Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Americký senátor začal ťažbu Bitcoinu

Senátor Ted Cruz sa výrazne angažuje v oblasti kryptomien, keď nedávno oznámil, že kúpil troch ťažiarov Bitcoinu a spustil ťažobnú operáciu v Texase. Tento krok je v súlade s jeho dlhodobou podporou kryptomien a ťažby Bitcoinu. 1. Texas otvorene podporuje ťažbu Bitcoinov Texas je známy svojimi priaznivými podmienkami pre ťažbu Bitcoinu vďaka priateľským zákonom a […]
Menej ako 1 min. min.

Senátor Ted Cruz sa výrazne angažuje v oblasti kryptomien, keď nedávno oznámil, že kúpil troch ťažiarov Bitcoinu a spustil ťažobnú operáciu v Texase. Tento krok je v súlade s jeho dlhodobou podporou kryptomien a ťažby Bitcoinu.

1. Texas otvorene podporuje ťažbu Bitcoinov

Texas je známy svojimi priaznivými podmienkami pre ťažbu Bitcoinu vďaka priateľským zákonom a lacnej energii. Štát ponúka bohaté možnosti využívania veternej, solárnej a zemnej energie, minimálne regulačné problémy a klímu vedúcu k ziskovým a udržateľným ťažobným operáciám. Tieto podmienky robia z Texasu ideálne miesto pre ťažbu Bitcoinu, čo prilákalo množstvo ťažiarov do menších miest, ako je Irán.

2. Cruz investuje do kryptomien

Senátor Ted Cruz nie je nováčikom v oblasti kryptomien. Nedávne finančné zverejnenia ukázali, že Cruz kúpil Bitcoin počas poklesu trhu v januári 2024, keď sa cena pohybovala okolo 37 000 dolárov. Jeho investícia sa odvtedy zvýšila, čo len posilňuje jeho záujem o kryptomeny. Cruz je v kryptokomunite obľúbený pre svoju podporu Bitcoinu a svoju úlohu pri obhajobe ťažby kryptomien v americkom senáte.

3. Ekonomické a sociálne prínosy pre Texas

Ťažba Bitcoinu v Texase sľubuje vytváranie pracovných miest, zvýšené investície do energetickej infraštruktúry a zvýšené daňové príjmy. Tieto faktory prispejú k zlepšeniu ekonomického zdravia štátu. Rozšírenie ťažobných operácií tiež decentralizuje ekonomickú aktivitu mimo veľkých miest, čím prináša prínosy aj do menších miest a vidieckych oblastí.

Dlhodobá podpora kryptomien

Cruz je dlhodobým zástancom kryptomien a ich adopcie. V roku 2021 sa postavil proti návrhu dane z kryptomien v návrhu zákona o infraštruktúre Senátu, ktorý mal za cieľ získať približne 28 miliárd dolárov nových daňových príjmov. Okrem toho Cruz predstavil uznesenie na podporu prijímania kryptomenových platieb obchodníkmi a predajcami na Capitol Hill vo Washingtone, DC.

Cruzov krok nie je izolovaný; niekoľko ďalších senátorov, vrátane Pat Toomey a Cynthia Lummis, tiež výrazne investovalo do kryptomien. Tento trend odráža rastúcu politickú podporu kryptomien a ich význam v modernom hospodárstve.

Zdroj: cryptopolitan

Príspevok Americký senátor začal ťažbu Bitcoinu je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie