Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Audi je teď levnější než Škodovka. Může za to nová zvýhodněná výbava Perfection

Výrobce elektroniky Samsung vydává jednou za čas speciální edici svých produktů s označením FE, která uživatelům přináší nejpoužívanější funkce za zvýhodněnou cenu. Proč to zmiňujeme v rubrice, která se zabývá automobilovým průmyslem? Jelikož německá značka učinila podobný krok a oblíbené modely osadila edicí Perfection, jež nabízí výkonný naftový motor, atraktivní design a bohatou výbavu za nižší cenovku. K TÉMATU: Rozporům s vládou […]
Menej ako 1 min. min.

Výrobce elektroniky Samsung vydává jednou za čas speciální edici svých produktů s označením FE, která uživatelům přináší nejpoužívanější funkce za zvýhodněnou cenu. Proč to zmiňujeme v rubrice, která se zabývá automobilovým průmyslem? Jelikož německá značka učinila podobný krok a oblíbené modely osadila edicí Perfection, jež nabízí výkonný naftový motor, atraktivní design a bohatou výbavu za nižší cenovku.

K TÉMATU: Rozporům s vládou navzdory: Alfa Romeo vnáší do svých vozů ještě více Itálie

„Rozšířením nabídky limitované edice Perfection o modely Audi Q5 a Audi Q5 Sportback můžeme našim zákazníkům nabídnout za mimořádně výhodných podmínek již třetí modelovou řadu z našeho širokého produktového portfolia. Stejně jako v závěru loňského roku úspěšně uvedené edice Audi A4 Perfection a Audi A5 Perfection kombinuje i Q5 Perfection vytříbený sportovní styl s praktickými vlastnostmi a prémiovou sofistikovaností,“ říká Marcel Archleb, vedoucí divize Audi společnosti Porsche Česká republika.

Solidní motor a slušivý kabát

V případě oblíbeného rodinného SUV mohou lidé díky novému balíčku postavenému podle uživatelských preferencí ušetřit až 232 tisíc korun. Auta s přívlastkem Perfection totiž vycházejí ze sportovně laděné verze S Line, obsahuje paket Gravity s třízónovou automatickou klimatizací, Matrix LED světlomety, adaptivním tempomatem i sledováním mrtvého úhlu. Zároveň přihazuje balíček Sport Edition se specifickými designovými doplňky v černé či magnéziové šedé barvě včetně větších 19″ litých kol a metalického lakování. To znamená, že ke koncovému zákazníkovi přijede vůz, kterému nic nechybí a ještě mu to sluší.

Je tu ale malý háček, který pro někoho může, ale nemusí být na obtíž. Akční výbava se u Audi Q5 nabízí pouze ve spojení se silnějším naftovým dvoulitrovým motorem 40 TDI quattro o výkonu 150 kW. Pod kapotou tak nemůžete mít o trochu úspornější čtyřválec s označením 35 TDI ani žádnou z benzínových či elektrifikovaných pohonných jednotek. Na druhou stranu je vybraný diesel s pohonem všech kol dostatečně dynamický a stále náramně hospodárný. Jde tak o zlatou střední cestu průřezem nabídky. A na kolik Audi Q5 Perfection vyjde? Se vším, co jsme vyjmenovali, se prodává za 1 269 900 korun. To znamená, že je o 166 tisíc levnější než základní specifikace.

Stejná akce se samozřejmě vztahuje i na stylovou variantu Q5 Sportback. I zde platí, že SUV kupé má v útrobách motorizaci 40 TDI quattro a startuje na částce 1 354 900 Kč. Je tedy o skoro 100 tisíc dražší, nicméně pokud si vedle sebe postavíme provedení S Line a Perfection, zjistíme, že cena je o 232 tisíc korun nižší ve prospěch akční výbavy.

Levnější než Škoda Superb

Za připomenutí stojí i Audi A4 Avant, která se též nadále prodává ve zvýhodněné verzi. S dvoulitrovým turbodieselem o výkonu 150 kW a točivým momentem rovných 400 Nm vyjde na 1 141 900 korun. Samozřejmostí je pohon všech kol i sedmistupňový automat S tronic. Výbava Perfection zde rozšiřuje standard úrovně S Line o metalický lak i pakety Gravity a Competition Plus se specifickými sportovními a designovými prvky. Součástí je tak například střešní RS spoiler, difuzor v černé lesklé barvě, koncovky výfuků v tmavém chromu či devatenáctipalcová litá kola v antracitové barvě.

Zároveň je výhodnější o téměř dvě stě tisíc korun, což znamená, že se svou cenovkou dostala pod novou Škodu Superb se srovnatelným pohonem a výbavou. Avšak s případným objednáváním neváhejte, jelikož Audi Q5 i A4 Avant Perfection zmizí z nabídky již koncem června.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie