Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako sa zbaviť ovocných mušiek vo vašej domácnosti? Použite 2 lacné výrobky z vašej kuchyne a hmyz nadobro zmizne.

26.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anne Webber). Banálne domáce triky máme najradšej! Ukázalo sa, že keď hmyz alebo chrobáky napadnú váš domov, nemusíte siahať po drahých chemických prostriedkoch. Pomôcť môžu výrobky, ktoré už väčšina z nás má v kuchyni! Vedeli ste, že existuje jednoduchý a účinný spôsob, ako sa ich zbaviť bez použitia drahých […]
Menej ako 1 min. min.

26.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anne Webber).

Banálne domáce triky máme najradšej! Ukázalo sa, že keď hmyz alebo chrobáky napadnú váš domov, nemusíte siahať po drahých chemických prostriedkoch. Pomôcť môžu výrobky, ktoré už väčšina z nás má v kuchyni!

Vedeli ste, že existuje jednoduchý a účinný spôsob, ako sa ich zbaviť bez použitia drahých prípravkov?
Foto: shutterstock/Anne Webber

Tento problém poznáme asi všetci veľmi dobre. Hoci sú ovocné mušky drobné, dokážu byť v našej domácnosti poriadne nepríjemné, najmä počas teplých dní, keď sú najaktívnejšie.

Vedeli ste však, že existuje jednoduchý a účinný spôsob, ako sa ich zbaviť bez použitia drahých prípravkov? Ukázalo sa, že stačí použiť dve bežné ingrediencie a to jablčný ocot alebo iný ovocný ocot a prostriedok na umývanie riadu.

Na to, aby ste sa zbavili ovocných mušiek, nemusíte míňať majetok! Siahnite po výrobkoch z vašej kuchyne

Celé kúzlo spočíva v príprave rostoku z týchto dvoch ingrediencií. Jednoducho nalejte jablčný ocot a prostriedok na umývanie riadu do nádoby alebo pohára bez toho, aby ste ich spolu zmiešali. Stačí ich nechať na parapete alebo na kuchynskej linke. A je to!

Prečo je tento roztok taký účinný? Nuž, ovocné mušky priťahuje vôňa octu a pridanie prostriedku na umývanie riadu funguje ako pasca na ich zachytenie. Po niekoľkých hodinách nájdete roztok plný utopených ovocných mušiek.

Jednoducho nalejte jablčný ocot a prostriedok na umývanie riadu do nádoby alebo pohára.
Foto: shutterstock/Catherine Powell

Kam takéto pasce v domácnosti umiestniť? Dáme vám tip

Najlepšie je umiestniť niekoľko týchto pascí do rôznych častí domu, najmä tam, kde si všimnete najviac hmyzu. Roztok môžete tiež pravidelne meniť, aby bol stále účinný.

Toto je naozaj jednoduchý, prirodzený a lacný spôsob, ako sa zbaviť nepríjemných ovocných mušiek vo vašej domácnosti bez použitia jedovatých chemikálií. Vyskúšajte tento trik a uvidíte, ako rýchlo a jednoducho môžete získať späť pokoj vo svojej domácnosti.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nikdy ich nepodceňujte. Vidíte ich? Rýchlo sa ich zbavte

Čo je dobré na malé čierne mušky? Lacné spôsoby ako sa zbaviť hmyzu raz a navždy

The post Ako sa zbaviť ovocných mušiek vo vašej domácnosti? Použite 2 lacné výrobky z vašej kuchyne a hmyz nadobro zmizne. appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie