Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako vyjadriť svoj názor a postoj? Chce to tričko s vlastnou potlačou

Tričká s vlastnou potlačou zabodovali už v šesťdesiatych rokoch  Verili by ste tomu? Toto búrlivé obdobie bolo kolískou pre vznik nového, dosiaľ nepoznaného kúsku oblečenia s hlbším významom. Za jeho predchodcu môžeme pokojne označiť známe šerpy sufražetiek z prvých rokov dvadsiateho storočia, ktoré sa niesli v duchu presadzovania volebných práv pre ženy. O čom je […]
Menej ako 1 min. min.

Tričká s vlastnou potlačou zabodovali už v šesťdesiatych rokoch 

Verili by ste tomu? Toto búrlivé obdobie bolo kolískou pre vznik nového, dosiaľ nepoznaného kúsku oblečenia s hlbším významom. Za jeho predchodcu môžeme pokojne označiť známe šerpy sufražetiek z prvých rokov dvadsiateho storočia, ktoré sa niesli v duchu presadzovania volebných práv pre ženy. O čom je reč? No predsa o tričku, ktoré nieslo posolstvo. V jednom slove, názve, vete alebo pokojne aj veľavravnej grafike či obrázku.

V politike zahviezdilo tričko s potlačou pred americkými voľbami v roku 1948, kedy republikáni v kampani podporili svojho kandidáta. Nevyhral. Avšak nový spôsob, ako dať najavo svoju politickú príslušnosť, ten áno. Sieťotlač v šesťdesiatych rokoch minulého storočia priniesla možnosť nechať si vyrobiť tričká s vlastnou potlačou naozaj komukoľvek. A tak sa toto médium posolstva, ako ho nazvali v mienkotvorných Timesoch, stalo súčasťou politických kampaní, protestov, zhromaždení a rôznych spoločenských udalostí po celom svete.

Ako vyjadriť svoj názor pomocou trička s vlastnou potlačou? 

Fantázii (a názoru) sa medze nekladú. Napokon, veľa záleží aj na tom, o akú oblasť ide, ako veľmi ste trúfalí alebo máte zmysel pre humor či dokonca iróniu.

Tričko s potlačou s politickým podtónom 

Ak sa ešte raz obzrieme o krok vzad, je jasné, že tričká a iné doplnky len tak rýchlo z politických kampaní nevymiznú. Dodnes ich využívajú politické strany a kandidáti na distribúciu svojho sloganu alebo loga. To však nie je jediná možnosť, ako sa dá tričko s vlastnou potlačou využiť. Lacno a bez dlhého čakania na výrobu si ho môžete zadovážiť napríklad aj v prípade, ak máte, naopak, iný názor ako prívrženci niektorého z kandidátov. Môže byť dokonca mierne satirické, s úsmevným alebo známym výrokom niektorého z politikov. Veď tak sa to predsa do psej … robí. Alebo patríte medzi vlastencov, ktorí sú na svoju krajinu takí hrdí, že svoju lásku dajú najavo motívom na hrudi?

Tričko, ktoré to povie za vás 

Nie je to však len o politike. Ani zďaleka. Máte doma násťročného potomka, ktorý sa nachádza v období, kedy mu treba všetko zdôvodňovať? Alebo vás nebaví neustále vysvetľovať, prečo nemôže ostať cez víkend dlhšie vonku, prečo treba upratať izbu a prečo je dôležité, aby sa zúčastnil tohtoročnej rodinnej stanovačky? V tom prípade siahnite po jednom z ustálených výrokov každej mamy alebo otca a hneď máte niekoľko diskusií ušetrených. Na tričku s vlastnou potlačou s rodinnou tematikou sa môže vynímať napríklad nápis Prečo? Lebo som povedala, Ak to neurobí otecko, tak už to neurobí nikto a podobne.

x FOTO: X

navrhnisi.sk

Ako dať najavo svoj postoj? Predsa tričkom s potlačou?

Každý z nás má nejaké všeobecné nastavenie, ktoré sa odráža v tom, ako reaguje na rôzne situácie. Na príchod nového šéfa, na to, že sa stal rodičom, na aktuálne udalosti okolo seba či v celom svete alebo pokojne aj na každodenné vstávanie do práce alebo starostlivosť o deti. Ak je váš postoj naozaj vyhranený a radi by ste ho dali najavo bez toho, aby ste vôbec museli otvoriť ústa, máme riešenie. Áno, tipujete správne. Dajte ho najavo originálnym spôsobom – tričkom s vlastnou potlačou.

navrhnisi.sk

Tričká s vlastnou potlačou lacno a rýchlo? Dnes už áno 

Od sieťotlače v šesťdesiatkach sme sa posunuli míľovým krokom. Moderná digitálna potlač, ktorú môžete bez obáv o svoj vytlačený názor prať koľko len chcete, je ideálny spôsob, ako získať tričko s vlastnou potlačou lacno a navyše aj neporovnateľne rýchlejšie. Na www.navrhnisi.sk si ich originálny dizajn môžete pokojne vyklikať aj sami, kedykoľvek vám napadne. Stačí si vybrať z množstva vtipných, nápaditých alebo trefných vzorov a prispôsobiť ich svojmu štýlu alebo si pomocou online creatora vyskladať úplne jedinečné tričko s vlastnou potlačou za pár minút.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie