Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ani peľ, ani prach a ani trblietky. Toto je najmodernejšia pedikúra v roku 2024. Vďaka nej si budete chcieť hneď obuť sandálky

29.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/asu). S príchodom teplejších dní čoraz častejšie siahame po sandáloch, či šľapkách. Z tohto dôvodu sa mnohé ženy rozhodnú navštíviť pedikérku, ktorá sa im postará nielen o chodidlá, ale aj nalakuje nechty. Aký štýl si vybrať, aby ste boli módne a krásne? Túto sezónu vládne farba! Akú farbu pedikúry […]
Menej ako 1 min. min.

29.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/asu).

S príchodom teplejších dní čoraz častejšie siahame po sandáloch, či šľapkách. Z tohto dôvodu sa mnohé ženy rozhodnú navštíviť pedikérku, ktorá sa im postará nielen o chodidlá, ale aj nalakuje nechty. Aký štýl si vybrať, aby ste boli módne a krásne? Túto sezónu vládne farba!

Akú farbu pedikúry a štýl si vybrať na túto sezónu?
Foto: shutterstock/asu

Pedikúra je nielen spôsob, ako mať krásne a farebné nechty, ale aj starostlivosť o chodidlá, ktoré sú počas jesene a zimy často zanedbávané. Ak sa vyberiete na pedikúru, môžete si byť isté, že vám odstránia zrohovatenú kožu a hydratujú vaše chodidlá. Nedostatočná starostlivosť o túto časť tela môže dokonca viesť k bolestivému popraskaniu pokožky, preto sa oplatí chodiť na takúto starostlivosť pravidelne, nielen s príchodom jari. Sú to práve nohy, ktoré nesú všetku vašu váhu.

Módne nechty 2024 – akú farbu pedikúry si vybrať?

Pri návšteve pedikérky stojí za zváženie okrem už spomínaných ošetrovacích procedúr aj nalakovanie nechtov. Akú farbu zvoliť túto sezónu, aby bola nielen krásna, ale aj štýlová? Výber je pomerne veľký a pestrý, takže si určite každá nájde to svoje. Ak máte radi trochu odvážnejšie nápady, zvoľte farbu. Tejto sezóne dominujú sýte farby, akými sú bordová, chrpa modrá, tmavozelená, hnedá a samozrejme nadčasová červená, či vínová. Môžete si byť isté, že tieto odtiene budú vždy fungovať.

Ružové nechty na jar. Vyberte si mliečny alebo mydlový efekt

Na svoje si prídu aj ženy, ktoré uprednostňujú jemnejšie, prirodzené farby. Samozrejme aj v tomto prípade ako vždy prevláda klasická francúzska manikúra, no to nie je všetko. Medzi trendy opäť patria nechty v štýle „oat milk, jemne mliečna, polopriehľadná farba a soap nails“, ktoré sú tiež priehľadné a majú jemný ružový odtieň. 

Jarné nechty plné farieb. Neónové farby upútajú pozornosť

Keďže jar je už tu a leto sa pomaly blíži, túto sezónu si najviac potrpíme na farby. Ak vás nelákajú tlmené, klasické a tmavé farby, ako je fľaškovo zelená alebo bordová, zvoľte šťavnaté a veselé neóny. Silne sýta ružová, oranžová, modrá alebo citrónová sú farby, ktoré budú čoskoro vládnuť. Skvele doplnia vzdušné, ľahké štýly a vopred dodajú dovolenkový nádych.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zabudnite na pemzu! Je to hit na popraskané päty. Rozdiel uvidíte po 15 minútach

Každý rok sa takéto nechty vracajú ako bumerang. Je ťažké nepodľahnúť pokušeniu

The post Ani peľ, ani prach a ani trblietky. Toto je najmodernejšia pedikúra v roku 2024. Vďaka nej si budete chcieť hneď obuť sandálky appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie