Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Arbitrum na distribúciu 215 miliónov dolárov v tokenoch ARB

Nadácia Arbitrum Foundation, ktorá stojí za sieťou Arbitrum založenou na Ethereum rollup vrstve 2, sa rozhodla významne investovať do herného priemyslu prostredníctvom svojho nového programu Gaming Catalyst Program (GCP). Tento krok predstavuje významný posun v podpore inovácií a rastu herného ekosystému. Návrh, ktorý bol pôvodne predstavený v marci a schválený 7. júna s viac ako […]
Menej ako 1 min. min.

Nadácia Arbitrum Foundation, ktorá stojí za sieťou Arbitrum založenou na Ethereum rollup vrstve 2, sa rozhodla významne investovať do herného priemyslu prostredníctvom svojho nového programu Gaming Catalyst Program (GCP). Tento krok predstavuje významný posun v podpore inovácií a rastu herného ekosystému.

Návrh, ktorý bol pôvodne predstavený v marci a schválený 7. júna s viac ako 75% hlasov za, vyčleňuje 225 miliónov tokenov Arbitrum (ARB) v hodnote približne 215 miliónov dolárov. Tieto prostriedky sa majú rozdeliť počas troch rokov a majú slúžiť ako katalyzátor pre rýchlejší rozvoj a zapojenie hernej komunity v rámci Arbitrum ekosystému.

Cieľom GCP je podporiť uznanie a používanie technológií Arbitrum, Orbit a Stylus medzi vývojármi hier a hráčmi. Program navrhuje, aby decentralizovaná autonómna organizácia Arbitrum (DAO) schválila vyčlenenie 200 miliónov ARB počas dvoch rokov na podporu vývoja hier na blockchaine Arbitrum.

Medzi podporovateľmi návrhu boli významné organizácie ako L2Beat, Wintermute a Treasure DAO, ktorá je zameraná na hry. Napriek opozícii zo strany Blockworks Research a Camelot DAO, návrh získal potrebnú podporu. Treasure DAO v oslavnej odpovedi vyjadril podporu návrhu slovami: „Arbitrum je domovom hier – urobme nejaké kúzlo.“

Štruktúra financovania a riadenia programu je navrhnutá tak, aby podporovala nielen etablovaných vývojárov, ale aj nových a začínajúcich tvorcov. Noví vývojári môžu získať granty až do výšky 500 000 ARB (približne 483 000 USD pri súčasných cenách), zatiaľ čo etablovaní vývojári môžu požiadať o investície, ktoré zahŕňajú zložku hodnotového podielu, ako sú tokeny alebo akcie.

Tento strategický krok Arbitrum Foundation ukazuje na rastúci záujem o blockchainové technológie v hernom priemysle a ich potenciál vytvoriť nové príležitosti pre vývojárov a hráčov. S takýmto významným finančným záväzkom sa Arbitrum stáva jedným z kľúčových hráčov v oblasti blockchainových hier, čo môže viesť k výraznému posunu v tom, ako vnímame a interagujeme s digitálnym herným svetom.

Zdroj: cointelegraph

Príspevok Arbitrum na distribúciu 215 miliónov dolárov v tokenoch ARB je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie