Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako Spojené štáty masívne financujú z rozpočtu detský transgenderizmus

www.slovanskenoviny.sk/rss Carol Millerová hlasovala za financovanie detského transgenderizmu Carol Millerová, zástupkyňa Západnej Virgínie, spolu s demokratmi hlasovala za financovanie detských transgenderizmov a LGBT groomerských skupín z miliónov dolárov daňových poplatníkov. Reprezentantka Carol Millerová (R-WV-1) hlasovala s demokratmi a skupinou republikánskych prebehlíkov za financovanie detských transgenderizmov a predátorských LGBT aktivistických skupín, ktoré sa maskujú ako charitatívne […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Carol Millerová hlasovala za financovanie detského transgenderizmu

Carol Millerová, zástupkyňa Západnej Virgínie, spolu s demokratmi hlasovala za financovanie detských transgenderizmov a LGBT groomerských skupín z miliónov dolárov daňových poplatníkov.

Reprezentantka Carol Millerová (R-WV-1) hlasovala s demokratmi a skupinou republikánskych prebehlíkov za financovanie detských transgenderizmov a predátorských LGBT aktivistických skupín, ktoré sa maskujú ako charitatívne a neziskové organizácie, keď podporila súhrnný zákon o výdavkoch vo výške viac ako 1,2 bilióna dolárov, ktorý tiež financuje potraty a udržiava hranice Ameriky otvorené.

Na základe súhrnného zákona o výdavkoch, ktorý minulý mesiac prevalcoval Kongres, sú americkí daňoví poplatníci nútení hádzať milióny dolárov do dravých transrodových a homosexuálnych mládežníckych programov, ktoré otvorene pracujú na rozvracaní rodičov a náboru detí do LGBT hnutia.

Súhrnný výdavkový účet prinajmenšom pridelil viac ako 2,4 milióna dolárov LGBT skupinám, ktoré sa priamo zameriavajú na deti, a to je navrch k viac ako 200 miliónom dolárov, ktoré omnibus nasmeroval do akčných skupín „rodová rovnosť a rovnosť“.

Podľa správy Washington Times o celkových výdavkoch vo výške 1,2 bilióna dolárov:

V nedávno schválenom federálnom balíku výdavkov vo výške 1,2 bilióna dolárov sú schované milióny dolárov na kauzy bdelosti, vrátane skupín, ktoré organizujú drag show a poskytujú tínedžerom, ktorí chcú zmeniť svoje pohlavie, hormóny a spodnú bielizeň potvrdzujúce pohlavie.

Konzervatívci označili v 1 012-stranovom minibuse, ktorý v sobotu vyčistil Senát, množstvo vyčlenených prostriedkov na kongresové účely pre domáce zvieratá, ako napríklad 400 000 dolárov pre Garden State Equality v New Jersey, ktorá propaguje „BEZPLATNÉ odevy potvrdzujúce pohlavie“.

Zahŕňajú hrudné pásy, ktoré sa používajú na sploštenie ženských hrudníkov, a gaffy, ktoré sú navrhnuté tak, aby „pomohli minimalizovať vzhľad vydutia v rozkroku“.

Po ďalšom preskúmaní legislatívy portál National File tiež zistil, že zákon o výdavkoch podporovaný poslankyňou Carol Millerovou a 100 ďalšími republikánskymi prebehlíkmi tiež udelil 850 000 dolárov skupine s názvom Residential Youth Services & Empowerment, ktorá nielenže propaguje LGBTizmus u “zraniteľných detí” a detí bez domova, ale poskytujeme im aj experimentálne injekcie na Covid.

V poslednom čase viaceré verejné školské obvody prinútili neplnoleté ženy nielen súťažiť v atletických súťažiach proti mužom hlásajúcim ženskosť, ale zdieľať s nimi aj šatne a sociálne zariadenia.

Na rozdiel od Carol Millerovej, jej hlavný oponent v 1. obvode, J6 Patriot Derrick Evans, zaujal tvrdý postoj proti úsiliu trans lobby preniknúť medzi deti.

Ako už predtým informoval National File, Evans sa na verejnom stretnutí v decembri minulého roka obrátil na Kanawha County Board of Education a roztrhal ich za „napomáhanie a navádzanie na sexuálne obťažovanie detí“ po tom, čo rada odmietla chrániť športovkyne pred „trans-identifikovanými“ šatňami.

Teraz Evans opäť vstáva na podporu piatich atlétiek na strednej škole, ktoré odmietli súťažiť s mužom v súťaži dievčat a v dôsledku toho im Rada pre vzdelávanie okresu Harrison v Západnej Virgínii zakázala budúcu športovú účasť.

skspravy.sk

Príspevok Ako Spojené štáty masívne financujú z rozpočtu detský transgenderizmus je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie