Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako sa vyvíjala oblasť kryptomien za posledné roky?

Za posledné roky Bitcoin zaznamenal významný nárast hodnoty aj akceptácie. Zároveň prišlo k sprísneniu regulácií, čo zvýšilo záujem inštitucionálnych investorov. Technologické inovácie, na čele s blockchainom a decentralizovanými financiami (DeFi), jednoducho zmenili spôsob, akým vnímame finančný systém. Zároveň vznikli aj nové výzvy v oblasti bezpečnosti a udržateľnosti. Faktom však je, že kryptomeny sa stali významnou […]
Menej ako 1 min. min.

Za posledné roky Bitcoin zaznamenal významný nárast hodnoty aj akceptácie. Zároveň prišlo k sprísneniu regulácií, čo zvýšilo záujem inštitucionálnych investorov. Technologické inovácie, na čele s blockchainom a decentralizovanými financiami (DeFi), jednoducho zmenili spôsob, akým vnímame finančný systém.

Zároveň vznikli aj nové výzvy v oblasti bezpečnosti a udržateľnosti. Faktom však je, že kryptomeny sa stali významnou súčasťou globálneho finančného ekosystému. Poďme sa preto bližšie pozrieť na konkrétne prípady z hľadiska ceny, ale aj celkového technologického prínosu.

Navštíviť Pepe Unchained

V zisku sú majitelia Bitcoinu, Etherea a ďalších coinov

Najnovšie dáta spoločnosti IntoTheBlock potvrdzujú neustálu trhovú dominanciu Bitcoinu. Aj napriek nedávnemu odpredaju, keď cena klesla pod 60 000 dolárov je v zisku až 89 % jeho držiteľov.

Kryptomeny a Bitcoin budú naďalej rásť. Zdroj: shutterstock.com/hessyz/New Africa

So ziskom 83 % sa v zelených číslach pohybujú aj držitelia Etherea, druhej najväčšej kryptomeny. Významnú úlohu pri nedávnom cenovom vývoji ETH hralo čiastočné schválenie jeho ETF, ktorých príchod na burzu môžeme očakávať začiatkom júla.

Aj napriek tomu, že token Tron (TRX) vidíme v novinkách len zriedka, jeho popularita rastie. V zisku je až 82 % jeho majiteľov. Kryptomena Tron navyše demonštruje pozitívny dopad na kryptopriestor. So zameraním na decentralizované aplikácie (dApps) a so schopnosťou spracovávať vysoký počet transakcií je častou voľbou nielen pre vývojárov, ale aj investorov.

Meme coin naratív nekončí

Aj držitelia mnohých meme coinov dosahujú vysokú návratnosť:

Na prvej priečke je meme coin Pepe (PEPE) s 80,5 % držiteľmi v zelených číslach.
Psie meme coiny sú stále trendy – Floki (FLOKI) hodluje v zisku 76,85 % investorov a populárny Dogecoin (DOGE) 74,99 % majiteľov.

Kryptomeny v pozícii lídra technologických zmien k lepšiemu

Okrem investičnej atraktivity, kryptomeny tiež menia spôsob, akým uchovávame svoje financie alebo vykonávame rôzne transakcie. Pozitívny dopad kryptomien pri každodennom fungovaní, či už jednotlivcov alebo aj biznisov, je rôznorodý. Tu je niekoľko kľúčových zmien, ktoré kryptomeny priniesli:

Menšie riziko podvodu:

Či už sa bavíme o prevode alebo len obyčajnej online platbe, riziku podvodu čelí každý. Práve tento problém rieši technológia blockchain. To, že nie je spojená so žiadnou bankou ani osobnými informáciami z nej robí vhodnú alternatívu pre realizovanie transakcií.

Ponúka zaistenie voči inflácií:

Inflácia je problém mnohých tradičných mien. Kryptomeny s ich decentralizovaným charakterom môžu poskytnúť väčšiu stabilitu a istotu najmä ľuďom žijúcim v ekonomicky nestabilných krajinách.

Financie v moci jednotlivca:

Veľa ľudí sa bráni ukladať všetky svoje financie na bankový účet. Držať ich doma v hotovosti však tiež nie je najbezpečnejšie. V takomto prípade kryptomeny prezentujú možnú alternatívu, ako bezpečne a často výnosne uschovať svoje peniaze.

Prevod peňazí:

Tradičný spôsob prevodu môže byť zdĺhavý, najmä ak ide o medzinárodný transfer. Kryptomeny prostredníctvom blockchainovej technológie ponúkajú rýchlejší a bezpečnejší spôsob zasielania prostriedkov. Jednou z takýchto kryptomien je aj Pepe Unchained. Tento projekt kombinuje vysokú rýchlosť transakcií a nízke poplatky. Svojou unikátnosťou prezentuje vhodnú investičnú príležitosť.

Odhaľte potenciál rýchlych a lacných transakcií s Pepe Unchained

Pepe Unchained je prvý PEPE token so svojou vlastnou sieťou – Pepe Chain. Pepe Chain funguje ako druhá vrstva Ethereovej siete, ktorá poskytuje lacnejšie a rýchlejšie transakcie. Túto výhodu môžu zúročiť najmä obchodníci, ktorí vykonávajú frekventované prevody.

Pepe Unchained. Zdroj: www.pepeunchained.com

Napriek tomu, že má tento Layer 2 projekt svoju vlastnú sieť, jeho základňu tvorí Ethereum. Layer 2 predstavuje sekundárne rozhranie, ktoré je vybudované na už existujúcej sieti (veľmi zjednodušene – vrstva na vrstve). Hlavným cieľom je zvýšenie škálovateľnosti siete. Layer 2 je preto jasným riešením pre mnohých vývojárov, ktorí hľadajú priestor pre nízke poplatky, rýchlosť a vysoký objem transakcií.

Srdcom celého projektu je žabí token PEPU, ktorý ponúka množstvo výhod: 

Bleskovo rýchle transakcie: 

Pepe Unchained ponúka transakcie, ktoré sú 100x rýchlejšie ako na primárnej vrstve Ethereum, čo zaručuje hladké obchodovanie.

Nízke transakčné poplatky: 

S najnižšími transakčnými poplatkami na Layer 2 je väčšia časť vašej investície smerovaná k ziskom.

Vlastný vyhľadávač blokov: 

Pomocou špecializovaného vyhľadávača blokov môžete sledovať všetky svoje transakcie. Táto výhoda zaručuje bezkonkurenčnú bezpečnosť.

Vášeň pre memes:

Pripojte sa ku komunite nadšencov memes a pomôžte Pepemu oslobodiť sa od tradičných blockchainových obmedzení. Navyše sa stanete súčasťou potenciálne úspešného príbehu tokenu $PEPU.

Stakovanie. Zdroj: www.pepeunchained.com

Ďalšou výhodou, ktorú projekt Pepe Unchained ponúka je staking. Uzamknutím svojich $PEPU tokenov do staking poolu tak prispejete k zvýšeniu stability celej siete. Ako účastník staking poolu máte nárok na pravidelné odmeny v súčasnej výške až 2041 % APY.

Využite preto súčasnú fázu predpredaja $PEPU s cenou 0,0081288 dolárov. Nakúpiť si svoju zásobu tokenu môžete výmenou za ETH, BNB, USDT alebo prostredníctvom platobnej karty na oficiálnej stránke projektu.

Web Pepe Unchained

Naučte sa všetko o kryptomenách a popri tom zarábajte vďaka 99Bitcoins

Projekt 99Bitcoins najprv odštartoval ako „BitcoinWithPaypal.com“, platforma, ktorá vysvetľovala proces kúpy Bitcoinu pomocou PayPal peňaženky. Neskôr projekt expandoval a začal poskytovať návody nielen o Bitcoine, ale aj iných kryptomenách. S rastúcou popularitou sa projekt 99Bitcoins vyvinul až do súčasnej podoby, v ktorej svojim používateľom poskytuje komplexné vzdelanie v rámci dynamického sveta kryptomien.

Predpredaj 99Bitcoins. Zdroj: presale.99bitcoins.com/sk

Stredobodom pozornosti je token 99BTC, ktorý ponúka aj tieto výhody:

Model learn-to-earn (uč sa a zarábaj):
Inovatívny model, v ktorom sú používatelia odmeňovaní tokenom $99BTC za úspešné absolvovanie rôznych vzdelávacích materiálov od fungovania blockchainu až po komplexné obchodovacie stratégie.
Odmeny za staking:

Uzamknutím tokenov 99BTC do staking poolu používatelia okrem zabezpečenia plynulého chodu siete maju aj nárok na stakingové odmeny so súčasnou ročnou návratnosťou v hodnote 729 % ročne.

Exkluzívny obsah: 

Držitelia tokenu 99BTC majú priestor zúčastniť sa exkluzívnych webinárov o súčasných analýzach trhu alebo pokročilých obchodovacích stratégiách, vedených špecialistami odboru. S tokenom 99BTC používatelia získavajú taktiež obchodné signály, ktoré im môžu poskytnúť značnú výhodu pri investovaní. 

VIP komunita:

S tokenom 99BTC sa stávate súčasťou exkluzívnej komunity, v ktorej máte priestor zdieľať svoje názory a poznatky s ostatnými držiteľmi.

Staking 99BTC. Zdroj: presale.99bitcoins.com

V súčasnej fáze predpredaja token 99BTC môže byť váš za cenu 0,0011 dolára. Samotný nákup zrealizujete na oficiálnej stránke predpredaja.

Token 99BTC

Záver

V posledných rokoch kryptomeny zažili výrazný rast hodnoty Kľúčovú úlohu však hrajú aj technologické inovácie a záujem inštitucionálnych investorov. Výsledkom je, že drvivá väčšina investorov do Bitcoinu, Etherea aj ďalších coinov sú vo výraznom zisku. Na tento úspech sa snažia nadviazať nové projekty ako Pepe Unchained a 99Bitcoins, ktoré prinášajú inovatívne možnosti a výhody pre investorov, čím ďalej formujú budúcnosť finančných technológií.

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

The post Ako sa vyvíjala oblasť kryptomien za posledné roky? appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie