Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ani pokuty, ani súdy ani tvrdá basa nezmenili jeho názor. Nebudem chlapcovi hovoriť ona

www.slovanskenoviny.sk/rss Írsky učiteľ zvolil radšej väzenie ako by sa podvolil deviantným globalistom. Už takmer rok sedí bývalý učiteľ dejepisu a nemčiny Enoch Burke za mrežami dublinskej väznice Mountjoy, hoci by nemusel. Zarytý evanjelik zanovito odmieta akékoľvek ústupky. Súd mu nedávno ponúkol možnosť stráviť s blízkymi na slobode aspoň vianočné sviatky, no Burke zdvorilo odmietol. S […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Írsky učiteľ zvolil radšej väzenie ako by sa podvolil deviantným globalistom. Už takmer rok sedí bývalý učiteľ dejepisu a nemčiny Enoch Burke za mrežami dublinskej väznice Mountjoy, hoci by nemusel. Zarytý evanjelik zanovito odmieta akékoľvek ústupky.

Súd mu nedávno ponúkol možnosť stráviť s blízkymi na slobode aspoň vianočné sviatky, no Burke zdvorilo odmietol. S konštatovaním, že „bojuje za dobrú vec a takéto konanie by nebolo správnym riešením.“

Čím sa vlastne írsky učiteľ zo školy vo Westmeathe previnil? Neuveríte, ale oslovením. Celé sa to začalo v momente, keď tvrdohlavo odmietal v prípade transrodového študenta, ktorý prechádzal premenou z chlapca na dievča, meniť oslovenie. „Nebudem chlapcovi, keď je raz chlapec, hovoriť dievča. Jednoducho nie,“ opakoval zanovito.

Enoch Burke s matkou a sestrou kráčajú na súd.

Keď mu Niamh McShaneová, riaditeľka Wilson Hospital School, kde Burke učil dlhých desať rokov, dohovárala, že koná proti schváleným normám, ignoroval aj ju a trval na svojom.

Tvrdil, že nič podobné ako transrodové premeny jeho náboženstvo neschvaľuje a že sa v žiadnom prípade nemieni prispôsobiť. Podľa predpokladov Burka suspendovali, dostal platené voľno, no do školy chodil ďalej. Akoby sa nechumelilo.

Nasledoval súdny príkaz nepribližovať sa k škole, no Enoch ignoroval aj ten. Prípad zanovitého učiteľa sa dostal až na Najvyšší súd, pričom Burke sa pred porotou zastupoval sám.

Ani keď mu sudkyňa Eileen Robertsová oznámila, že porušenie súdneho príkazu bude brať ako pohŕdanie súdom, nepovolil. „Boh je na prvom mieste,“ odvetil jej Burke. „Otázka neznie, či ja pohŕdam súdom, ale ako je možné, že takýto súdny príkaz vôbec vznikol. Veď tento súd ma pripravil o moje ústavné právo,“ pokračoval.

Enoch Burke v base napokon skutočne skončil. Odsedel si 100 dní. Keď sa dostal von, pokračoval v návštevách školy, aj keď mu súd za každé porušenie priblíženia sa k areálu udelil pokutu 700 eur. Ďalších 15-tisíc mal Enoch zaplatiť škole ako náklady na súdny proces.

Medzičasom v krajine ostro sledovaný prípad napísal novú kapitolu. Neoblomný učiteľ je v base znovu. Opätovne odmieta splniť príkaz Najvyššieho súdu.
Podľa sudcu je v dublinskom žalári „na dobu neurčitú.“ Domov vraj môže ísť v momente, ako akceptuje súdny zákaz priblížiť sa k škole. Za mrežami je celkovo už vyše 300 dní.

Podľa denníka Irish Mirror je vo väzení mimoriadne obľúbený. „Ostatní väzni vedia, že nie je ako oni a prejavujú mu značné sympatie,“ prezradil denníku zdroj z väznice Mountjoy. Keď sa vraj väzni dozvedeli, že sa Burke medzi nich vráti, viacerí sa tešili.

Burke trávi veľa času čítaním kníh, vzdeláva sa vraj najmä v právnej oblasti.
Zamestnancom Wilsonovej školy už však nie je. Medzičasom ho za zastrašovanie a obťažovanie kolegov prepustili, no štát mu vraj nejaké peniaze naďalej nejaké peniaze vypláca.

Írsko jeho prípad pozorne sleduje už dva roky. Nejde len o prípad Burke, sa do sporu s úradmi dostali aj jeho brat a otec. Pre nevhodné správanie.

Bol to nezabudnuteľný súd. Rodičia a traja súrodenci Enocha bránili tak horlivo, až sa dostali do fyzického konfliktu so strážcami zákonov. Burkov otec dokonca čelí obvineniu z napadnutia policajného dôstojníka.
Jeho matka Martina Burke mávala pred sudkyňou kópiou ústavy a obvinila všetkých sudcov, že sa „klaňajú pred oltárom transgenderizmu.“

Enoch, ako píše Daily Mail, pochádza z desiatich detí hlboko veriacich manželov z grófstva Mayo na západe Írska. Ako dieťa do školy nechodil, všetky deti učila matka v domácnosti sama.

Burkeovci majú, zdá sa, protest v krvi. Rodina v minulosti protestovala proti zákazu vychádzania počas pandémie koronavírusu. Neskôr proti manželstvám rovnakého pohlavia či právu obyvateliek krajiny na potrat.

Známy je aj ich protest proti reklame v uliciach Dublinu, v ktorej sa zadávajúca firma snažili podporiť právo homosexuálnych párov na manželstvo.
Burkov boj proti transgenderovým osobám je len pokračovaním rodinnej línie. Koniec sa zdá byť v nedohľadne.

ZDROJ: Plus7dni

Príspevok Ani pokuty, ani súdy ani tvrdá basa nezmenili jeho názor. Nebudem chlapcovi hovoriť ona je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie