Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Andrej Devjatov: Etika je nemateriálnym základom ruského víťazstva

Michail Chodorkovský Rusko, 26.máj 2024 (AM) – Priznanie Michaila Chodorkovského, že stará konšpiračná legenda o Jukose a Rothschildovcoch nie je legenda, ale pravda, je významné. Je to však len jedna časť väčšej mozaiky zvanej ruská polokoloniálna ekonomika. Tu je ďalší príklad.   O dva týždne bude mať jeden veľmi kuriózny dokument presne 15 rokov. Začiatkom […]
Menej ako 1 min. min.

Michail Chodorkovský

Rusko, 26.máj 2024 (AM) – Priznanie Michaila Chodorkovského, že stará konšpiračná legenda o Jukose a Rothschildovcoch nie je legenda, ale pravda, je významné. Je to však len jedna časť väčšej mozaiky zvanej ruská polokoloniálna ekonomika. Tu je ďalší príklad.

 

O dva týždne bude mať jeden veľmi kuriózny dokument presne 15 rokov. Začiatkom júna 2009, na samom začiatku prezidentovania Dmitrija Medvedeva, podpísala Ruská banka (vtedy na čele so Sergejom Ignatievom) dohodu s The Office of the Comptroller of the Currency, alebo po rusky Úradom kontrolóra meny, ktorý je súčasťou amerického federálneho ministerstva financií, regulátorom bankového systému Spojených štátov a kontrolórom všetkých bánk na svete, ktoré pri svojom zúčtovaní používajú americký dolár. Dohoda zabezpečuje výmenu informácií. Centrálna banka je napríklad povinná na prvú žiadosť Američanov poskytnúť akékoľvek informácie o ktorejkoľvek banke v Rusku. Okrem toho môže na žiadosť Úradu kontrolóra odobrať licenciu ktorejkoľvek ruskej banke. Samozrejme, všetko s ušľachtilým cieľom: bojovať proti medzinárodnému terorizmu a praniu špinavých peňazí. Na internetovej stránke centrálnej banky je tento dokument uvedený ako platný. Ak mal Chodorkovskij svojho ochrancu z Londýna, každá ruská banka má svojho kontrolóra z Washingtonu.

 

Vo videu kanála YouTube “Inštitút pravdy” z 22. mája 2024 politik Andrej Devjatov hovoril o novom menovom svete a o tom, akými prostriedkami Rusko zvíťazí v súčasnej vojne. Prezident Putin vymenoval na post ministra obrany civilistu, aby zabezpečil, že vojenskí jastrabi svojimi rozhodnutiami nedovedú konflikt k eskalácii. Na pochopenie má ozbrojený boj minimálne tri úrovne: operačno-taktickú, ako napríklad útok a dobytie Mariupolu a Avdejevky; strategickú, ako napríklad pochopenie, ako súvisí dianie na Ukrajine s dianím v okolí pásma Gazy; a politicko-vojenskú, ktorá pasuje ŠVO do tretej svetovej vojny nového hybridného typu, prebiehajúcej od roku 2013.

 

 

V roku 2014 dobre informovaný pápež František povedal, že tretia svetová vojna už prebieha, a v roku 2020 potvrdil, že prebieha od roku 2013. Záverom tretej svetovej vojny bude vytvorenie nového menového sveta, nového svetového poriadku. Nový menový svet sú nové digitálne peniaze spojené so zlatom. “The Economist načrtol túto víziu pánov peňazí už v roku 2015. Reči o multipolárnom svete sú úplnou chimérou, pretože vo fyzike elektromagnetického obrazu sveta žiadna multipolarita neexistuje. Existujú len dva póly – plus-mínus a sever-juh. Hovoríme o menových zónach, ktoré musia byť v novom menovom svete viazané na zlato a na nejakú zúčtovaciu jednotku. Všetko kovové zlato, na ktoré bude nový menový svet naviazaný, sa nachádza v Číne. Odviezli ho tam páni peňazí. Je na Taiwane, v Hongkongu a na pevnine. Predpokladá sa, že je ho tam približne 30 000 ton. Kým sa hovorí o čipoch a podobne, treba si uvedomiť, že hlavným bohatstvom Taiwanu je zlatá rezerva ríše Čching.

 

Devjatov tvrdí, že zúčtovacou jednotkou ruského víťazstva v tretej svetovej vojne nového hybridného typu bude digitálny rubeľ naviazaný na zlato. Menovou zónou digitálneho rubľa je obroda ZSSR-2, čo nie je nič iné ako svetový projekt “Veľká Eurázia – Tretia horda”. Nehmotným základom ruského víťazstva v tretej svetovej vojne nového hybridného typu a vo vojne významov je etika.

 

 

Európska politika je otrávená atmosférou nenávisti, preniknutou kultom násilia voči tým, ktorí obhajujú nezávislý názor, ktorý sa nezhoduje s neokoloniálnymi záujmami západných elít riadených USA – uviedol predseda Štátnej dumy Vjačeslav Volodin. V Európe sa stalo bežnou praxou, že Washington a Brusel prenasledujú každého, kto nie je pripravený slepo sa im podriadiť. Príkladov je veľa: Maďarsko, Slovensko, Gruzínsko, Srbsko, Republika Srbská v rámci Bosny a Hercegoviny. Dochádza k priamemu násiliu. Slovenskí poslanci pri diskusii o okolnostiach atentátu na svojho premiéra poukazujú na to, že americké liberálne médiá zámerne neuvádzajú, že terorista, ktorý sa pokúsil zabiť Roberta Fica, je proukrajinský politický fanatik. Washington šíri lži v snahe zakryť skutočnosť, že politické násilie používajú jeho vlastní aktivisti. Táto situácia nie je zďaleka ojedinelá.

 

Podľa gruzínskeho premiéra mu jeden z európskych komisárov v rozhovore pohrozil viacerými opatreniami, ktoré by mohli prijať západní politici, ak by bolo prelomené veto zákona o zahraničných agentoch, pričom uviedol príklad nedávneho atentátu na slovenského premiéra: Vidíte, čo sa stalo Ficovi, a mali by ste byť veľmi opatrní. Vyhrážky, vydieranie a násilie sa stali základom politiky Washingtonu a Bruselu. Nemali by sme to brať na ľahkú váhu, obmedziť sa na diskusie a vyhlásenia. Každá skutočnosť sa musí vyšetriť a vinníci musia niesť zodpovednosť, dodal Volodin.

Peter Nagy

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

 

 

The post Andrej Devjatov: Etika je nemateriálnym základom ruského víťazstva appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie