Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Aston Villa zdolala Trnavu 3:0, na tribúny pritiahla vyše 16-tisíc divákov

Futbalisti Spartaka Trnava prehrali v sobotňajšom prípravnom zápase s Aston Villou 0:3. O góly účastníka Premier League sa na Štadióne Antona Malatinského postarali v prvom polčase Leon Bailey a v druhom Morgan Rogers a Charlie Archer. Na štvrtý tím uplynulej sezóny najvyššej anglickej súťaže sa prišlo pozrieť až 16 094 divákov. Aston Villa potvrdila papierové […]
Menej ako 1 min. min.

Futbalisti Spartaka Trnava prehrali v sobotňajšom prípravnom zápase s Aston Villou 0:3. O góly účastníka Premier League sa na Štadióne Antona Malatinského postarali v prvom polčase Leon Bailey a v druhom Morgan Rogers a Charlie Archer.

Na štvrtý tím uplynulej sezóny najvyššej anglickej súťaže sa prišlo pozrieť až 16 094 divákov. Aston Villa potvrdila papierové predpoklady a zvíťazila 3:0. Hostia otvorili skóre v 38. minúte, keď z hranice šestnástky trafil do siete krásnou obaľovačkou Bailey. Angličania cez polčas kompletne vymenili zostavu, Trnavčania sa k podobnému kroku uchýlili po hodine hry.

Ružomberok napriek prehre v Kostanaji postúpil do druhého predkola Európskej ligy

To už prehrávali dvojgólovým rozdielom, keď Rodgers dorazil loptu do siete po strele Younga. V závere zápasu predviedol birminghamský klub kolmú akciu, Rodgers posunul loptu na Archera a jeho delovka s prispením teču Ujlakyho skončila v trnavskej sieti.

Pre Spartak išlo o generálku na Niké ligu, ešte predtým ho však čaká vo štvrtok úvodný duel druhého predkola Konferenčnej ligy na pôde FK Sarajevo.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie