Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Aký bude posledný júnový týždeň?

23.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Aký bude posledný júnový týždeň? Na čo sa môže spoľahnúť Baran a na čo by si mal dať pozor Býk? Čo čaká Kozorožca na konci mesiaca? Pozrite si týždenný horoskop na 24.-30.6.2024. Aký bude posledný júnový týždeň?Foto: shutterstock/Billion Photos Týždenný horoskop pre Barana Od pondelka budete spoločensky […]
Menej ako 1 min. min.

23.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Aký bude posledný júnový týždeň? Na čo sa môže spoľahnúť Baran a na čo by si mal dať pozor Býk? Čo čaká Kozorožca na konci mesiaca? Pozrite si týždenný horoskop na 24.-30.6.2024.

Aký bude posledný júnový týždeň?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Týždenný horoskop pre Barana

Od pondelka budete spoločensky aktívni. V práci budete všade a vaše povinnosti pôjdu ľahko a bez väčších problémov. Zadaní Barani by si mali dávať pozor na svoj postoj k partnerovi a nepožičiavať mu na jeho príliš drahé vášne. Na druhej strane, tí voľní majú šancu nájsť svoju spriaznenú dušu práve teraz, ak budú dostatočne aktívni.

Týždenný horoskop pre Býka

Čaká vás rušný týždeň. V práci je dobré byť organizovaný a zoradiť si úlohy od najťažších po najľahšie, v piatok budete mať viac voľného času. Zadaní Býci budú ticho, čo môže podráždiť partnera. Na druhej strane, slobodní môžu rátať s prudkými impulzmi srdca, ktoré skončia skôr, ako začnú. Cez víkend sa oplatí ísť von a aktívne si užiť teplé dni.

Týždenný horoskop pre Blížencov

Aura tohto týždňa vám pripomenie staré problémy a nedoriešené záležitosti. V práci neotáľajte s plnením náročných povinností, pretože si budete musieť vziať prácu na víkend domov. Zadaní Blíženci si musia dávať pozor na nedorozumenia a mrzutosti a na zbytočné vyvolávanie hádok len preto, aby dokázali svoju pravdu.

Aura tohto týždňa vám pripomenie staré problémy a nedoriešené záležitosti. V práci neotáľajte s plnením náročných povinností, pretože si budete musieť vziať prácu na víkend domov. Zadaní Blíženci si musia dávať pozor na nedorozumenia a mrzutosti a na zbytočné vyvolávanie hádok len preto, aby dokázali svoju pravdu. Slobodní ľudia by si mali dávať pozor, čo hovoria niekomu, koho práve stretli.

Týždenný horoskop Raka

Tento týždeň dbajte na úroveň vlastnej spokojnosti. V práci vám nič neujde a neuniknú vám ani dôležité informácie, ktoré sa ukážu ako mimoriadne užitočné. Zadaní Raci by nemali dovoliť podradné zaobchádzanie zo strany partnera. Naučte sa strážiť si svoje hranice vo vzťahu! Voľní by sa naopak mali zamyslieť nad tým, čo potrebujú a pozrieť sa na svoj potenciálny výber srdca realisticky. Cez víkend relaxujte pri vode.

Týždenný horoskop pre Leva

Júnová aura vás bude povzbudzovať, aby ste sa pustili do vecí. V práci dostanete nové náročné úlohy, ktoré zvýšia vašu autoritu. Zadaní Levy nebudú chcieť byť s partnerom len preto, že je to tak správne. Voľní budú naopak zaľúbení do nového ctiteľa, ktorý im, žiaľ, rýchlo zmizne z dohľadu.

Týždenný horoskop pre Panny

Aura tohto týždňa upriami vašu pozornosť na zdravotné záležitosti. V práci budete mať dobrú náladu, pretože spolupráca sa vám bude dariť. Zadané Panny by sa nemali báť položiť partnerovi ťažké otázky, aby sa konečne vyjasnili vzájomné nedorozumenia. Voľné zasa zachránia pred zabudnutím vzťah, ktorý sa ešte nevytvoril, ale má veľký potenciál.

Týždenný horoskop pre Váhy

Tento týždeň budete pozornejší. V práci sa rozhodnete na chvíľu odpútať od pretekov o vyššiu pozíciu a budete pozorovať svojich konkurentov zo zákulisia. Zadané Váhy využijú každú príležitosť, aby boli s partnerom samy. Ak ste nezadaní, dajte si pozor na internetového delikventa, z ktorého sa vykľuje citová zápletka. Cez víkend budete stredobodom pozornosti spoločnosti.

Týždenný horoskop pre Škorpióna

Júnová aura vám zaručí, že budete v spoločnosti za klauna. V práci si dovolíte viac voľnosti, pretože váš šéf odišiel na dovolenku a nikto vás nekontroluje. Zadaní Škorpióni sa budú snažiť oživiť plameň vášne, ktorý pred časom vyhasol. Na druhej strane, tí slobodní by nemali plánovať romantický večer s niekým, koho spoznali na internete, pretože tento niekto nemá v úmysle sa stretnúť, ale chce sa len porozprávať.

Čo vás čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Miha Creative

Týždenný horoskop pre Strelca

Tento týždeň sa vo vás prebudí intuícia. V práci vám niekto vplyvnejší navrhne, čo by ste mali urobiť, aby si vás vážili. Zadaní Strelci urobia pre partnera niečo výnimočné a pozvú ho na romantické a vášnivé rande. Voľní sa zasa môžu tešiť na stretnutie so zaujímavou osobou, ktorá im zabezpečí zábavný víkend. Vyberte si tému a bude to zábava!

Týždenný horoskop pre Kozorožca

Tento týždeň bude úspešný. Nájdete dobré spôsoby, ako si uľahčiť nudné povinnosti v práci a navyše sa vďaka podpore niekoho iného zbavíte finančného zaostávania. Zadaní Kozorožci by si mali dávať pozor, pretože nevinné poznámky o partnerových nedostatkoch môžu spôsobiť veľkú hádku! Na druhej strane slobodní začnú opäť flirtovať so starou láskou, ktorá pre nich kedysi veľa znamenala.

Týždenný horoskop pre Vodnára

Tento týždeň vás čaká veľa aktívnej činnosti. V práci bude viac tém na rozhovor, ktoré pravdepodobne prinesú nové vývojové situácie. Zadaní Vodnári by nemali náhodne flirtovať s opačným pohlavím, pretože partner bude prejavovať prílišnú žiarlivosť a to vás pripraví o veľkú časť vašej nezávislosti. Na druhej strane, slobodní sa oddajú novému vzťahu, ktorý upokojí ich zlomené srdce.

Týždenný horoskop pre Ryby

Aura tohto týždňa vás bude nabádať k bezstarostnosti a k rýchlej realizácii bláznivých nápadov. V práci sa stihnete rozlúčiť s nesúrodým kolegom, ktorý nečakane opustí vašu spoločnosť a konečne budete mať pokoj. Zadané Ryby budú chcieť obnoviť a posilniť existujúci vzťah. Voľné zasa stretnú niekoho mladšieho, kto ich bude inšpirovať k cestovaniu a vzdelávaniu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kľúčový dátum v júni. Pre niekoľko znamení zverokruhu sa chystajú príjemné zmeny

Nastal „jahodový spln“. Pre ženy má osobitný význam. Ako ovplyvní život a zdravie?

The post Aký bude posledný júnový týždeň? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie