Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Andrew Korybko: Alt-Media môžu z Bidena a korupcie demokratov na Ukrajine urobiť svoje dedičstvo

Existuje mnoho zanietených investigatívnych novinárov, ktorí by mohli zabezpečiť, aby sa toto stalo určujúcim dedičstvom Bidena a demokratov, ak zasvätia svoje životy ich odhaleniu. 21stCenturyWire cez víkend zverejnilo zaujímavú správu o tom, ako „ Rakúsky súdny spor odhaľuje viac dôkazov o Bidenovi, demokratickej korupcii na Ukrajine “. Podstatou je, že Rakúsko v roku 2015 rozhodlo proti vydaniu […]
Menej ako 1 min. min.

Existuje mnoho zanietených investigatívnych novinárov, ktorí by mohli zabezpečiť, aby sa toto stalo určujúcim dedičstvom Bidena a demokratov, ak zasvätia svoje životy ich odhaleniu.

21stCenturyWire cez víkend zverejnilo zaujímavú správu o tom, ako „ Rakúsky súdny spor odhaľuje viac dôkazov o Bidenovi, demokratickej korupcii na Ukrajine “. Podstatou je, že Rakúsko v roku 2015 rozhodlo proti vydaniu prominentného ukrajinského podnikateľa, ktoré žiadali USA, na základe toho, že nedokázalo dokázať jeho vinu, plus dokumenty, ktoré zdieľal na jeho podporu, dokázali „nehanebný politický podtext“ prípadu. . Čitatelia sa môžu dozvedieť viac o podrobnostiach po prečítaní predchádzajúcej správy s hypertextovými odkazmi.

Príležitostným pozorovateľom stačí vedieť, že víťazstvo Republikánskej strany v novembri by mohlo viesť k politickej vôli potrebnej na dôkladné vyšetrenie Bidenovho zasahovania do Ukrajiny počas jeho pôsobenia ako Obamovho viceprezidenta. Tento sled udalostí však nemožno považovať za samozrejmosť, pretože Trump môže prehrať a / alebo republikáni nemusia vyhrať Kongres. Počas svojho prvého funkčného obdobia odmietol vyšetrovať Hillary napriek jeho neslávne známej výzve „zamknúť ju“, aby nemusel vyšetrovať ani Bidena, ak opäť vyhrá.

Koniec koncov, úradujúci prezident je teraz považovaný za senilného, ​​a preto bol Kamala korunovaný ako náhradný kandidát demokratov. Biden je tiež na konci svojho životného cyklu a je nepravdepodobné, že by prekonal rozšírený právny proces potrebný na to, aby ho postavil pred súd, aj keby Trump vyhral a Kongres mal politickú vôľu začať proti nemu trestné vyšetrovanie. Aj keby boli vyšetrovaní ďalší demokrati v Obamovej administratíve, mohli by pohodlne pripísať vinu výlučne Bidenovi.

Hoci niektorí Američania môžu pociťovať skľúčenosť, keď si to uvedomia, nemali by zabúdať, že stále môžu prispieť k zmene vnímania svojich krajanov o jeho rodine a strane v dlhodobom horizonte prostredníctvom práce, ktorú môžu v tejto oblasti urobiť. Alt-Media Community (AMC). Existuje mnoho zanietených investigatívnych novinárov, ktorí by mohli zabezpečiť, aby sa toto stalo určujúcim dedičstvom Bidena a demokratov, ak zasvätia svoje životy ich odhaleniu.

Americký mediálny priestor je úplne iný ako v roku 2016. Odvtedy sa objavili desiatky kanálov mimo mainstreamových médií, Twitter sa zmenil na X po tom, čo ho kúpil Musk, ktorý ho potom zreformoval na nedokonalú, no napriek tomu oveľa lepšiu slobodu prejavu. platforma ako predtým a Telegram je dnes medzi americkými disidentmi v móde. Tieto tri sa spojili a vytvorili silný mediálny ekosystém na maximálne šírenie „nepohodlných právd“.

Trump by mohol v konečnom dôsledku opäť sklamať niektorých svojich nasledovníkov, ak vyhrá, alebo „Republikáni-iba na meno“ (RINO) by mohli opäť sabotovať jeho agendu, takže je na AMC, aby zabezpečila určitú formu spravodlivosti. vyšetrovaním Bidenovej rodiny a zasahovania demokratov na Ukrajine. Je to nepochybne zdrvujúca myšlienka podniknúť takéto úsilie, ale nie je to nemožné, keď sa voľby skončia bez ohľadu na výsledok, pretože politológovia by potom mohli mať oveľa viac času.

Vzhľadom na to, čo už bolo objavené, ale ešte sa to musí zostaviť ľahko dostupným a čitateľným spôsobom, niet pochýb o tom, že Biden a potom jeho syn Hunter viedli operácie vplyvu demokratov na Ukrajine po Majdane, ale podrobnosti musia byť všeobecnejšie známe. aby sa niečo zmenilo. Ak sa AMC zamyslí nad tým a zhromaždí zdroje na financovanie riadneho vyšetrovania žurnalistiky a potom to efektívne rozšíri, viac Američanov by si mohlo uvedomiť, čo sa stalo.

V tom tkvie dlhodobý cieľ, ktorý by mohol po voľbách bez ohľadu na ich výsledok priniesť zmysluplnú zmenu, pretože by to mohlo viesť k tomu, že z viacerých demokratov sa stali Nezávislí, Republikáni alebo by sa stali politicky apatickými po tom, čo si uvedomili, ako skorumpovaný Biden, jeho rodina a jeho strana je. Koniec koncov, zohrali vedúcu úlohu v udalostiach, ktoré predchádzali najhoršiemu konfliktu v Európe od druhej svetovej vojny a ktorý so sebou nesie riziko jadrovej apokalypsy, takže toto všetko je vlastne dosť veľká vec.

Andrew Korybko

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie