Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Angelina Jolie zviedla Pitta odvážnym gestom. A to na natáčaní. „Je to jedna z najviac šokujúcich vecí.“

30.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@bingesociety). Angelina Jolie a Brad Pitt sa do seba zamilovali na natáčaní filmu „Pán a pani Smithovci“. Všetko to začalo jednou zo scén. Vtedy cítili, že to medzi nimi iskrí. A ako. Angelina Jolie a Brad Pitt boli jedným z najpopulárnejších párov na svete. Foto: snímka obrazovky […]
Menej ako 1 min. min.

30.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@bingesociety).

Angelina Jolie a Brad Pitt sa do seba zamilovali na natáčaní filmu „Pán a pani Smithovci“. Všetko to začalo jednou zo scén. Vtedy cítili, že to medzi nimi iskrí. A ako.

Angelina Jolie a Brad Pitt boli jedným z najpopulárnejších párov na svete.
Foto: snímka obrazovky „Mr. & Mrs. Smith“ youtube.com/@bingesociety

Angelina Jolie a Brad Pitt boli jedným z najpopulárnejších párov na svete. Spoznali sa na nakrúcaní filmu „Pán a pani Smithovci“, ktorý, pripomeňme, bol uvedený do kín v roku 2005. Keď sa zoznámili a neskôr spolu začali chodiť, Pitt bol ešte ženatý s Jennifer Aniston.

Rýchlo sa predpokladalo, že Angelina prinútila Brada, aby sa do nej zamiloval a odobrala ho Aniston. Podľa spolutvorcov filmu „Pán a pani Smithovci“ mala byť medzi hercami skutočne viditeľná chémia a herečka nebola žiadna hanblivka.

Angelina Jolie a Brad Pitt najskôr popreli, že by mali pomer. Neskôr všetko vysypali

Pre Angelinu Jolie a Brada Pitta bolo ťažké skryť svoju vzájomnú príťažlivosť pri natáčaní filmu „Pán a pani Smithovci“. Medzi nimi to zaiskrilo. A hoci popierali, že by boli v romantickom vzťahu, klebety o afére naberali na sile. V istom momente sa filmový štáb prestal tváriť, že nevidí chémiu medzi hviezdami.

Mark Behar, bývalý Angelinin bodyguard, dokonca tvrdil, že dvojicu zachytil pri intímnych rozhovoroch v ich prívesoch a pomáhal im odovzdávať si milostné lístočky.

„Angelina a Brad sa neustále smiali a flirtovali spolu. Správali sa ako deti v školskom veku, ktoré k sebe práve niečo cítili. Bolo to také roztomilé“

– povedal pred rokmi pre Us Weekly.

Napriek tomu herci tvrdohlavo zdôrazňovali, že je to nezmysel a nie je medzi nimi žiadny fyzický vzťah.

O afére sa povrávalo viac. Ďalší zdroj pre magazín uviedol, že na natáčaní filmu „Pán a pani Smithovci“ Angelina dráždila Brada a tajne mu ukazovala spodnú bielizeň počas jednej z milostných scén. Neskôr to malo byť ešte pikantnejšie. Samozrejme, aj pri natáčaní odvážnych filmových záberov.

„Konečne sa úplne vyzliekla a vliezla s ním do postele! Toto je jedna z najšokujúcejších vecí, ktoré si všetci z tohto filmu pamätáme“

– tvrdil anonymný zdroj pre Us Weekly.

Angelina Jolie a Brad Pitt najskôr popreli, že by mali pomer. Neskôr však všetko vysypali.
Foto: shutterstock/Featureflash Photo Agency

Angelina Jolie konečne priznala pomer

Brad Pitt už roky tvrdí, že kvôli Angeline neopustil Jennifer Aniston a dôvod rozchodu mal byť iný. V roku 2006 sa Angelina priznala k pomeru s ešte stále ženatým hercom.

„Trvalo dlho, kým sme si uvedomili, že máme viac spoločného, ako sme si mysleli. Preto sme tomu tak ťažko uverili. Vedeli sme však, že to, čo máme spoločné, je skvelá vec. Veľa času sme strávili rozhovormi o tom, čo sme obaja v živote chceli a uvedomili si, že chceme len to isté“

– povedala v jednom z rozhovorov a dodala, že počas nahrávania „Pán a pani Smithovci“ sa nevedela každý deň dočkať, kedy uvidí Brada na pľaci.

Stojí za to zdôrazniť, že hoci sú dnes Jennifer Aniston a Brad Pitt priatelia, herec zlomil srdce svojej bývalej manželke. Jeho milostný vzťah s herečkou a to, že Jolie rýchlo otehotnela, bolo pre ňu nesmierne ťažké. Jolie čakala dieťa dva mesiace pred posledným rozvodom Jennifer a Brada.

Pripomeňme, že manželstvo Pitta a Jolie tiež neprežilo. V roku 2019 sa rozviedli, no stále vedú súdne ťahanice. Viac si o tom môžete prečítať TU.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pamätáte si na film „Záhada Blair Witch“? Hlavná herečka si zmenila meno. Neuveríte, čo dnes robí

42-ročná Britney Spears pózuje HORE BEZ na pláži (FOTO)

The post Angelina Jolie zviedla Pitta odvážnym gestom. A to na natáčaní. „Je to jedna z najviac šokujúcich vecí.“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie