Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Aptos spolupracuje s Ignition AI Accelerator

V rámci významného kroku na podporu rastu startupov v oblasti umelej inteligencie v ázijsko-pacifickom regióne oznámila nadácia Aptos strategické partnerstvo s Ignition AI Accelerator. Cieľom tejto iniciatívy, ktorú podporuje spoločnosť Nvidia, je urýchliť rozvoj startupov zameraných na umelú inteligenciu v Ázii, čo predstavuje zásadný krok v technologickom vývoji tohto regiónu. Spolupráca spája blockchainovú technológiu Aptos […]
Menej ako 1 min. min.

V rámci významného kroku na podporu rastu startupov v oblasti umelej inteligencie v ázijsko-pacifickom regióne oznámila nadácia Aptos strategické partnerstvo s Ignition AI Accelerator. Cieľom tejto iniciatívy, ktorú podporuje spoločnosť Nvidia, je urýchliť rozvoj startupov zameraných na umelú inteligenciu v Ázii, čo predstavuje zásadný krok v technologickom vývoji tohto regiónu.

Spolupráca spája blockchainovú technológiu Aptos Foundation a zdroje Ignition AI Accelerator, podporované spoločnosťami Nvidia, Tribe a Digital Industry Singapore, s cieľom podporiť ďalšiu fázu rastu AI v regióne APAC. Partnerstvo má využiť technológiu blockchain spoločnosti Aptos a podporu financovania s cieľom poskytnúť robustnú platformu pre startupy prijaté do akceleračného programu.

Tento krok nie je len o raste; ide o vytvorenie synergie, ktorá presahuje geografické hranice. Cieľom partnerstva je spojením zdrojov a odborných znalostí posilniť pozíciu podnikateľov a tímov v celom ekosystéme. Ng Yi Ming, riaditeľ Ignition AI Accelerator, zdôraznil, že integrácia presahuje rámec rastu AI, očakáva, že podporí globálnu synergiu a spojí zdroje a odborné znalosti s cieľom posilniť postavenie podnikateľov a tímov v celom ekosystéme.

Game-changer alert: Aptos Foundation just partnered with the Ignition AI Accelerator—backed by NVIDIA, Tribe, and DISG—to turbocharge AI startups across APAC and beyond.

This isn’t just another #Token2049 announcement; it’s a catalyst for the next wave of innovation.

— Aptos (@Aptos) September 20, 2024

Ekosystém Aptos už podporuje rastúci počet projektov, od decentralizovaných finančných a herných nástrojov až po stablecoiny a trhoviská. Vďaka tomuto partnerstvu sa má ekosystém ďalej rozšíriť do oblasti umelej inteligencie, čím potenciálne zmení prostredie technológií a inovácií v regióne.

Keďže svet je čoraz viac prepojený, takáto spolupráca má zásadný význam pre podporu inovácií a technologického pokroku. Partnerstvo medzi nadáciou Aptos Foundation a Ignition AI Accelerator je dôkazom sily spolupráce v oblasti AI a vytvára predpoklady pre novú éru riešení založených na AI v regióne APAC a mimo neho. Budúcnosť pre startupy AI v Ázii vyzerá sľubne, pričom toto partnerstvo je pripravené uvoľniť nové príležitosti a pripraviť pôdu pre prevratné inovácie.

Príspevok Aptos spolupracuje s Ignition AI Accelerator je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie