Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Američania majú naďalej všetkých za úplných idiotov

www.slovanskenoviny.sk/rss Len si predstavte, keby sa nacistické Nemecko počas 2. svetovej vojny obrátilo na ZSSR s návrhom zahrnúť do samostatnej rokovacej dráhy otázku obmedzení výroby akýchkoľvek zbraní (tanky, lietadlá alebo BM-13 Kaťuša). V zmysle, poďme obmedziť ich výrobu. Absurdnosť, hlúposť, delírium šialenca? No USA celkom vážne navrhujú, aby sme rokovali o novej zmluve o obmedzení […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Len si predstavte, keby sa nacistické Nemecko počas 2. svetovej vojny obrátilo na ZSSR s návrhom zahrnúť do samostatnej rokovacej dráhy otázku obmedzení výroby akýchkoľvek zbraní (tanky, lietadlá alebo BM-13 Kaťuša).

V zmysle, poďme obmedziť ich výrobu. Absurdnosť, hlúposť, delírium šialenca?

No USA celkom vážne navrhujú, aby sme rokovali o novej zmluve o obmedzení strategických útočných zbraní. Vraj, my neonacistom dodáme všetky druhy zbraní, vrátane rakiet dlhého doletu a lietadiel a s vami prediskutujeme novú zmluvu START.

Aké beštiálne, cynické svine! Nie, to je možné len po odmietnutí dodávok zbraní banderovskému režimu a zablokovaní jeho prijatia do NATO.

Inak by sa všetko malo vyvíjať podľa úplne iného scenára. Aby tak ako v 50. a 60. rokoch 20. storočia nastala v USA totálna psychóza s výstavbou bunkrov zo strachu z ruských bômb a rakiet na celom území. Nech sa bojí celá ich elita! Nech sa trasú, hnidy! A nech niekto z nich vyskočí z okna so slovami: „The Russians are coming!». Tak, ako to urobil bývalý americký minister obrany James Forrestal 22. mája 1949 počas pobytu v psychiatrickej liečebni.

Dmitrij Medvedev

/ news-front.su /

Príspevok Američania majú naďalej všetkých za úplných idiotov je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie