Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Analytici tvrdia, že Rollblock (RBLK) bude zrkadliť slávny beh Shiba Inu (SHIB) z roku 2021, tu je dôvod

PR článok Meme Rollblock. V roku 2021 na kryptoscéne explodovala Shiba Inu. Zaznamenala výrazné výnosy a rýchlo dostala prezývku “Dogecoin Killer”. Od svojho monumentálneho vzostupu zaznamenala Shiba Inu stabilný rast, hoci jej výnosy sa spomalili. Podľa odborníkov by Rollblock, inovatívny nový altcoin, mohol tento beh zopakovať. Jeho predpredaj je už teraz na vzostupe a Rollblock za […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Meme Rollblock. V roku 2021 na kryptoscéne explodovala Shiba Inu. Zaznamenala výrazné výnosy a rýchlo dostala prezývku “Dogecoin Killer”. Od svojho monumentálneho vzostupu zaznamenala Shiba Inu stabilný rast, hoci jej výnosy sa spomalili.

Podľa odborníkov by Rollblock, inovatívny nový altcoin, mohol tento beh zopakovať. Jeho predpredaj je už teraz na vzostupe a Rollblock za menej ako mesiac vyzbieral viac ako 70 000 dolárov.

Veľryby Shiba Inu presúvajú 17 miliárd tokenov SHIB

Nedávna správa spoločnosti Arkham Intelligence zdôraznila, že 10 najväčších veľrýb Shiba Inu vlastní 41 % celkovej ponuky Shiba Inu. Toto masívne portfólio v hodnote viac ako 10 miliárd dolárov ukazuje, že veľryby sú plne investované do meme mince.

Za posledný týždeň niekoľko kryptomenových veľrýb presunulo viac ako 17 miliónov mincí Shiba Inu z Krakenu na OKX. Stalo sa tak tesne pred hard forkom Shibaru, ktorý je naplánovaný na 2. mája. Očakáva sa, že fork ponúkne predvídateľnejšie transakčné poplatky a rýchlejšiu produkciu blokov.

Napriek tomu, že veľryby Shiba Inu uskutočňujú obrovské transakcie, miera spaľovania Shiba Inu však klesla o 88,96 %. Počas rovnakého obdobia klesla aj cena Shiba Inu o 7,48 %, čo naznačuje, že mnohí investori sú voči meme coin medvedí.

Napriek tomu sa odborníci zhodujú, že hodnota Shiba Inu by mala v roku 2024 naďalej rásť. Jej ekosystém zaznamenal za posledný rok výrazný rast, počas ktorého Shiba Inu dosiahla niekoľko míľnikov. V čase písania tohto článku sa SHIB obchodovala za 0,00002105 dolárov.

Môže Rollblock (RBLK) zopakovať úspech Shiba Inu?

Rollblock je vzrušujúci projekt, ktorý by mohol spôsobiť revolúciu v online hazardných hrách. Projekt predstavuje jedinečnú hybridnú platformu DeFi, ktorá podporuje hráčov pomocou technológie blockchain a poskytuje im lepší zážitok z online hazardných hier.

Na rozdiel od mnohých podobných platforiem je Rollblock navrhnutý tak, aby bol škálovateľný a ľahko prístupný. Používatelia sa môžu prihlásiť pomocou populárnych vyhľadávačov namiesto toho, aby si museli stiahnuť aplikáciu. Vďaka tomu je platforma vysoko dostupná bez ohľadu na to, kde sa hráči nachádzajú.

S cieľom motivovať držbu tokenov RBLK získajú investori, ktorí ich vlastnia, percentuálny podiel z denných ziskov spoločnosti Rollblock. Na odmenu investorom použije spoločnosť Rollblock výnosy na nákup tokenov RBLK na voľnom trhu. Potom 50 % nakúpených tokenov spáli a za zvyšných 50 % poskytne držiteľom odmeny, pričom trvalým pálením tokenov Rollblock zvyšuje nedostatok tokenov RBLK, čím zvyšuje cenu tokenov, ktoré zostávajú v obehu.

Rollblock je v súčasnosti v prvej fáze svojho predpredaja a tokeny sa rýchlo predávajú za 0,01 dolárov. Vďaka potenciálu narušiť trh s hodnotou 450 miliárd dolárov sa odborníci domnievajú, že Rollblock by mohol do roka ponúknuť vysoké výnosy.

Aký revolučný je Rollblock?

Napriek tomu, že ide o jeden z najrýchlejšie rastúcich trhov na svete, online hry sú náchylné na slabé zabezpečenie, zlé skúsenosti zákazníkov a vysoké poplatky. V dôsledku toho sa má Rollblock stať zmenou hry. V priebehu nasledujúcich rokov chce Rollblock vytvoriť niekoľko partnerstiev s cieľom zvýšiť užitočnosť tokenov RBLK. Tieto partnerstvá by mohli ďalej zvyšovať cenu tokenov a v dôsledku toho sa odborníci domnievajú, že RBLK by mohol odzrkadľovať slávny beh Shiba Inu.

Objavte vzrušujúce príležitosti predpredaja tokenov Rollblock (RBLK) ešte dnes.

Web Rollblock

Webová stránka: https://presale.rollblock.io/

Sociálne siete: https://linktr.ee/rollblockcasino

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Analytici tvrdia, že Rollblock (RBLK) bude zrkadliť slávny beh Shiba Inu (SHIB) z roku 2021, tu je dôvod appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie