Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Analýza predpovede altcoinov a Bitcoinu

Spoluzakladatelia analytickej firmy Glassnode, Jan Happel a Yann Allemann, známi pod pseudonymom Negentropic, predpovedajú, že altcoiny by mohli zažiť posledný pokles predtým, ako začnú prekonávať Bitcoin (BTC). Táto predpoveď je založená na ich indikátore cyklu Bitcoin-altcoin, ktorý ukazuje návrat k dominancii BTC. Hodnoty indikátora pod 50 signalizujú, že Bitcoin stráca na výkonnosti oproti altcoinom, čo […]
Menej ako 1 min. min.

Spoluzakladatelia analytickej firmy Glassnode, Jan Happel a Yann Allemann, známi pod pseudonymom Negentropic, predpovedajú, že altcoiny by mohli zažiť posledný pokles predtým, ako začnú prekonávať Bitcoin (BTC). Táto predpoveď je založená na ich indikátore cyklu Bitcoin-altcoin, ktorý ukazuje návrat k dominancii BTC. Hodnoty indikátora pod 50 signalizujú, že Bitcoin stráca na výkonnosti oproti altcoinom, čo môže byť predzvesťou altseason.

V súčasnosti sa Bitcoin obchoduje za približne 68 708 USD, čo predstavuje takmer 2% nárast za posledných 24 hodín. Tento pozitívny vývoj môže byť dobrým znamením pre celý trh, vrátane altcoinov. Analytici sa tiež zameriavajú na nedávnu trhovú výkonnosť projektov prvej vrstvy, ako sú Solana (SOL), Ethereum (ETH) a BNB, ktoré by mohli naďalej viesť trh, zatiaľ čo Cardano (ADA) a Polkadot (DOT) by mohli pokračovať v oslabovaní. Solana sa momentálne obchoduje za 154 USD, čo je nárast o 1,5 %, Ethereum za 2 649 USD, čo je nárast o 1 %, a BNB za 600 USD, čo je nárast o 1,3 %.

Tento trend naznačuje, že silnejšie projekty by mohli získať väčšiu trhovú kapitalizáciu a dominanciu, zatiaľ čo tie slabšie by mohli zostať v tieni. Pre investorov a obchodníkov to môže znamenať príležitosti na vstup do trhu alebo prehodnotenie ich portfólií. Dôležité je však pamätať na to, že investovanie do kryptomien je spojené s vysokým rizikom a je potrebné vykonať dôkladný výskum a konzultácie s finančným poradcom pred akýmikoľvek investičnými rozhodnutiami.

Vždy je dôležité sledovať najnovšie správy a analýzy od renomovaných zdrojov a analytikov, ako sú spoluzakladatelia Glassnode, aby ste mali aktuálne informácie, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní na trhu s kryptomenami. S príchodom možnej altsezóny by sa mohli otvoriť nové príležitosti pre tých, ktorí sú pripravení využiť ich.

Zdroj: The Daily Hodl

Príspevok Analýza predpovede altcoinov a Bitcoinu je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie