Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Artefakty vo Vatikánskej knižnici

Emery Smith, zamestnanec vojenského laboratória ministerstva obrany USA, raz navštívil vatikánsku knižnicu, kde sa nachádzali informácie o lietajúcich objektoch podobných tomu, ktoré nedávno zachytili americké spravodajské služby v Novom Mexiku. UFO nemalo posádku, vyzeralo ako The post Artefakty vo Vatikánskej knižnici appeared first on OZ Biosféra. Emery Smith, zamestnanec vojenského laboratória ministerstva obrany USA, raz navštívil […]
Menej ako 1 min. min.

Emery Smith, zamestnanec vojenského laboratória ministerstva obrany USA, raz navštívil vatikánsku knižnicu, kde sa nachádzali informácie o lietajúcich objektoch podobných tomu, ktoré nedávno zachytili americké spravodajské služby v Novom Mexiku. UFO nemalo posádku, vyzeralo ako biely štvorsten a žiarilo zvnútra.

Išlo o prvé UFO svojho druhu, a preto bolo potrebné kontaktovať vatikánsky archív, aby bolo možné unikátne zariadenie identifikovať a získať o ňom akékoľvek informácie. Vatikán mal vždy obrovskú databázu a archív artefaktov, vrátane kozmických, ktoré sa zbierali počas mnohých storočí.

HALA SO SKLENENÝMI PRIESTORMI

Ministerstvo obrany USA teda vyslalo troch vedcov vrátane E. Smitha do Vatikánu, ktorí predtým dostali povolenie. Ich úlohou bolo oboznámiť sa s akýmikoľvek informáciami týkajúcimi sa zariadení podobných UFO z Nového Mexika. Zviezli sa výťahom dole o 7 – 8 poschodí. Výťah bol rýchly a absolútne tichý. Emery navštívil iba jedno poschodie. Pred ním bola obrovská hala, namiesto očakávaných políc na knihy, vyplnená obrovskými štvorcovými sklenenými priehradkami vysokými približne 30 cm až 6 m. Na Emeryho prekvapenú otázku o tomto spôsobe skladovania (sklo sa môže rozbiť) obsluha odpovedala, že v skutočnosti nejde o sklo, ale o špeciálny druh kovu. Prekvapilo ma aj úplné ticho a chýbajúca ozvena z hlasov.

Za „kovovým sklom“ si Emery a jeho kolegovia, zatiaľ čo ich sprievod viedol do cieľového sektoru, stihli všimnúť niečo, čo pripomínalo zvitky, neznáme vybavenie, ako aj predmety podobné tibetským Dordžem či indickým Vajrom, ktoré sú považované za posvätné zbrane, symbol moci a spravodlivosti. Tradične tvarované vyzerali ako umelecké, moderné verzie starovekých artefaktov; ich hroty svietili samé od seba, pri absencii elektrických káblov, zásuviek atď.

KNIŽNICA

Po prejdení celej „sklenenej“ sály skončil Emery so svojimi kolegami a sprievodom v knižnom depozitári – zrejme v hlavnej knižnici. Boli tam obrovské valcové rúry alebo stĺpy z rovnakého „kovového skla“ s priemerom 1 až 2 m, boli ich stovky a siahali veľmi, veľmi vysoko. V potrubiach s otváracími „oknami“ sa spúšťali a zdvíhali umiestnené knihy s tabuľkami. Ako Emery pochopil, vo vnútri rúrok bolo vákuum a tlak bol kontrolovaný, aby sa zabránilo starnutiu kníh.

Keď sa sprievodca priblížil k jednému zo stĺpov, vytiahol z neho materiály o tejto konkrétnej lodi, zhromaždené v jednej knihe, ktorá sa ukázala ako pozoruhodná moderná publikácia. Pravda, v iných stĺpoch videl Emery veľmi staré veci, ktoré vyzerali ako knihy viazané v koži; na jednej z políc boli knihy s veľkosťou približne 2 m. Podobne ako slávny, dnes už zosnulý zasvätenec Pete Peterson, ktorý navštívil aj vatikánske archívy, aj Emery videl hrubé vydania v červených a zelených kožených väzbách s kovovými sponami.

UFO ZO STARÉHO RUKOPISU

Obsluha položila požadovanú knihu na najbližší stôl (všade boli „sklenené“ stoly). Sám otvoril knihu a sám otáčal stránky, čím dal Emerymu a jeho kolegom príležitosť selektívne sa zoznámiť s informáciami, ktoré ich zaujímali. Pridali sa k nim prekladateľ a knihovníci, ktorí pomohli nájsť v knihe tie správne miesta. Okrem toho bol vedcom ukázaný istý rukopis, zjavne veľmi starý (bolo zakázané dotýkať sa ho), obsahujúci schému presne toho istého lietadla, ktoré bolo zajaté v Novom Mexiku. Nákres bol ručne nakreslený na obrovské plátno, ktoré pripomínalo čierny voskový papier a boli na ňom aj akési fyzikálne vzorce. Vedcom bolo umožnené urobiť kópiu obrazu (samozrejme, že dohoda o tejto záležitosti bola dosiahnutá vopred), potom boli eskortovaní k východu; misia bola splnená.

Emery Smith nevie nič o ďalšom osude notoricky známeho UFO, jeho pôvode a záhadách s ním spojených: po návrate z Vatikánu bol odvolaný z ďalšej účasti na projekte.

Na základe rozhovoru medzi D. Wilcockom a E. Smithom

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info

The post Artefakty vo Vatikánskej knižnici appeared first on OZ Biosféra.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie