Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako vyčistiť biele tenisky? Zabudnite na práčku. Existuje lepší spôsob. Potrebujete len 2 prísady

7.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/fatum83). Ako vyčistiť biele tenisky? Vyzerajú krásne a hodia sa k mnohým štýlom obliekania, ale rýchlo sa zašpinia. Namiesto míňania peňazí na špeciálne výrobky vyskúšajte túto domácu metódu. Je lacná a rovnako účinná. Ako čistiť biele tenisky, aby vyzerali ako nové?Foto: shutterstock/fatum83 Každý, kto nosí biele tenisky, vie, že […]
Menej ako 1 min. min.

7.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/fatum83).

Ako vyčistiť biele tenisky? Vyzerajú krásne a hodia sa k mnohým štýlom obliekania, ale rýchlo sa zašpinia. Namiesto míňania peňazí na špeciálne výrobky vyskúšajte túto domácu metódu. Je lacná a rovnako účinná.

Ako čistiť biele tenisky, aby vyzerali ako nové?
Foto: shutterstock/fatum83

Každý, kto nosí biele tenisky, vie, že rýchlo strácajú svoje čaro. Ak ich pravidelne nečistíte, zašednú, zožltnú a na ich povrchu vidno špinavé škvrny. Ako čistiť biele tenisky, aby vyzerali ako nové? Vyskúšajte túto domácu metódu.

Ako čistiť biele tenisky? Zabudnite na práčku. Existuje lepší spôsob

Bohužiaľ, nie všetky tenisky sa dajú hodiť do práčky. Je to jednoduchý spôsob, ako ich totiž zničiť. Podrážka sa môže odlepiť, farby sa môžu zničiť a teniska sa môže zraziť. Najlepšie je nedávať do práčky tenisky zdobené korálikmi, vyrobené zo semišu alebo tie tenisky, ktoré sú vyrobené z pravej kože.

Je to babičkin osvedčený spôsob, ako si poradiť s odolnými škvrnami.
Foto: shutterstock/Sea Wave

Ak si lámete hlavu nad tým, ako ich vyčistiť, vyskúšajte trik s mliekom a citrónom. Je to babičkin osvedčený spôsob, ako si poradiť s odolnými škvrnami. Stačí, ak zmiešate trochu mlieka a citrónovej šťavy, potom do roztoku namočíte špongiu a nanesiete na nečistotu na teniskách. Nechajte zmes pôsobiť niekoľko minút a potom jej zvyšky opláchnite. A je to! Vaše tenisky budú vyzerať ako nové.

Ako vyčistiť biele tenisky pomocou jedlej sódy? Vytvorte pastu s pridaním vody a odstránite nečistoty

Ďalším osvedčeným prostriedkom je jedlá sóda. Jednoducho zmiešajte 2 polievkové lyžice jedlej sódy s trochou vody. Zmes by mala byť hustá a mať konzistenciu pasty, ktorú nanesiete na špinu a necháte pôsobiť približne 5 minút. Po uplynutí tejto doby špinu ľahko odstránite. Tenisky potom už len opláchnite vodou a nechajte ich vyschnúť. Na čistenie bielych tenisiek môžete použiť aj tabletu do umývačky riadu, ktorú rozpustíte v teplej vode a potom topánky namočíte do tejto zmesi. Špina a škvrny sa v okamihu odstránia a tenisky získajú svoj pôvodný lesk.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Na ktorom programe by ste mali prať topánky? Veľa Slovákov nastaví nesprávny a topánky sú vhodné len do koša na odpadky

Zvlhli vám topánky počas chôdze? Sušte ich len týmto spôsobom

The post Ako vyčistiť biele tenisky? Zabudnite na práčku. Existuje lepší spôsob. Potrebujete len 2 prísady appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie