Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Armádní plukovník učinil na konferenci překvapivá odhalení o „nelidských inteligencích“ (video)

V poslední době se doslova kupí různé zprávy o UFO, což oprávněně vyvolává otázky co za tím asi stojí. Tyto debaty se dokonce vedly na půdě amerického Kongresu, kde se objevilo tvrzení o existenci mimozemských plavidel v tajných hangárech v USA. Nyní přišlo další podobné odhalení na konferenci, která s daným tématem neměla žádnou souvislost. […]
Menej ako 1 min. min.

V poslední době se doslova kupí různé zprávy o UFO, což oprávněně vyvolává otázky co za tím asi stojí. Tyto debaty se dokonce vedly na půdě amerického Kongresu, kde se objevilo tvrzení o existenci mimozemských plavidel v tajných hangárech v USA.

Nyní přišlo další podobné odhalení na konferenci, která s daným tématem neměla žádnou souvislost.

Plukovník americké armády učinil překvapivá odhalení na konferenci manažerů hedgeových fondů SALT New York.

Plukovník Karl Nell tvrdil, že existují nelidské inteligence, že tyto inteligence komunikují s lidstvem, že to není nic nového a děje se to už nějakou dobu.

„A lidé ve vládě si jsou toho vědomi,“ dodal Nell.

To je odvážné tvrzení. Alex Klokus ze SALT se ho zeptal, jak moc si tím je jistý. Podle plukovníka, který byl donedávna zapojen do úkolové skupiny Pentagonu pro neidentifikované anomální jevy (UAP), o tom není pochyb.

Nell má za sebou působivou kariéru. Pracoval na U.S. Space Command, na letecké základně Wright-Patterson, v Bellových laboratořích, pro řadu agentur, v Lockheed Missiles and Space a v Northrop Grumman.

Izraelský generál ve výslužbě a profesor Haim Eshed již dříve řekl, že Izrael již navázal kontakt s mimozemšťany, ale že to bylo záměrně drženo v tajnosti.

rozhovoru pro deník Yedioth Ahronoth Eshed, který vedl izraelský vesmírný program téměř 30 let, řekl, že jak Izrael, tak Spojené státy jsou v kontaktu s mimozemšťany po celá léta.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie