Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Aleši Ulmovi selhalo srdce. Do nemocnice šel s bolestí zad, skončil na mimotělním oběhu

„Radili jsme divákům, co dělat, aby srdce netrpělo. A najednou jsem měl sám příznaky!“ přiznal Blesku Ulm s odkazem na pořad, kde ve spolupráci s předními lékaři radil, jak pečovat o své zdraví. ČTĚTE DÁLE: Polívková se provdala za Itala s láskou k pivu. Kdo je tajemný Giuseppe? Ulma zachránil duchapřítomný zásah lékařů v pražské Nemocnici Na Homolce. […]
Menej ako 1 min. min.

„Radili jsme divákům, co dělat, aby srdce netrpělo. A najednou jsem měl sám příznaky!“ přiznal Blesku Ulm s odkazem na pořad, kde ve spolupráci s předními lékaři radil, jak pečovat o své zdraví.

ČTĚTE DÁLE: Polívková se provdala za Itala s láskou k pivu. Kdo je tajemný Giuseppe?

Ulma zachránil duchapřítomný zásah lékařů v pražské Nemocnici Na Homolce. Herec měl původně namířeno na vyšetření k věhlasnému kardiologovi a příteli Petru Neužilovi. „Odchytl mě ale ještě před ním jiný lékař a už jsem si nesměl ani přeparkovat auto!“ popsal dramatickou situaci Ulm.

„Posadili mě na vozíček, okamžitě mi udělali katetrizaci a zjistili neprůchodnost srdce. Šlo to tak rychle, že jsem se ani nestačil začít bát!“ popsal. Zpěvákovi bylo nutno vyměnit srdeční chlopeň a zavést trojitý bypass. „Aleš měl klasickou operaci s napojením na mimotělní oběh,“ přiblížil průběh operace kardiolog Neužil.

„Už je mi mnohem lépe. Taky se snažím na doporučení chodit do schodů. Ale v mezipatře vždycky trochu odpočívám,“ prozradil Ulm, jenž se již postupně opět vrací do práce.

Ulm se do paměti televizních diváků nezapomenutelně zapsal v devadesátých letech jako moderátorský partner Pavla Zedníčka v oblíbeném soutěžním pořadu Kufr na České televizi. Později uváděl s hercem Pavlem Nárožným na obrazovkách veřejnoprávní televize například osvětový pořad Zdravíčko, pane doktore, připomněl web Aha.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kocáb promluvil o drsné šikaně. Říkali mi kostelní kryso, jednou mi dokonce šmirglovali hlavu do krve, prozradil

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie