Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Animoca Brands a PIXEL

Animoca Brands, popredný hráč v oblasti blockchainových hier a digitálnych aktív, nedávno uskutočnil sériu transakcií, ktoré vzbudili pozornosť investorov a analytikov kryptomeny. Tieto transakcie zahŕňali predaj podielov Ethereum (ETH) a následné pohyby s tokenmi PIXEL, čo naznačuje zaujímavú stratégiu v oblasti správy digitálnych aktív. Podľa dostupných informácií Animoca Brands predala viac ako 5 000 ETH […]
Menej ako 1 min. min.

Animoca Brands, popredný hráč v oblasti blockchainových hier a digitálnych aktív, nedávno uskutočnil sériu transakcií, ktoré vzbudili pozornosť investorov a analytikov kryptomeny. Tieto transakcie zahŕňali predaj podielov Ethereum (ETH) a následné pohyby s tokenmi PIXEL, čo naznačuje zaujímavú stratégiu v oblasti správy digitálnych aktív.

Podľa dostupných informácií Animoca Brands predala viac ako 5 000 ETH a krátko na to presunula značné množstvo PIXEL tokenov do horúcej peňaženky na burze Binance. Tento krok môže naznačovať snahu spoločnosti realizovať zisky z jej investícií do PIXEL, ktoré boli pôvodne nakúpené za cenu 0,13 USD za token a predané po miernom náraste na 0,14 USD.

Táto stratégia môže byť vnímaná ako pokus o optimalizáciu portfólia spoločnosti, keďže Animoca Brands je známa svojou podporou rôznych projektov v oblasti blockchainu a kryptomien. Nedávny predaj 20 miliónov PIXEL v hodnote 2,44 milióna dolárov odstránil všetky nedávne zostatky spoločnosti z tohto konkrétneho aktíva.

Zaujímavým aspektom týchto transakcií je, že nedošlo k úplnej likvidácii pozícií v PIXEL. Namiesto toho sa zdá, že Animoca Brands využila horúcu peňaženku na nákup a následný predaj tokenov, čo môže byť súčasťou širšej stratégie na zvýšenie viditeľnosti a hodnoty PIXEL. Tento prístup môže tiež naznačovať snahu o posilnenie hry Pixels, ktorá je súčasťou portfólia spoločnosti.

V kontexte širšieho trhu s kryptomenami sa PIXEL ocitol pod značným predajným tlakom, pričom jeho hodnota klesla o viac ako 66% od posledného rally v júni, keď sa token obchodoval nad 0,50 USD. Animoca Brands reagovala na tento tlak akumuláciou PIXEL, čo môže byť interpretované ako nákup na poklese.

PIXEL je token s nízkym počtom voľne obchodovateľných jednotiek, pričom len 22% aktív je momentálne odomknutých. Očakáva sa, že v roku 2025 sa tempo odomknutí zrýchli, čo môže mať ďalší vplyv na trhovú dynamiku tohto tokenu.

Animoca Brands, ako vedúci investor niektorých finančných kôl spoločnosti Pixel, zohráva kľúčovú úlohu v budúcnosti tohto projektu. Ich nedávne transakcie môžu byť súčasťou dlhodobej stratégie, ktorá zahŕňa nielen realizáciu krátkodobých ziskov, ale aj podporu rastu a rozvoja projektu Pixels.

Vzhľadom na dynamiku trhu a potenciálne odomknutia tokenov v budúcnosti bude zaujímavé sledovať, ako sa bude vyvíjať situácia okolo PIXEL a aký dopad to bude mať na Animoca Brands a celý ekosystém blockchainových hier. Investorom a záujemcom o kryptomeny odporúčame, aby zostali informovaní a sledovali vývoj na tomto rýchlo sa meniacom trhu.

Zdroj: cryptopolitan

Príspevok Animoca Brands a PIXEL je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie