Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Akumulácia Bitcoinov Blackrock

V posledných mesiacoch sa Blackrock, najväčší správca aktív na svete, stal významným hráčom na trhu s kryptomenami. Od januára do septembra 2024 spoločnosť zhromaždila impozantný počet Bitcoinov, čím sa priblížila k ovládnutiu takmer 2% celkovej ponuky tejto digitálnej meny. Tento strategický krok odzrkadľuje rastúci záujem inštitucionálnych investorov o kryptomeny ako legitímnu súčasť ich investičných portfólií. […]
Menej ako 1 min. min.

V posledných mesiacoch sa Blackrock, najväčší správca aktív na svete, stal významným hráčom na trhu s kryptomenami. Od januára do septembra 2024 spoločnosť zhromaždila impozantný počet Bitcoinov, čím sa priblížila k ovládnutiu takmer 2% celkovej ponuky tejto digitálnej meny. Tento strategický krok odzrkadľuje rastúci záujem inštitucionálnych investorov o kryptomeny ako legitímnu súčasť ich investičných portfólií.

Akumulácia Bitcoinov je súčasťou širšieho trendu, kde tradičné finančné inštitúcie začínajú uznávať a využívať potenciál kryptomien. Tento trend je zreteľný nielen v rastúcom objeme aktív spravovaných v digitálnych aktívach, ale aj v rozvoji nových produktov, ako sú ETF založené na bitcoinoch a éteroch.

Významným aspektom tejto akumulácie je fakt, že Blackrock neukladá svoje Bitcoiny na jednej adrese, ale rozložil ich na 766 rôznych adresách. Tento prístup môže znižovať riziko spojené s centralizovaným ukladaním veľkého množstva kryptomien a zároveň zvyšuje transparentnosť ich držby.

Blackrock investícia do Bitcoinov a Etherea je len jedným z príkladov, ako sa kryptomeny stávajú neoddeliteľnou súčasťou finančného ekosystému. S aktívami v správe presahujúcimi 10 biliónov dolárov a rastúcou prítomnosťou v digitálnom priestore, Blackrock ukazuje, že kryptomeny už nie sú len okrajovým fenoménom, ale stávajú sa kľúčovou súčasťou globálneho finančného trhu.

Príspevok Akumulácia Bitcoinov Blackrock je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie