Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Anjel beznádejných prípadov. Posledná možnosť

30.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/nevodka). Život nejde vždy podľa našich predstáv a ťažké situácie sú nevyhnutné. V živote každého z nás môže prísť čas plný bolesti a starostí, keď stratíme nádej na lepší zajtrajšok. V takýchto chvíľach sa môžeme obrátiť na anjelov, presnejšie na patróna beznádejných prípadov. Ak sa ocitneme v beznádejnej situácii, […]
Menej ako 1 min. min.

30.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/nevodka).

Život nejde vždy podľa našich predstáv a ťažké situácie sú nevyhnutné. V živote každého z nás môže prísť čas plný bolesti a starostí, keď stratíme nádej na lepší zajtrajšok. V takýchto chvíľach sa môžeme obrátiť na anjelov, presnejšie na patróna beznádejných prípadov.

Ak sa ocitneme v beznádejnej situácii, svoju modlitbu však môžeme adresovať aj anjelovi Lelachelovi.
Foto: shutterstock/nevodka

Ťažké situácie, s ktorými sa v živote stretávame, nás môžu pripraviť o nádej a silu potrebnú na zvládnutie problémov. Bezmocnosť, bezradnosť a hádky spôsobujú, že dostať sa z niektorých situácií sa zdá byť nemožné.

Ak sa ocitneme v beznádejnej situácii, svoju modlitbu však môžeme adresovať aj anjelovi Lelachelovi.

Kto je anjel Lelachel?

Lelachel je anjel, ktorého moc dodáva ľuďom silu v tých najťažších situáciách. Jeho meno môžeme preložiť ako „božská odmena“. Lelachel prináša nádej, pocit pokoja a harmónie.

Pomoc tohto anjela môžu vyhľadať ľudia, ktorí vo svojom živote pociťujú bezmocnosť, skľúčenosť a tiež stratu. Modlitba k nemu nám dodá motiváciu, ktorá nám pomôže vrátiť sa na správnu cestu. O anjelovi Lelachelovi sa hovorí, že privádza ľudí na správnu cestu, ukazuje svetlo v tuneli, ktorým sa treba uberať. Je to on, kto nám pomôže v najkritickejšej chvíli nášho života.

Ochráni nás pred toxickými ľuďmi v našej spoločnosti. Ak o nás niekto šíri klebety, zapája nás do zbytočných hádok alebo sa snaží pohádať s našimi blízkymi, môžeme u neho hľadať podporu.

Spôsob, ako prilákať jeho moc, je modlitba, v ktorej ho priamo oslovíme.
Foto: shuuterstock/izzzy71

Modlitba k anjelovi beznádeje

Spôsob, ako prilákať jeho moc, je modlitba, v ktorej ho priamo oslovíme. Najdôležitejšie je, aby bola úprimná a autentická.

Pri modlitbe je dôležitá koncentrácia, preto by sme sa mali starať o svoje okolie. K anjelovi Lelachelovi sa môžeme modliť po západe slnka, keď je za oknom už tma. V miestnosti sa oplatí zapáliť sviečku a zabezpečiť ticho. V takejto atmosfére sa môžeme ponoriť do modlitby, ktorá by sa mala začínať slovami:

„Anjel Lelachel, daj mi silu, príď ku mne s útechou a podporou.“

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Najodvážnejšie znamenie zverokruhu je znamením vodcov

Partnerský horoskop – zhoda partnerov podľa znamenia

The post Anjel beznádejných prípadov. Posledná možnosť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie