Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Alois Hadamczik povede další čtyři roky český hokej. Zvolila ho absolutní většina delegátů

Hadamczik má za sebou v pozici nejvýše postaveného muže českého hokeje dva roky. V červnu 2022 nahradil dlouholetého šéfa ČSLH Tomáše Krále, který na funkci rezignoval. Zatímco tehdy byl Hadamczik jedním z pětice kandidátů, tentokrát přicházel do úvahy jako jediný vážnější konkurent bývalý šéf extraligy Josef Řezníček, jenž kandidaturu ale předčasně vzdal. DÁLE ČTĚTE: Hokejové mistrovství […]
Menej ako 1 min. min.

Hadamczik má za sebou v pozici nejvýše postaveného muže českého hokeje dva roky. V červnu 2022 nahradil dlouholetého šéfa ČSLH Tomáše Krále, který na funkci rezignoval. Zatímco tehdy byl Hadamczik jedním z pětice kandidátů, tentokrát přicházel do úvahy jako jediný vážnější konkurent bývalý šéf extraligy Josef Řezníček, jenž kandidaturu ale předčasně vzdal.

DÁLE ČTĚTE: Hokejové mistrovství světa překonalo divácký rekord. Přišlo přes 750 tisíc návštěvníků

Hlasování o všech volbách v průběhu dnešní konference proběhlo nakonec veřejně, přestože podle původního plánu mělo být tajné. Delegáti si ale 39 hlasy odsouhlasili veřejnou volbu, kterou v úvodu konference navrhl generální ředitel Sparty Petr Vosmík, jeden z kandidátů na post ve výkonném výboru svazu. Pro zachování tajné volby se vyslovilo jen 22 delegátů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Babiš se znovu tvrdě opřel do Fialy. Jste patologický lhář, který zničil ODS, řekl

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie