Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Arnold Schwarzenegger se dává na klimatický alarmismus, ve spojení s Johnem Podestou nahrazuje Kerryho

Klimatický car John Kerry je střídán pobočníkem Clintonové Johnem Podestou a profláklou hollywoodskou celebritou, která se vždy ráda ujme propagace jakékoli agendy, Arnoldem Schwarzeneggerem. Ten se tak v podstatě stává jakousi americkou Gretou. Namísto akčních rolí se dává zestárlý herec na aktivismus a spíš než v nových filmech ho bude zřejmě možné vidět na různých […]
Menej ako 1 min. min.

Klimatický car John Kerry je střídán pobočníkem Clintonové Johnem Podestou a profláklou hollywoodskou celebritou, která se vždy ráda ujme propagace jakékoli agendy, Arnoldem Schwarzeneggerem. Ten se tak v podstatě stává jakousi americkou Gretou.

Namísto akčních rolí se dává zestárlý herec na aktivismus a spíš než v nových filmech ho bude zřejmě možné vidět na různých klimatických summitech.

Nyní se vydal do svého rodného Rakouska, aby tam propagoval klimatickou agendu, která je založena na lži o škodlivém CO2 produkovaném člověkem…

Bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger a John Podesta, který nahradil Johna Kerryho ve funkci hlavního poradce prezidenta pro mezinárodní klimatickou politiku, se spojili na rakouském světovém summitu ve Vídni.

Duo představuje jednotnou frontu k diskusi o údajných „základních politických nástrojích“ potřebných k řešení změny klimatu, což je téma, které je stále více využíváno jako zbraň globalistickými agendami.

Joe Biden si vybral bývalého manažera kampaně Clintonové Johna Podestu jako hlavního poradce prezidenta Bílého domu pro inovace a implementaci čisté energie.

Podesta bude dohlížet na implementaci opatření o změně klimatu v hodnotě 370 miliard dolarů, která jsou součástí zákona o snížení inflace demokratů, který Biden podepsal v srpnu.

Skandály zatížený demokratický operativec bude také „předsedat prezidentské Národní pracovní skupině pro klima na podporu tohoto úsilí,“ uvedl Bílý dům v prohlášení.

„Máme štěstí, že John Podesta povede naše pokračující inovace a implementaci,“ uvedl Biden v prohlášení.

„Jeho hluboké kořeny v politice v oblasti klimatu a čisté energie a jeho zkušenosti na vyšších úrovních státní správy znamenají, že se můžeme skutečně pustit do práce a využít obrovské příležitosti v oblasti čisté energie, která je před námi.“

Bývalý manažer kampaně Hillary Clintonové také působil jako šéf štábu bývalého prezidenta Clintona a byl hlavním klimatickým poradcem prezidenta Obamy.

Schwarzeneggerova klimatická iniciativa zveřejnila na sociálních sítích:

„Připojte se k nám na rozhovor u krbu s Johnem Podestou, Arnoldem Schwarzeneggerem a Hannelore Veitovou, kteří diskutují o základních politických nástrojích potřebných k dosažení našich klimatických cílů.

Vzhledem k tomu, že legislativa v oblasti životního prostředí je pod útokem, tento panel se zabývá významem rámců, jako je Zelená dohoda pro Evropu a americký zákon o snížení inflace, při řešení budoucích výzev. Nenechte si ujít tento zásadní rozhovor!“

Během summitu Schwarzenegger vyjádřil své rozčarování z předchozích environmentálních summitů:

„V posledních dvou desetiletích jsem byl na environmentálních summitech po celém světě… Ale po všech těch dohodách a oslavách se znečištění stále zvyšuje.“

Schwarzeneggerova vize světa bez fosilních paliv se zdá být spíše fantazií než reálnou budoucností:

„Vidím svět, kde jsou fosilní paliva, ve skutečnosti relikt naší minulosti, zanechány historii. Svět, který si vybírá budoucnost místo minulosti. Svět, kde slunce, vítr, voda, baterie a čistá jaderná energie nahradily uhlí, ropu a zemní plyn.“

Toto tvrzení přehlíží skutečnost, že fosilní paliva v současné době poskytují cenově dostupnou a spolehlivou energii pro miliardy lidí po celém světě. Navrhované alternativy zatím nejsou schopny uspokojit naše globální energetické potřeby, aniž by způsobily významné ekonomické škody.

V rozhovoru pro MSNBC Schwarzenegger a Podesta podrobně popsali svůj postoj k takzvané „klimatické krizi“ a dále prosazují svou globalistickou agendu.

Je důležité mít na paměti, že existuje významné množství vědeckých názorů, které nesouhlasí s alarmistickým narativem o změně klimatu.

Curryová, prominentní americká klimatoložka a bývalá předsedkyně Školy věd o Zemi a atmosféře na Georgia Institute of Technology, prezentuje svůj pohled, že „drtivý konsensus“ je z velké části „uměle vytvořený.

„Je to uměle vytvořený konsenzus,“ řekla Curryová deníku The Post. Poukazuje na systém, v němž vědci získávají větší uznání a následně i více financí tím, že propagují katastrofické scénáře.

Tento „alarmismus“ podle ní hraje klíčovou roli při utváření jejich kariéry. „Existuje motivace zveličovat riziko, abychom se honili za ‚slávou a bohatstvím‘,“ dodala.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie