Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Andělů je plná onkologie, říká Slováčková. Promluvila o boji s nemocí i plánech na léto

Anička Slováčková dorazila do letoviska Studánka nedaleko Rychnova nad Kněžnou, aby nafotila fotky do kalendáře v rámci pátého ročníku projektu Anděl mezi zdravotníky. ČTĚTE TAKÉ: Život televizního kuchaře Ramsayho visel na vlásku. Jezděte na kole s helmou, apeloval „Jsem patronkou pana doktora. Je to pan chirurg z Berouna a bylo to hrozně fajn, usměvavý, až jsem si říkala, […]
Menej ako 1 min. min.

Anička Slováčková dorazila do letoviska Studánka nedaleko Rychnova nad Kněžnou, aby nafotila fotky do kalendáře v rámci pátého ročníku projektu Anděl mezi zdravotníky.

ČTĚTE TAKÉ: Život televizního kuchaře Ramsayho visel na vlásku. Jezděte na kole s helmou, apeloval

„Jsem patronkou pana doktora. Je to pan chirurg z Berouna a bylo to hrozně fajn, usměvavý, až jsem si říkala, že kdybych měla někdy skončit na chirurgii, tak doufám, že v jeho rukách,“ žertovala.

Ona sama má prý andělů mezi zdravotníky velké množství. „Máme jich plnou onkologii na Karláku (Karlovo náměstí v Praze, pozn. red.), tam jsem zatím nenarazila naštěstí na žádného ďábla. Všechny sestřičky jsou tam strašně miloučké, zlaté, rozdaly by se pro své pacienty a stejně tak lékaři. Takže tam si není na co stěžovat,“ uvedla.

Zpěvačka také prozradila, jak zvládá svůj boj s rakovinou: „Cítím se dobře, nebudu dělat hrdinu, jeden den je to takový, druhý den makový, ale díky Bohu převládají spíš pozitivní dny nebo se o to snažím.“

Jak to vypadá uvnitř jejího těla prý v tuto chvíli přesně neví, to ukáže až kontrola. „Já jsem ale v pohodě, snažím se být pořád optimistická a nepouštět si neduhy k tělu,“ poznamenala Anička. Občas ji prý ale dělá problém ukazovat se na veřejnost, bere to však jako součást své práce.

A pracovně to má Anička nabité minimálně do konce června. Pak ji čeká zasloužená dovolená.

„Jedu do Turecka, do míst, kam jsme jezdívali, když jsem byla malinká. Chtěla jsem se tam jet ještě podívat a zopakovat si ty naše hezké rodinné chvilky tam a vidět, jak se to tam rozrůstá,“ uvedla.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Příští rok budeme mít jedinou show, říká kapela Mirai. Teď slaví léto s fanoušky po celém Česku

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie