krémovou textúrou, ktorý vašu pleť nezaťaží.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Namiesto zakrytia vrások vám pridá roky. Po päťdesiatke sa absolútne vyhnite

Zmiešajte tri zložky a naneste ich pod oči. Po tmavých kruhoch nebude ani stopy

The post Ako sa líčiť v lete? S týmito spôsobmi váš make-up prežije horúce dni appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie